АВГУСТинчетО с рАдост ОткрИва, че есЕнта Е толкОва крАсивА!

• 11 220
  • 318
  •   1
Отговори
# 285
Дани,  внимавай да не изпуснеш дисциплината, 4 ение имах сериозно  превъзпитаване след краткото боледуване на Дари Naughty.И ние я съжалявахме и само я гушкахме и й угаждахме, и тя в следващите дни...идва до мен и вдига ръце да я взема  или нося Shocked.И като я отсвиря и ме гледа  супер тъжно , сякаш всеки момент ще се разпадне Crazy.Ей, големи са хитруши и ного бързо усещат нещата Wink

# 286
  • софия
Тя дисциплината отдавна  замина.Още от както влязох в Пирогов и баба и я гледаше и съвсем п...ба положението.Такава е лигла и е такова тръшкане,ако не и се даде това,което е посочила,а в повечето пъти и помислила пък ти ходи се сещай,за к'во аджеба се дере тогава  #Crazy!

# 287
  • София
Дани, оправяйте се бързо! Peace
Дисциплина?! При нас няма такова животно! Велмар, добре сте, щом само с тъжно гледане минавате.

# 288
Дисциплина?! При нас няма такова животно! Велмар, добре сте, щом само с тъжно гледане минавате.
Eлфче, ти да не мислиш 4 елъвицата спира до тук.Та си има и сериозно продължение на програмата, да, ама майка й нали си работи с ушите, и  се е нау4ила много хубаво да ги изклю4ва когато не е на работа Grinning, та- хи4 не й обръщам вниманиа( поне привидно де).Просто няма да стане нейния номер Naughty.Аз като бебе не съм я разнасяла на ръце и дундуркала( като изклю4им периода с коликите Sick), та сега не мисля да се захващам с тия неща Crossing Arms.Проблемът при ДАрия е  , 4е след цялото драмати4но тръшкане и реване толкова се вживява, 4е се захласва, и трябва да ходя да й духам в лицето, да я обръщам наопаки... ooooh! и т.н. за да си поеме дъх.И вси4кото това заради каприз Shocked.АМИ - няма да стане на нейната.Ще  ми е по-трудно сега докато  се опитвам да наложа някакви рамки, ама като тръгне на яслата и не стане найното, и като се захласне така... #CrazyНяма само нея да гледат, я.А и  не си падам по лигави деца Crazy.Дано удържа фронта и моето не се превърне в такова Praynig

# 289
  • София
Eлфче, ти да не мислиш 4 елъвицата спира до тук.Та си има и сериозно продължение на програмата, да, ама майка й нали си работи с ушите, и  се е нау4ила много хубаво да ги изклю4ва когато не е на работа Grinning, та- хи4 не й обръщам вниманиа( поне привидно де).Просто няма да стане нейния номер Naughty.Аз като бебе не съм я разнасяла на ръце и дундуркала( като изклю4им периода с коликите Sick), та сега не мисля да се захващам с тия неща Crossing Arms.Проблемът при ДАрия е  , 4е след цялото драмати4но тръшкане и реване толкова се вживява, 4е се захласва, и трябва да ходя да й духам в лицето, да я обръщам наопаки... ooooh! и т.н. за да си поеме дъх.И вси4кото това заради каприз Shocked.АМИ - няма да стане на нейната.Ще  ми е по-трудно сега докато  се опитвам да наложа някакви рамки, ама като тръгне на яслата и не стане найното, и като се захласне така... #CrazyНяма само нея да гледат, я.А и  не си падам по лигави деца Crazy.Дано удържа фронта и моето не се превърне в такова Praynig
Браво за нервите ти!!!  Peace Аз не мога така да се изключа. Започвам да му викам да спре, той надува гайдата още повече и...  ooooh! И аз не си падам по лигавите деца, но не знам как да го направя не-такова.  Rolling Eyes  newsm78 Освен да си купя тапи за уши  Crazy

# 290
  • софия
И аз много мразя лигави деца!
Преди няколко дни бяхме с Мошето на Макдоналдс и едно момченце около 10г. нещо се обясняваше с майка си и тя жената явно му е отказала нещо.Това отиде до пързалката и от там хвърли по майка си бутилка с вода от 500,но пак си беше пълна.Добре,че не я уцели  !
Тази жена се направи,или може би наистина не и пукаше и продължи да си говори с приятелка  Shocked!
Тогава си помислих,че след време,ако Найа ми спретне същия номер,на момента ще я завлека в колата,за да не се разправяме пред хората и ако имам нерви,ще и обясня това онова,ако ли пък нямам  Mr. Green сигурно ще я скалпирам за секунда и после ще се насиля да и обясня ,че по мама не се хвърлят бутилки  Flutter!

