АВГУСТинчетО с рАдост ОткрИва, че есЕнта Е толкОва крАсивА!

• 11 370
  • 318
  •   1
Отговори
# 225
Ей ма и мен! Mr. Green
Варненките хич ги няма наистина!
Ама и доста софянки се скътават  Wink

Честит рожден ден на патерица на Дриймсчето!Да си много здрава и все така усмихната!  bouquet
Честит празник и на мъжа на Кристияна !Да ви жив и здрав и много да ви обича!   bouquet
Честито кръщене и на Irra_78!Много сте хубави на снимките !Особено розовата ви рокля ,разкош! Peace
Елвинг и на мен ми липсват месечинките  Rolling Eyes Освен един елф друг аватар не би ти подхождал,ако напишеш Властелина на пръстените ,ще излязат някои идеи за аватари от там  Peace
bamboocha ох и аз се чувствам така ,тук не вали но е едно мрачно и студено  Sick

adrianska направо забравих какво беше дискотека  вече, и за купон ми е мътно newsm78 не беше ли две изцапани до гуша и гладни деца да седят в разхвърляна стая,докато майка им се опитва да сготви ,изчисти и простре едновременно:mrgreen:
Айла четох го и аз но и мен не ме касае засега.А за приказките има време  Mr. Green
Ember,miss_74 занимавайте ни, обичам да чета за магазини  Crazy
Кайли дано нещата с баба ти са наред стискам палци! Hug
Пепър ама звучно Ъ ли казва или нямо Ъ? hahaha
velmar и аз вчера се заех с разчисатване на дрехи и обувки,учудващо е колко неща ей така стоят без да са полезни на никой,но при нас поне беше без жертви  Mr. Green,как е пръстата ти сега ?

Вчера не ми остана време да почерпя за рождения ден на сестра ми ,затова ето сега на патерици:

# 226
 Mr. Green Привет от лудите...
Цял ден не съм спряла да говоря  Crazy
Снощи в 19,10 реших, че май е време да си посетя лекарката. За 50 минути се свързах с нея по телефона, уговорих си светкавична среща, метнах 1 душ, зарязах децата и мъжо, минах през аптека... и в 19,55ч. вече бях приключила с профилактичния преглед и поставянето на спиралата   newsm47
Направо бях като тайфун afwitch
Нещо да кажете за моята експедитивност?
Док ме похвали, че все още кърмя, и че много добре се прибрала матката в резултат на това  newsm78  Туй сигурно при прегледа с видеозона го видя, щото аз с просто око виждам само големия си корем Embarassed
Препоръча ми да кърмя Дребчо до година и половина, ама това далеч надхвърля рамките на нормалните и приемливите срокове за кърмене според мъжО.
По темата... дано със спиралата имам същия късмет както преди 7г.- нямах някакви по- особени оплаквания след поставянето и, а и спокойствието е несравнимо  Hug
Изобщо не искам да си припомням момента "Пай се-е-е"  Naughty Не е за мене това... А при мисълта за още един индианец толкова скоро... направо ми се отщява и да правя секс.
Утре пак ще досаждам. Който се колебае за поставянето на спирала- при мен процедурата /същинската беше около минута/. Вярвам, че всеки може да устиска толкова  Mr. Green

# 227
Хайде иу аз пак на линия Grinning.ХОдих на майната си да давам ако-бако и тем подобни ooooh! за изследванията на ДАри.Разходихме се малко из центъра и  се видях с една приятелка.После - разходка на ДАри  в парка , неработещ асансьор #2gunfire( и проба на мускули до 7-мия етаж).СЕга  зарязах Дари в спалнята,тя нещо си дърдори-ако иска да спи, ако иска- друго да прави Mr. Green.Време е и за моите 5 минутки релакс пред компа Crazy.
Велмар, как ги вършиш всичките тези неща в присъствието на Дари? Ако Ицето е буден даже и на компа не мога да седна, та камо ли да чистя. Сега докато спи ще гледам поне чинийте да измия[/color]
Бамбу4а- то4но по този на4ин, който споменах по-горе Grinning.Просто я оставям да щък акъдето си иска9 по4ти де), и ако  запо4на да похапва някоа обувка наприемр, се правя 4е не я виждам и избягвам да се трогвам толкова  от малките бели.Напоследък при нея е актуално ....да се гримира Flutter.И парфюми размятва......Преди няколко дни я снимах цялата омазана в 4ервило и с такава доволна усмивкааааа Joy АМи - то станаото -станало.Какво ми оставя да направя освен да се посмея и аз преди да я  измия.Ей, тия нерви никой няма да ни ги плати, та за себе си реших да го давам малко по-спокойно PeaceТО и без друго като му се карам на дететмо само ми се хили, сякаш вицове разправям, та- смисъл няма

# 228
  • Бургас
Момичета много ви благодаря на всички за милите думи. Hug

Тъй като не съм ви изчела всички искам да честитя на всички ,които са имали повод за празнуване.Бъдете живи и здрави!  bouquet

Моята днес голям сън smile3524,като се е метнала 14.30 та още спи.Нощем спи много неспокойно,дали е от зъби,незнам....Постояно цирика и както спи почва да реве.Имам чувството,че се уплаши от този поп на кръщенето(колкото и глупаво да звучи)И се чудя дали да не и леем куршум. newsm78 newsm78 newsm78Вие как мислите?
  love001Целувки на всички мами и малките им слънчица.

