АВГУСТинчетО с рАдост ОткрИва, че есЕнта Е толкОва крАсивА!

• 11 370
  • 318
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Здравейте от нас.

Доста време не съм ви писала,но отсъствахме от Бургас и нямаше как да ви пиша.
За нас какво ново:Вече ходим ,пуснахме се няколко дни след годинката,имаме 6 зъба,тежим 9.900 и сме 81 см.Правихме кръщене,голям рев беше,но важното е че си имаме християнче вкъщи,при това не едно.Аз също се кръстих заедно с Ирен.Сложила съм малко снимки.
Ето ги тук:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=130420&photo=162

# 211
  • гр.София
 Irra_78, много сте хубави двечките!

Айла,чела съм го това нещо,но не ме касае.

Ембър,как ти хрумна,че на година и месец Вики изостава с говоренето?! Сега ще видиш как чак до третата годинка ще има да се влачиме-едни много говорещи,други оскъдно,едни добре,други по-зле.

Елвинг,случил е Ивчо на майка-ще празнува всеки месец Рожден ден! Gift Поздрави от нас със С.

Кристиана- да ти е здрав и любящ мъжът! cheers

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 01:33 от blanc

# 212
  • Някъде там...
Здравейте и от нас:)
И ние отдавна не сме писали ама не остава и време:)
От петък бяме на една вила( без Вики) и направо се разцепихме от ядене,пиене и  Embarassed тея три неща. Бяхме 21 човека и може да се сетите за какво шоу става въпрос Simple Smile) И отделно по цял ден и нощ бяхме в басейна на вилата, който е с минерална вода ......... абе лудница:) Mr. Green. Много яко си прекарахме.  Вчера като си тръгвахме минахме и през София да гледаме уж концерта на радио Сити, да ама толкова народ имаше и само някви лапетии. И отскочихме до една кръчма да пием по 1-2-3  бири. Та към 12 часа се прибрахме и днеска спах до 12 Embarassed

Иначе Викито има и той вече 2 кътника, малко мрънка и накрая кво да вида един отгоре и един отдолу вдясно , а пък той имаше само 4 отгоре и 2 отдолу резци, а другите долни 2 резци ги няма още newsm78.
С ходенето сме до никъде, докато се пускаше сам, сега нещо го е страх и не иска и незнам от какво се е уплашил.
А с бърборенето- такъв ми е бърборанчо, всички животни знае как правят, на цветето вика -тети, на топката-тота, на една негова приятелка си и казва направо по име-Кати:), абе всичко разбира и само бърбори и голям смях пада с него:))) И такъв е гръмогласен, а като почне да реве пък  ooooh! огласяме всичко .
И такива работи. Има още много за разправяне ама вече ми се спи:)

Честито на Дриймс, Деситка и Обърквациййка за вчерашните празници:)
Ember аз примерно хода в Штъркела, Вис Виталис, хиполенд. На малката главна ходя в 1-2 магазина за дрехи , че супер яко са заредени. Преди ходех и в Пинокио , но нещо много застояла стока имат и цените са им едни надути. Иначе в Штъркела може да намериш доста по евтини неща отколкото в другите магазини.

Айде лягам. Лека! Heart Eyes

# 213
Добро утро!
Аз днес съм от ранобудните - мъчихме се за пореден път със събирането на урина  Twisted Evil Успях даже да приготвя на Лори яденето и сега имам време да отдъхна докато се събуди и тя  Laughing
И нали съм се разработила от рано рано имате от мен закуска и кафенце  Laughing

IrrA_78 честито ви кръщене на теб и твоята принцеса - наистина сте много сладки на снимките  Peace