# 291
dani777k, моя приятелка работи в детския кът на една пицария и ми разказва следната случка: момченце на около 7 год след като дивяло, хвърляло играчки и т.н, започнало да наляга останалите момиченца и момченца. Тя му направила забележка, а малкото олигофренче си оголило дупето и започнало да й вика: Ля, ля, ля...Тя разказала всичко на баща му и детето казало: Тате, нали няма да казваш на мама, а той отговорил: Няма, аз не съм като теб! #Crazy Просто си представи това дете какво е виждало в семейството си...#Crazy

# 292
Dani снимай ги пантофите да ги види и прованса  WinkМного  Hug на Найа ,дано по бързо преборите вируса  Peace
От опита ми с Ники разбрах едно че дори и желязна дисциплина не помага когато няма последователност ,това  е разковничето.
Слава Богу още на 2 г Ники се научи как да се държи навън и никога за нищо не се е тръшкал.Дано и с Елица да успея  Praynig
AndyB  Shocked интересно семейство  newsm78

# 293
  • София
Чакай и аз да се включа в случките с лигави хлапета #Cussing out Случи се лично да бъда свидетел и може би, ако не бях в магазина нямаше никога да повярвам на тази история.
Та...в края на 90-те години, когато все още мутрите и мутресите бяха на мода  Mr. Green отивах да купя подарък за детето на моя приятелка от магазина на Лего на Витошка. И там попадам на следната сценка.

Русокосо девойче на около 6-годишна възраст и майката - определено мутреса - влязоха в магазина преди мен. Детето вървеше 2 крачки преди майката. Отиде до един от щандовете, посочи една от къщите на Барби с цена колкото месечната ми заплата тогава Sick и кратко и ясно каза "Това!". Майката обаче явно в жалък опит за възпитание реши, че може да купи една друга къща, реакцията бе умопомрачителна. Хлапето сви уста и изсъска: "Ейй, простачкоооооо дай ми веднага телефона да се обадя на татко". #Crazy Точно си мислех, че сега ще му се случи случка, обачеееее каква ми беше изненадата, когато майката извади мобито от чантата, даде го на момиченцето и безмълвно се отдалечи.

В крайна сметка въпросната къща беше купена след кратък разговор с таткото. Плюс още 1000 неща, които хлапето поиска.

Е, смятам, това да не ми се случва с Вожда на червенокожите, защото скалпирането ще е най-малкото, което ще му се случи. Wink

# 294
 #Crazy #Crazy #Crazy
Аз току що приклю4их подстригването на моя мъж.Размина му се и тоя път скалпирането Joy

Между другото вече сме на 15-а страница Mr. Green.БУбчето и Блу се спотайват, та сигурно творят следващата ни теми4ка  Wink Heart Eyes  bouquet

# 295
  • гр.Добрич
Дани777, даде ли вече Изопринозина? Много е горчив и аз го стривах във сокче или в сладко пюре.

# 296
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДАНИ! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,   [/color] тази година повече от миналата и МНОГО ЛЮБОВ ти си я имаш, ама и малко отгоре

Един скромен подарък от мен

И да отворя бара, разбира се

Както се казва, колкото е по-старо, толкова е по-добро, а Мошето би добавилл и по-скъпо Mr. Green

# 297
Дани, честит рожден ден!
Желая ти от сърце много, много,много, много здраве и и прекрасни мигове с любимите ти същества!

не можах да открия от подаръците в твой стил, но Eliona се е справила чудесно  Peace

# 298
Дани, честит рожден ден!

Нацункай и Найа от нас! Hug

А по темата за аватарите, аз смятам че Pepper е време вече да си вмени ника - такава любов и скромност се излъчва от постингите й, а като си спомня преди около година какви ги редеше... Mr. Green

# 299
  • София
Честит рожден ден, Дани! Да си жива и здрава и много обичана!

Сега хуквам към Кауфланд, че късно снощи преведоха огромното майчинство и трябва да понакупя разни нещица, че е бомба паднала вкъщи.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт