Newsflash 29:Baby Boom у американско

• 14 089
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
МОмичета аз днеска само ви следя, не съм се включвала досега, понеже чакам резултатите и освен, че ще си изгриза ноктите от притеснение, нарязах всички налични зеленчуци и ги наслагах във фризера, само за да се занимавам с нещо и да не мисля ( сякаш мога де..ама).
Пумпи, чудесно ви е бебенцето и името му приляга!!! Да ви е жив и здравичък и да го слушате много! Simple Smile
  bouquet

# 151
За мен Алиенде има и много силни ( "Къщата на духовете") и много слаби книги ( някаква глупотевина, на която стигнах до 15-та страница само и даже името й не помня).

Последно си донесох от България "Паула". Много ми хареса, много истинска книга. Ако някой има интерес, мога да му я изпратя.

# 152
...я ,моля, ми кажете какво ползвате като пушено сирене за готвене тук?
гаудата не е като нашето,твърда е и не се топи..малките триъгълните на ла ваш ки ри или друго?
*
Бистра,зависи какво работи човек..на мен ми плащат да чета,та мятам по едно око и на бг л-ра..ако работата ми не го позволява не бих сварила..
*
Тандури,фактите са това което са,и без да ги знаем..пази си мозъка да се тревожиш ако наистина има за какво,сега само спекулираш и то е като лавина..когато чакахме пред онкологията бащата на Ния ми рече-не хаби сега сили че ще ни трябват много ако диагнозата им е вярна..е тия думи ми изкараха деня,и до днес така като взема да измислям и все това си повтарям..

# 153
Ох, Пумпал, ама много хубаво твоят Иванчо! Наистина много добре изглежда за преждевременно роден. Пу-пу! Hug

Бенсън и Джи, и вашите момчета много растат и хубавеят! Спируми, и твоето е хубавичко, и аз бих казала че на татко си прилича. И аз си пожелавам да ми хвалят детето така като на Миз щерката.

Бубка, все така да му върви на Дани в градината.

Тинахрис, ама завиждам ти за фестивалите и филмите. Аз явно от гледане на филми не съм чела българските писатели... Не знам как ще се справям тук с филмите, защото по мое време нямаше такова предлагане на по-интересни филми, каквото видях в УСА. Да не говорим пък за американска инди синема. Бай дъ уей, Майките няма да я чета - какви са тези изречения от по 10 реда?!?!

Я сега да ви дам един рипорт от родината. Много е СКЪПО! Как живеят тук хората с тез заплати не ми е ясно, аз няма и лев (долар) да спестя дето ще живея тук. Не ми е ясно за какво ми говорят, че със същите пари, като на запад, много добре се живеело в България. newsm78. Не знам, как е в другите градове, ама във Варна обслужването е доста добро. Започнали са да се усмихват много повече, и са супер любезни. Шофирането е както преди, с изключение на това че са организирали улиците по-добре, ама си има тъпанари както винаги.  #Cussing out
Бюрокрацията е голяма, ама то къде ли не е. Има много мошеници и хората на никого не вярват, например вчера някой ни разменил домашния телефонен номер с друг, който е пред изключване и докато го оправят мина ден, кой знае каква сметка са ни навъртяли вече. Пак  #Cussing out #2gunfire

Иначе се аклиматизираме малко по малко. Детето Марти е болно и кашля много, глези се, като за световното и отказва да спи на обяд, не знам вече какво да го правя. Днес имах първия си работен конференс кол по Скайп и протече доста добре. Ама май ще ми се издъни гърба от програмата - сутрин ставане с Марти, цял ден с него, в 4 пм започвам да работя до 9-10 пм.... дано да си струва...  Не ми е ясно колко ще ми помагат нашите, след като те май вече имат нужда от помощ... А и тук едни неща чувам за детските градини - 35 деца на една учителка и една леличка #Crazy #Crazy Ами не знам дали ще го дам в такъв случай....
Едно положително развитие е, че съпругът май ще работи в Лондон, което е по-добрия вариант от досегашното ни предположение, Париж, защото има директен полет до Варна. И е на около 20 часа път по-близко от Минеаполис. Но пък от друга страна ще ни продъни джоба да живее в Лондон 2 години. Абе сложен ни е живота, ама има и къде по-зле, затова се радваме на каквото можем.

Извинете за фермана.

Тандури, пак ли с тези болести...  дано да е по-добре Елена вече и да не нищо страшно. Hug

# 154
Пумпал,много сте хубави(скоро си мислех,че и да си  се показвала,пропуснала съм,лична 'убавица си!).
 Etka ,виза.
  На няколко пъти срещам(по различен повод) това из теми в клюкарника :
   "Моята Борбъ"
Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Въй - дебилина!
Викъм сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай колку съ "убичъх"
сляпа бех тогаз!.....
 Не го копирах цялото....и след него,публикации,колко било смешно,как си припадали от смях,на който и да го пратели...лелел мале....е,питам :...аз ли съм станала дърво,или това си е тъпо  Rolling Eyes...може и да съм го сметнала за "яко",ако го бях прочела на 14 (мааалко се съмнявам,де)...
 Викам си да си попитам тук,понеже гледам вече,след толкова теми,доста от тук пишещите ми допадат по един или друг начин....та тук отговори само търся.....