# 229
Хей, къде сте вси4ки? newsm78 Аз сложих Дари да спи, че мнгоо се беше разбесняла нещо тая вечер и моите сили на издържаха Crazy.Сега чакам мъжо да си дойде, че вече започнах сама да си приказвам.А така ще надувам неговата глава Mr. Green
Хайде,чакам ви на раздумка Wink

# 230
Честити рожденни дни на всички, които съм пропуснала! Laughing

Обърквация, 8 години Shocked...ей на това му викат да те вземат от детската градина! Mr. Green

elia_gg , поздравления! bowuu Дано и при Вал да свърши скоро одисеята и да се радва на безопасен секс. Praynig

Гого много приказва, но все нечленоразделно. Mr. Green Единствено разбирам топа (топка), па-па, бао-бао и бръм-бръм (по цял ден си играе с колички, а днес татко му дори му взе и магистрала с дистанционно, но ще я оставим за след 2-3 години Mr. Green)

А за ученето - сега съм на една изключително приспивна тема и основната книга е Никомаховата етика на Аристотел - едвам си държа очите отворени, а как ще прочета 250 стр просто незнам. newsm78 А пък за останалите теми книгите ги няма никъде, а когато попитах доцентката, тя ми каза: Ами аз ги имам, ама няма да ви ги дам, защото не е коректно спрямо останалите кандидати! Mr. Green А и без това обикновено докторантурите се обявяват за някой (а в случая не съм аз Wink), така че и не си давам много зор. Crossing Arms

# 231
Хоп,ето ме.
Ние днес бяхме на гости на едно другарче и очудващо за мен си играха страхотно сами...,а ние с приятелката Mr. Green cheers blahblah blahblah blahblah blahblah
До сега правих спагети,ама се оказа,че пакетът е почти празен,та сега мъжо яде ,а аз останах на Активия. Sick Ама пък утре сутринта ще съм доволна пред кантара.
Велмар-пак як ден си имала,ама явно наистина не се спираш.И аз реших да съм по-спокойна с Марти и че какъв е смисъла да се наложиш над едно 1-годишно дете и да се почувстваш победител.Нека се развиват с белите си.Аз вчера хванах Марти (след като подозрително се ушумоли някъде)Да бърка в тоалетната,беше пуснала цялото руло вътре,беше си натрошила бисквитки и си хапваше и беше цялата мокра.Явно голямо бъркане е било. ooooh!
Ирра-Честито ти християнче и Кръщене.Много сте сладки на снимките.А чак да и лееш куршум,не мисля...Може би е нещо временно.
Адрианска-Дано те отмени някой за 2 часа и да си починеш.  Praynig Аз направо не си представям какво е с 2 дечица с малка разлика.И все така да ти върви в хазарта.Честита печалба.

А на дискотека бях в неделя и се прибрах в 04.30ч.Супер беше,дори като станах с Марти в 8.00 не ми беше терсене,щото си изкарах много готино и си знаех,кво ме чака на следващият ден.
Целувки от нас.

# 232
Привет мацунки сладки  Mr. Green

IrrA_78, честито християнче   bouquet Лошо ако решиш да и лееш куршум, аз лях на Али заради тъпите дупки дето я измъчих и се успокои детенцето наистина  Peace

elia_gg, евала Simple Smile бързи, смели, сръчни си разиграла Hug И я сподели каква си взе, боли ли като я слагат?  newsm78
Аз съм изпуснала да се похваля че още след като приключих с АБ ходих док да ме види и каза че съм била супер вече, чиста и неопетнена  Joy Искал сега пък да сме изчакали цикъла и да отида да ми сложи спиралата като ми свърше.....но аз какъвто съм карък ще взема да се опетня наново до тогава  Joy hahaha

adrianska, ко направи бе злато, някой лев за нас няма ли?!  Mr. Green

AndyB, шапка ти свалям  newsm20

velmar, за това си толкоз слабичка ти, все бягаш и търчиш на някъде Heart Eyes

Между другото Елфче и аз ти търсих аватар вчера ама нищо не ми грабна окото...но не съм се отказала да намеря най-красивия   Heart Eyes

