АВГУСТинчетО с рАдост ОткрИва, че есЕнта Е толкОва крАсивА!

• 11 212
  • 318
  •   1
Отговори
# 15
Мерси за отговорчетата още от старата темичка! това с перилните препарати пряко ме вълнува. Баба ми взе че ми дотътри някакъв правен сапун, който вони кофти. Въобще няма да го ползваме.  Crossing Arms
Тук върлува някакъв вирус с болки в гърлото, хрема и кашлица. Ние всички натам отиваме май....Утре ще купя витамин С. Душето...знам как се чувствате, късмет! Hug

# 16
  • варненка от София
Привет и от нас и благодарско за новата темичка.

Отивам да оправям кифлата, че е невъзможна. После с кеф ще си гледам Бъфи убийцата на вампири, много си падам. Дръпнах си два сезона от нета и сега чакам с нетърпение змея да заспи  Blush

А за праховете и омекотителите и аз пера с тези израелските на Сано. Много ароматни и много съм доволна.

# 17
  • гр.София
 Адрианска,ти нямаш милост с този добре препечен Мъж-ж! ( Но ако съм честна,ако трябва да избирам между мъж и хубав здрав сън-избирам съня)
 Лайза я сложих в мивката-натясно,къпах я и кръцках,тя след морето заобича водата, а мъжете ми даваха акъл.
 Елвинг,ти си прочела,че на проявата ще има аниматори за децата,нали Wink
 По другия въпрос-да,има тема и е във връзка с филма за Могилино.Аз също не го догледах.

# 18
# 19
  • София
Хайде добър вечер и от мен в новата темичка!

Блу   bouquet

Тази вечер към Вожда на червенокожите се присъедини и една Вождка Joy На моя приятел от Португалия дъщеричката, която е на 3 години и 10 месеца.
А бебо /2-месечният Денис/ кротко проспива цялото гости в кошницата си. Слава Богу, че Калоян успя да заспи. Сополите още ни мъчат, та към Виброцила прибавих и Стеримар.
Имаме си подарък - страхотно яке и уф...как се казва май гащеризон шушляков за зимата.
Успяхме най-накрая да извикаме майсторите и взеха размерите  - утре отивам до офиса на фирмата да сключа договора и живот и здраве до 10 дни ще имаме дограма.

Сега и да се оплача - ходих и си направих две зъбни снимки. Горните ми мъдреци съвсем се разрушиха, въпреки пломбите и след като звъннах на зъболекарката ми - ще се вадят Sick Проблемът обаче е, че имам невероятен ужасен страх от зъболекар Sad

# 20
  • гр.Добрич
Записчееее.

Нана77 и аз имам един мъдрец, който трябва да се извади, защото се руши, но много ме страх да отида, защото толкова е счупен че не знам как ще го извадят.

Blanc, тъкмо се чудех кой ще забележи новия аватар на Адрианска. Предния така ни разгони, чеееее

Елфче, къде точно се поду Ивчо? И нашият Ивчо има едно топче от едната страна на вратлето, та се чудехме дали да го водим на доки. newsm78

Душе, да оздравявате по-бързо.

Лека вечер на всички.

# 21
запис и от мен.
лошо ми е! май ме гепи вирусчето и ще ходя да си лягам.

Персил гел сенситив+семана сенситив=супер комбинация за цялото семейство Peace

# 22
Здравейте! За Блу и Марги    bouquet
Вчера ни биха шаркавата ваксина изобщо не плака (всъщност той никога не е плакал като го бодът) докторката каза, че се понася леко без температура, ама сега като чета Елфчето какво е писала взех да се притеснявам, на вас на кой ден след ваксината ви се появи това нещо? Иначе е станал 12кг и 84см голям мъж си имам едвам го нося вече Laughing Мъчат го зъби яко хапе наред всички и всичко ама сме все със 6 зъба,и остри брей  ooooh!
Душе дано бързо се оправите Praynig и ние бяхме със сополи но доки ни изписа някакви капки, които се правят (не са от черните)и за два дни изчезнаха, много съм доволна състоят се от адреналин физ.разтвор и някакви капки за очи Rolling Eyes
За праховете ползвам персил сенситив и омекотител силан или семана пак сенситив, доволна съм ползвала съм и тео бебе в началото.
Мама Марго кога ще идвате в Русе?
Карим и ние чакахме толкова мисля че месец ,беше сега пак ще ходим може би ноември края, не ти препоръчвам да миеш бебо със сапун ,изобщо е добре да ползвате специална козметика заради обривите аз съм много доволна от балсама за тяло на др.тайс и на А-дерма гела за измиване без сапун и крема екзомега.
Аз сега да ви питам нещо аз като по неграмотна нищо, че съм инженер, как става това с торентите отварям аз линка в арена и кво да правя?някаква специална програма ли ми трябва някой ако има време и желание да ме светне как става номера със свалянето Embarassed Дани честит ви апартамент и се радвам, че твоята одисея свърши  Heart Eyes Блу много готини снимки и аз си мечтая за няколко дена отпуска, ама немаскоро да ме огрей Whistling А какво става с Бубчето някой знае ли, не се е разписвала отдавна, надявам се да е добре! Май забравих нещо ама ако съм пропуснала шъ мъ прощавате.Лека и спокойна нощ ви пожелавам Heart Eyes