TинаХрис,
Благодаря ти за разясненията.   bouquet
А по въпроса за "дълбокомислените" фрази - "Простотията не ходи по гората, а по хората". Laughing

# 155
Tandoori   bouquet

# 156
Бистре, не се извинявай за "фермана", интересно и ценно е. И ако между другото ти се мерне нещо интересно и свежо на български за деца (продукт, книга, игра или каквото е там), свиркай!

# 157
Здравейте, момичета! Нещо от сутринта ми е скапано, заради форума. Някак си ми стана жал как в повечето случаи всяка тема избива на заяждане, подигравки, груби забележки, налагане на мнения или съревнование кой е по по най. Нещо започна да ми писва. Къде останаха нормалните човешки отношения?!
Толкова много се радвам, че тук сме се събрали все нормални хора Hug  bouquet  bouquet

Простете, трябваше да си кажа какво ми тежи днес на душата Embarassed.

Бистре, мерси за ъпдейта, много интересно е  да чуем мнение от някой, който е живял тук и вижда разликите от преди и сега. Дано Марти свикне по- скоро с промяната. Хубава новина е, че съпружеското тяло ще е по- близо до вас. На цените на easyjet и др. от рода, ще може по- често да се виждате.

Таndoori, чухте ли нещо от лекаря ?

# 158
Много симпатично според рекламата събитие за деца се задава по Ню Йоркско: Children's read,  спонсорирано от Таргет, ще е в Колумбийския университет. Ето повече:

http://www.nytimes.whsites.net/grip2007/about.html

# 159
Малкият Иван е много, много, много хубав! Страхотно момченце, изписано и колко добре изглеждащо за крехката си възраст! Бузки, гушка, всичко си има детето, браво на него!

Анет, мъжът ми има подобна приказка, която ми/си повтарям за успкояване: "Don't cross the bridge before you see it". Добре, че са тез мъже, да вливат малко разум и спокойствие, че иначе сме взели-дали....

Тандури, кажи какво стана днес? Вече е крайно време да си поне малко наясно. Изобщо даже и не споменавай какви са били страховете ти, само кажи Ели добре ли е?

Бистра, Варна все така кокетна, приветлива, чиста и слънчева ли е или строителството е загрозило прекрасния град? Много, много обичам Варна, веднага след София, тя ми е любима.

сипируми, и твоето момченце е детенце хубаво!

Аз като ви казвам, че са ни до едно прекрасни децата!!!

# 160

Синовете тъкмо видяха Антъни и се развикаха, че видели cutie.  smile3521

# 161

Синовете тъкмо видяха Антъни и се развикаха, че видели cutie.  smile3521

Боже, сега го виждам това, бях се забила в Интернет...Ами Embarassed Embarassed какво да кажа, благодаря, ще отида да си целуна спящото кюти тогава. Целувки и за твоите (да постотя) красавци. Grinning

# 162
...Сега съм в 24та седмица, общо взето хапвам и си почивам. Единственото, което ме притеснява е, че като тръгна да правя нещо физическо - напр. да чистя или да ходя малко повече пеша и корема ми се свива и става доста твърд. Имам и малко като придърпване отдолу, но то доста бързо отшумява. Лекарката ми каза да си почивам и да пия повече вода.

Сега съм се заела да правя списък е нешата, които ще ни трябват за бебето, защото не ми се ще да оставяме пазаруването за последния момент. Предполагам, че това сте го обсъждали и преди, та първо ще прегледам старите теми, преди да ви занимавам с въпроси. Simple Smile

Simple Smile)) Е, Джена и Пумпал направиха незабравим дубъл, сега наш ред ли е - и аз съм в 24 седмица и се смея с глас, защото ме приболява корема, особено на работа, и правя списъци Simple Smile

Страхотни дечица има в този форум Simple Smile но продължавам да се страхувам от деца и особено бебета... кога казвате се появява тоз прословут майчински инстинкт Sad

# 163
Тандури, как е Ели?
Стискам палци всичко да е наред!  Hug

# 164
Никакви новини нямам  Sad Не били готови изследванията, имало не знам си какви проблеми в лабораторията, дрън дрън...
Обещаха уж за утре сутрин...ама ако не станело, за понеделник  #Cussing out
Пък аз до понеделник ще изкудкудякам направо! Rolling Eyes
Както и да е, гледам да се занимавам с други неща и да не мисля. Като има новини ще ви пиша...
Иначе Ели е добре, не изглежда въобще болна!

Кой търсеше chewy chocolate chip cookies? Спомням си, че преди доста време някой беше питал как ставали такива, изпробвах една нова рецепта и са страхотни! Ако някой иска рецептата + обяснения, погледнете тука:
http://tandoorisjourney.blogspot.com/

Личи ли ми, че се намирам на работа цял ден, за да нямам време да мисля много много Rolling Eyes Embarassed

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 07:20 от Tandoori

Общи условия

Активация на акаунт