Kaili, радвам се за баба ти  Hug

Elli78,пиши как мина днес слънце  Praynig

MimSss, спри се бе женичке....на какво прилича туй вашето, поне един път ни вземете и нас де, че от преди да забременея не съм излизала никъде освен тая година на 8 март ----малееее че кога беше то март месец  smile3511

Айде да не изписвам темата да взема да се спра  tooth
Цунки  Hug

# 233
Еййй има ли незаспивки?! Ние най-накрая заспахме. Ужас.  #CrazyЛюшках го на ръце около час и нещо. Вече не си усещам ръцете и пиша на компа като луда. #Crazy Тазиалергияи пъпките от неяго сърбят и няма заспиване от това чесане и дращене. Идеше ми да го тръшна в кошарата ида си заспива сам ама не става... Crossing Arms Нещо ме боли зверски левия яйчник а и на всичко отгоре се сдърпах с фадъра. Rolling Eyes Днес си ги наговорихме едни...побеснях. Мина бая време, но ми е напрегнато още. Confused Sad Надявам се да се извини утре. Знаете как се чувства човек когато се скара с някой?! Cry
Уф спирам с писането...Някак думите не ми идват...разконцентрирана съм и малко отчаяна...

# 234
  • гр.София
 Понеже и мен ме тресе нервата след едно дълго приспиване в 5 действия -да взема да се посмея с вас. Карим,прочети Валката и ще ти мине Simple Smile
 Да ви издам и една августинка,дето ще спечели наградата Пулицър (нали не греша,че е за журналистика) за...заглавие в Клюкарника. " Хари Потър стана татко" Shocked Grinning Познайте за какво иде реч. А лауреатката доскоро градеше собствения си балкон ( давам жокер ,коя е тя).
 В новините пък съобщиха,че Пепър се е разписала с две изречения.
 Хайде,стига,да не ме набиете... Не съм пила и май там ми е проблема Hug

Кайли,много стискам палци баба ти да е добре!

# 235
Да ви издам и една августинка,дето ще спечели наградата Пулицър (нали не греша,че е за журналистика) за...заглавие в Клюкарника. " Хари Потър стана татко" Shocked Grinning Познайте за какво иде реч. А лауреатката доскоро градеше собствения си балкон ( давам жокер ,коя е тя).

Казвам с две срички само - На -на   tooth

Ко печеля сега  Whistling

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 00:26 от val_stef

# 236
  • гр.София
 Ко печелиш?! Слава.
Парите са в Адрианска.

# 237
ЕЙ, тая НАна.. Joy Идвай бързо да се разпишеш и при нас.НИе и тук си те ценим Wink.А и малко критика-може ли първо в клюкарника да снасяш инфо, а за уважаемите съфорумки....кой разбрал-разбрал Crossing Arms.
НАна, какво стана с балкона всъщност.. newsm78
Ох, аз да вървя да си лягам, 4е утре сутринта едва ли ще ме огрее пак  татито да стане да нахрани ДАри Crazy.Ей, ама сте и вие....разсънихте ме сега....и  ще има да  Shocked Shocked Shocked
Хайде- ставам. А утре да има кафенце Grinning

Дани, драсни два реда- как сте с Найа Rolling Eyes

# 238
Ко печелиш?! Слава.
Парите са в Адрианска.

Ох да идва утре Адрианска и да дава кинтите  Hands Clap  Hands Clap Hands Clap

# 239
Ех пак изтървах купона с парите ! Mr. Green

Ама така е като се зазяпам в някой филм,гледах сега една поредица по Дискавъри,докато приспивах Елуша - "Срещи с духове" за една къща с дух вселил се в едно дете,що ли ми трябваше ,хем знам че съм плашлива ooooh!  сега ще съм  Shocked в леглото.
И аз вече не си давам много зор за белите,сега на вечеря мъжо не издържа и се изнесе от кухнята ,защото гледката :"Ели яде хляб " не му понесе  Twisted Evil ,с репликата че с толкова трохи и плъх може да си завъдим , аз обаче си изчаках най спокойно да се омаца до уши,после с метлата и парцала почистих за 2-3 минути,а детето го паркирах в коритото и чиста работа  Peace Има кога да я науча как да се държи на маса.

Нана какво е бебето на Потър  Laughing?
 val_stef нищо не остава освен да ти пожелая по скоро да ти дойде! Wink
elia_gg еваля много си бърза!Бравос! То до година и половина неостана ,само някакви си 4 месеца  Wink
Анди аз заглавието едва разчетох а ти го учиш  Embarassed,браво!(у нас ми се намират само Кант и Нитцше ,знам че са аматьори ,но ако ти трябват свиркай  Wink) Mr. Green
Blanc за теб специално  да не пия сама:

Общи условия

Активация на акаунт