Варненките хич ги няма наистина!
Ама и доста софянки се скътават

Честит рожден ден на патерица на Дриймсчето!Да си много здрава и все така усмихната!

Честит празник и на мъжа на Кристияна !Да ви жив и здрав и много да ви обича!

Честито кръщене и на Irra_78!Много сте хубави на снимките !Особено розовата ви рокля ,разкош!

Елвинг и на мен ми липсват месечинките

bamboocha ох и аз се чувствам така ,тук не вали но е едно мрачно и студено

adrianska направо забравих какво беше дискотека вече, и за купон ми е мътно
не беше ли две изцапани до гуша и гладни деца да седят в разхвърляна стая,докато майка им се опитва да сготви ,изчисти и простре едновременно:mrgreen:Айла четох го и аз но и мен не ме касае засега.А за приказките има време
Ember,miss_74 занимавайте ни, обичам да чета за магазини

Кайли дано нещата с баба ти са наред стискам палци!

Пепър ама звучно Ъ ли казва или нямо Ъ?

velmar и аз вчера се заех с разчисатване на дрехи и обувки,учудващо е колко неща ей така стоят без да са полезни на никой,но при нас поне беше без жертви
Вчера не ми остана време да почерпя за рождения ден на сестра ми ,затова ето сега на патерици:

Не е за мене това... А при мисълта за още един индианец толкова скоро... направо ми се отщява и да правя секс.
.ХОдих на майната си да давам ако-бако и тем подобни
за изследванията на ДАри.Разходихме се малко из центъра и се видях с една приятелка.После - разходка на ДАри в парка , неработещ асансьор
( и проба на мускули до 7-мия етаж).СЕга зарязах Дари в спалнята,тя нещо си дърдори-ако иска да спи, ако иска- друго да прави
.И парфюми размятва......Преди няколко дни я снимах цялата омазана в 4ервило и с такава доволна усмивкааааа
АМи - то станаото -станало.Какво ми оставя да направя освен да се посмея и аз преди да я измия.Ей, тия нерви никой няма да ни ги плати, та за себе си реших да го давам малко по-спокойно
,като се е метнала 14.30 та още спи.Нощем спи много неспокойно,дали е от зъби,незнам....Постояно цирика и както спи почва да реве.Имам чувството,че се уплаши от този поп на кръщенето(колкото и глупаво да звучи)И се чудя дали да не и леем куршум.
Целувки на всички мами и малките им слънчица.
Дано и при Вал да свърши скоро одисеята и да се радва на безопасен секс. 

бързи, смели, сръчни си разиграла 

Люшках го на ръце около час и нещо. Вече не си усещам ръцете и пиша на компа като луда.
Надявам се да се извини утре. Знаете как се чувства човек когато се скара с някой?!