MimSss ударили сте го на живот вие  Mr. Green

# 214
Добро утро  Hug.то не 4е ми е толкова добро, ама поне тая сутрин татито  стана да й направи мляко, 4е аз се правих на умряла Crazy.Току що си изпих и кафето и .....запо4ва  поредния отег4ителен ден вкъщи Tired.Вчера се развихрих да правя "оборка" по гардеробите и изхвърлих сума ти  излишни и непотребни вещи ooooh!.Днес- продължавам с акцията Peace.Малко по малко стягам багажа за преместването.Само с цветята не знам как ще стане номера, защото трябва да направим поне 5-6 курса ooooh!.Снощи , в разгара на този  домакински ентусиазъм, реших да из4истя фритюрника, ама из основи Shocked.Развих всичко - до последното болт4е и  се запо4на  лъскането.На финала си срязах пръста , а гледката беше като на заклано Sick
Сутринта пък се сетих 4е трябва да правя изследванията на Дари за яслата и   реших да й взема отпе4атъка от дупето.Да, ама кой  да се сети 4е дупето е порядъ4но намазано с крем от снощи Crazy.Сега не знам дали това ще им върши работа в лабораторията и заслужава ли си да се разкарвам Thinking
Виждам 4е коментирата бебешкото дърдорене- Дари  все дудне нещо- къде й се разбира,къде- не.В общи линии основния ни репертоар е като на пове4ето де4ица:мама, баба, най, май, ам,тати, дедуууу,доу( заповядай Laughing).Казва как прави кон4ето и патето.Май е това newsm78
Айла, за прогрмата  към министерството и аз проу4вах, но -  това е нереално- поне за мен и то в София.Едва ли бих се доверила на непозната жена, която  се е записала в бюрото по труда, и желаеща да полу4ава великите  180 лв Crazy(представям си как ще гледа детето в този слу4ай).А роднини, които да отговарят на условията- нямам.То е равносилно на прехвърляне на май4инството , без да се разправяш с бюрото по труда и тромавата процедура там.
А как седи въпроса с тази програма и близнаци?ТО е ясно 4е май4инството ти е едно, ама кой ще се навие да гледа 2 деца за тези пари ooooh!.Ей- това е поредното безумие и недомислие в тази държава....Ина4е имам позната в друг град, която  е наела бава4ка  по този на4ин.Там явно парите ги устройват, или ако има доплащане- то е минимално( а не  двойно и тройно , както в София).ПО слу4айност тази жена се е оказала позната  , та-  в общи линии не е толкова непозната.Абе-  в по-малките градове могат да се проу4ат нещата, докато тук  е дооста по-трудно

# 215
  • София
По тази програма можеш да наемеш когото искаш, стига той да се запише в бюрото по труда. За тези пари никой няма да гледа дете, но ако искат 400 лв., 180 се плащат по програмата, а ти плащаш останалите, пак е помощ. Имам една приятелка, която нае жена по този начин. Първо си я избре от една агенция, след това тя се записа и така. Ако ми се наложи да наема детегледачка, ще се възползвам със сигурност.

# 216
Здравейте  Hug
Ира,много хубави снимки  Peace
MimSss,яко сте разпуснали  Laughing,припомнили сте си добрите стари времена  Mr. Green
Velmar,ама голяма "фурия" си  hahaha hahaha
Ембер,аз пазарувам от Вис Виталис,Денди,Кидс и 1-2 бебешки магазина,които се намират в "Гранда" Heart Eyes,в Штаркела рядко ходя и съм купувала само някои дребни неща  Laughing
Днес времето е гадно,телевизията нещо изключи и ще лудна в къщи  ooooh!

# 217
  • В ЛЮтеницата
Ember, поне сте на ма-ма, a Лора е на ъ-ъ-ъ, ама едно такова много ударено Ъ. Иначе си има някакъв набор от думи за роднини и за животни, но всичко друго е Ъ.

Нещо напоследък много мами ми залипсваха - какво става с тях?

# 218
Ето ме и мен. Прибрах се по-рано от лекции че нещо ме преряза стомаха и след малко ще си отворя компот от дренки и се надявам да спасят положението. Успях да уредя нещата с баба и утре ще я приемат в болница в Пловдив за изследвания и наблюдение.Така и майка и аз ще сме по-спокойни че можем да я наглеждаме. Съвсем натоварено ми е тези дни,но се надявам всичко да се оправи скоро.

За говоренето - Тони казва мама,тата,баба, мам /като иска да яде/ , посочва нослето и ушите.Обожава автобусите и само ми ги сочи. Общо взето напредваме бавно.

Pepper и на мен ми липсват доста мами. newsm78

Ставам че трябва да хапна преди да се прибере Тони. Simple Smile

# 219
Miss_74, а къде се намират тези Денди, Кидс?
Големите магазини Вис виталис, Хиполенд,Штъркел ги знам вече.Последния път в Хипо-то нищо не можах да харесам - става въпрос за дрехи.И за това в неделя се изръсихме солидна сума за якенце от Fox, ама много скъпо и скоро няма да повторим.Та за това питам, че Вики ще има нужда от още дрешки.
А в Пазарджик...не е за говорене, какви боклуци продават... Naughty

Irra_78, честито ви кръщене!Много е сладка Ирен! Simple Smile

# 220
Ember в Илиенци на "Брезовско шосе" има няколко детски магазинчета.Едното знам че е фирмено "Стеда" и продават собствена продукция.Не съм ходила скоро оба4е и не знам как са цените обаче.В Хиполенд е по-скъпо и нямат толкова голям избор на дрехи. Иначе аз  понякога пазарувам и в кварталните магазинчета в които има интересни неща.

# 221
  • София
Привет!
Ира, честито ти християнче! Hug
Честит рожден ден и на таткото на Лени! Много да обича жените си и да ги глези!   bouquet
Днес пък аз имам месечинка - ставам на 341 м  Joy hahaha
Кайли, надявам се баба ти да се оправи бързо! Твоя стомах също!  Peace Ивчо пък е фен на тролеите, нали издават едни специфични звуци - много им се радва.  Crazy А за аватарите зяпам тук, вчера направо ме заболяха очите от висене пред копма и нещо не избрах  Embarassed
http://www.avatarist.com/
http://avatars.jurko.net/
http://www.allavatars.com/
http://www.avatarstock.com/
Наслука!  Mr. Green
Валка, какво реши за спиралата? То страшни истории може де чуеш за всичко.  Rolling Eyes Дано при теб нещата са ОК!  Peace
До скоро!  Heart Eyes

# 222
Ако втори ден не изляза - ще полудея!!! Дано следобед не вали
MimSss, не се спря!!! Дискотеки, барове .... евала. Ама недей да те хваща липсата тук. Варненските мами съвсем ни забравиха. може би още лежат по плажовете  grinning039

Ицето също приказва, но на бебешки са повечето неща. Сега се научи да играе хоро и ме скъсва от смях dance. Ще го водя с мен на танци. Вчера открихме новият сезон, че така се бях размързелясала
Elwing, намери нещо елфско Peace
Велмар, как ги вършиш всичките тези неща в присъствието на Дари? Ако Ицето е буден даже и на компа не мога да седна, та камо ли да чистя. Сега докато спи ще гледам поне чинийте да измия

# 223
Здравейте!
Честито на празнуващите през изминалия ден (Обърквация, Кристиана), другите ги поздравих!    bouquet
Честито кръщене и на Ира и Иренbishop    bouquet
Кайли, надявам се притесненията ти покрай баба ти бързо да се разсеят и тя да се чувства по-добре  Peace.
Mimsss, ако знаеш как благородно ти завидях    Wink. Как няма някой да дойде и да ми каже, дай да погледам децата за час-два, ти ходи малко да разпуснеш  Rolling Eyes май няма такива луди. Спешно имам нужда от почивка, иначе има вероятност да изперкам  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 224
Ember,в интерес на истината и аз от Хипото не купувам дрехи,купувала съм само играчки и биберони,а във Фокса само гледам  Laughing,нищо не купувам много е скъпо  NaughtyЗа другите магазини ще ти пиша на ЛС,да не занимаваме другите мами  Joy
Кайли,браво че все пак си уредила нещата и баба ти ще е под наблюдение  Peace
Пепер,верно много хора се губят,ама ли неискат да пишат,или не им остава време Thinking

Mimsss, ако знаеш как благородно ти завидях    Wink. Как няма някой да дойде и да ми каже, дай да погледам децата за час-два, ти ходи малко да разпуснеш  Rolling Eyes май няма такива луди. Спешно имам нужда от почивка, иначе има вероятност да изперкам  Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз също,вече чувствам адска преумора,ама верно няма такива луди  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт