.И ние я съжалявахме и само я гушкахме и й угаждахме, и тя в следващите дни...идва до мен и вдига ръце да я взема или нося
.Ей, големи са хитруши и ного бързо усещат нещата
.И ние я съжалявахме и само я гушкахме и й угаждахме, и тя в следващите дни...идва до мен и вдига ръце да я взема или нося
.Ей, големи са хитруши и ного бързо усещат нещата
, та- хи4 не й обръщам вниманиа( поне привидно де).Просто няма да стане нейния номер
.Аз като бебе не съм я разнасяла на ръце и дундуркала( като изклю4им периода с коликите
), та сега не мисля да се захващам с тия неща
.Проблемът при ДАрия е , 4е след цялото драмати4но тръшкане и реване толкова се вживява, 4е се захласва, и трябва да ходя да й духам в лицето, да я обръщам наопаки...
и т.н. за да си поеме дъх.И вси4кото това заради каприз
Няма само нея да гледат, я.А и не си падам по лигави деца
.Дано удържа фронта и моето не се превърне в такова
, та- хи4 не й обръщам вниманиа( поне привидно де).Просто няма да стане нейния номер
.Аз като бебе не съм я разнасяла на ръце и дундуркала( като изклю4им периода с коликите
), та сега не мисля да се захващам с тия неща
.Проблемът при ДАрия е , 4е след цялото драмати4но тръшкане и реване толкова се вживява, 4е се захласва, и трябва да ходя да й духам в лицето, да я обръщам наопаки...
и т.н. за да си поеме дъх.И вси4кото това заради каприз
Няма само нея да гледат, я.А и не си падам по лигави деца
.Дано удържа фронта и моето не се превърне в такова 
Аз не мога така да се изключа. Започвам да му викам да спре, той надува гайдата още повече и...
И аз не си падам по лигавите деца, но не знам как да го направя не-такова.
Освен да си купя тапи за уши
!
Просто си представи това дете какво е виждало в семейството си...
Много
на Найа ,дано по бързо преборите вируса 

Случи се лично да бъда свидетел и може би, ако не бях в магазина нямаше никога да повярвам на тази история.
и кратко и ясно каза "Това!". Майката обаче явно в жалък опит за възпитание реши, че може да купи една друга къща, реакцията бе умопомрачителна. Хлапето сви уста и изсъска: "Ейй, простачкоооооо дай ми веднага телефона да се обадя на татко".
Точно си мислех, че сега ще му се случи случка, обачеееее каква ми беше изненадата, когато майката извади мобито от чантата, даде го на момиченцето и безмълвно се отдалечи.
Препоръчани теми