# 23
 cvetyab трябва да е към средата на този месец  newsm78 Голям юнак този Марио,браво!

Ох и аз съм много зле с торентите  Embarassed ,понеже доскоро разполагах с едва 4 гига байта хард не ме е интересувало,така че ще следя и аз отговорите  Peace

Леле тази Адрианска пак разпали страстите  Blush
Ето един поздрав за разсейване и от мен ,че цял ден го говорим този Джъстин  Sunglasses

# 24
Добро утро!
Ето нещо освежаващо от мен, че едва гледам   smile3507

Днес ще водим Лорито да я боцкат за контролните изследвания и аз съм се заредила от рано с контейнерчето за пико - дано да имам късмет да съберем нещичко  Praynig че ми се иска да видят и урината. Моля се всичко да е наред  Praynig

Хубав ден на всички  Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 06:22 от vst_80

# 25
Добро утро от мен.
Пия си кафето пред компа кърмейки Тони и след малко тръгвам на лекции. Нещо съм разсеяна и изобщо не ми се ходи, но няма как. Сега уговарям приятелките ми да се организираме за едно вечерно излизане,че не ми се е случвало отдавна. А имам баба на разположение да гледа Тони.
Пожелавам ви лек ден и приятни емоции. Hug

# 26
  • софия
Добро утро!
Адрианска,това не е истина  Shocked!Какъв е този мъж,какво е това чудо,бе сестро  Mr. Green?Що не вземеш да го "пуснеш" на голям екран,че се изкьоравих да го гледам така и да гадая  Joy.....

# 27
  • у дома
дубрутро    bouquet
Ember, синята къща е някакво заведение/ресторант, което в този момент беше затворено, но как да не се снимам с тази табела  Joy в Боровец  Peace Karim щях да пиша за Мустаков, ама бях забравила  Crazy заслужава си да изчакате  Peace дано всичко е наред  Praynig а за прахта ползвахме Персил сенситив с омекотител Силан сенситив, сега сме на Сано на прах и омекотител Сано за бебета  Peace и от двата съм доволна, може би от саното повече  Peace Elwing ние в неделя по това време ще сме някъде на Витоша  Mr. Green blanc времето беше страхотно, нито студено, нито топло  Peace бунгалото си го затоплихме с радиатор за нула време  Mr. Green Dreams-че много по тъч линията го даваш  Mr. Green  Heart Eyes Andy какво става с вас, нещо си се покрила съвсем  newsm78 ще трябва май проверки да правя  Mr. Green nana77 после искаме снимкиииииии  Hug
cvetyab трябва ти програмка за торентите  Grinning ние използваме µTorrent и сме доволни  Peace сейваш си торента на компа, после го добавяш в програмата и си се сваля  Wink т.е. свалят се самите файлове  Mr. Green
отивам да си сипя кафенце  Whistling

# 28
Привет и от нас
...
 Мартина ме ревнува от компютъра...,в момента в който седна,ме хваща за ръка да ме води някъде или помва да реве и да крещи-както в момента.
Давате ли "Зайо байо" вече??

# 29
здравейте! темата наистина е много хубава - браво!!!
mmilena аз бях много против солетки и Зайо Байо...ама ела да видиш сега какво става...ами няма как, децата по площадките като хрупкат навън, той си иска и си хапва..и то от доста време. А и на кроасаните сме върли фенове...аз дето все казвах че такива боклуци няма да ядем - ей го на сега....знае магазина - влиза и "ДАЙ, ДАЙ", е , сега заради афтите сме ги спряли...ама е трудно.
Вчера ходихме на преглед на устичката, афтите поминават, но венците - лееелее, педи ни каза да ходим на зъболекар днес...ама мисля че ще го цепят...така че май ще пропуснем.
А мамите които перат с този израелския прах - кажете от къде сте си го купили (източните райони по- ме устройват). Дори разбрах че имало такъв прах и за големи - и той бил страхотен - хубаво ухаел и бил икономичен.

Общи условия

Активация на акаунт