18 СОУ в София с японски, китайски, арабски и фарси.

• 168 323
  • 903
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, аз пък бих искала да попитам за френската паралелка  - тези, които в момента са в първи или втори клас. Има ли текучество на учители, доволни ли сте, кои са класните ръководители и какво ви е мнението за тях?

# 541
  • София
Здравейте, аз пък бих искала да попитам за френската паралелка  - тези, които в момента са в първи или втори клас. Има ли текучество на учители, доволни ли сте, кои са класните ръководители и какво ви е мнението за тях?
добавям към този въпрос-следобяд имат ли занимания с френски по време на занималнята и ако има дали е всеки ден?

# 542
А аз се интерсувам от Немската паралелка за начален етап. И от английска за 5-ти клас
Също ме интересува целодневно обучение, училищен транспорт, условия за прием в 5-ти клас ...

Страницата им не се отваря, а ми трябва телефон, за да попитам някои нещица

# 543
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте! Някой може ли да сподели мнение за китайската паралелка след 7ми клас в 18то СОУ. Всичко, което намирам из форумите е доста старо и неактуално   Sad

# 544
  • София
У-щето не предлага транспорт, от 2ри клас започват на смени, това е, което знам от директорката.

# 545
  • София
за първи клас кога се подават документи

# 546
  • Sofia
Някъде началото или края на февруари беше, за всеки случай питай още в края на януари.

# 547
Някъде началото или края на февруари беше, за всеки случай питай още в края на януари.
Вече се подават

# 548
  • София
Вече се подават
от кога? аз бях там в сряда и нямаха хал хабер  Thinking

# 549
  • софия
И на мен в 18 Соу ми казаха, че в края на месеца имат съвет и началото на февруари ще се подават документите.,

# 550
Днес вече подадохме документи. Върнаха ни обаче от Еврейското. Още било рано там.

# 551
  • София
Днес вече подадохме документи. Върнаха ни обаче от Еврейското. Още било рано там.
в 18 коя паралелка сте писали на 1 място?

# 552
Немски.

# 553
Добре дошли в отбора по немски  Hug

# 554
Казаха ни, че тази година наплива за немски бил голям и можело да се отвори 2ра паралелка.

Общи условия

Активация на акаунт