Да измислим дата и час за по една мускатова в БУРГАС (36)

• 16 966
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
  • у дома
Е, Вери, браво!
Ти, от Канада ми казваш за постановките в Бургас, голям срам!  Embarassed
Благодаря и хубав ден от мен!   bouquet

# 136
Херелина, мерси  bouquet

Ji, тук съм но нямам кеф да пиша. Сега се облизвам за срещата, но ще видим  Wink

Люси, в другата тема си питала за нефролог. Доктор Калпакчиева 0887 644161, кабинета се намира в кооперацията на магазин "Маркита" Peace

# 137
аз пак не съм в час - с какво се занимава неФролога или имате предвид невролог

# 138
Нефрологията е свързана със заболяванията на отделителната система.

# 139
Утре ще има ли лекция на 9 месеца и на каква тема?

Grinning
Бургас
10. 10. 2007 г. – 09.30 ч. в пицария Jersey, (ул. “Вардар” 27), до новия БСУ – Камелия Маринова, акушерка Училище за бременни “Мами”, Бургас, ще представи темата “Уроци по кърмене.”

На тази акушерка съм оставила от стикерите-"Аз подкрепям кърменето"!!!Ако някой иска може да си вземе от нея.Не е задължително да кърмите за да си вземете,важното е да подкрепяте самата идея!!!

# 140
Вери, и аз благодаря за линкчето.  Hug
Много ще ми е от полза. Ще бъда добре информирана, като си ида в Бургас, та да мога да разнообразявам ежедневието на сина и племенника си.

# 141
Утре ще има ли лекция на 9 месеца и на каква тема?

Grinning
Бургас
10. 10. 2007 г. – 09.30 ч. в пицария Jersey, (ул. “Вардар” 27), до новия БСУ – Камелия Маринова, акушерка Училище за бременни “Мами”, Бургас, ще представи темата “Уроци по кърмене.”

За протеста като цяло и аз съм на линия  Peace, но все си мисля, че би имал по-голям ефект, ако се осъществи в повече градове едновременно  Peace

Ей, как забравих за тази лекция. До сега не съм ходила, а ми се искаше. Всяка седмица ли се провеждат такива лекции?

# 142
  • България
Не, през 2 седмици в сряда  Peace

# 143
  • Бургас
Здравейте и от мен. Моя малък бяс снощи взе че падна на плочките в кухнята, ревна с цяло гърло и аз го взех веднага да го гуша след малко поглеждам - цялата ми блуза в кръв, изкарах си акъла. Веднага с мъжа ми го качихме на колата и в спешното. Оказа се, че малко си е разцепил устната от вътре и няма нужда от шиене, но щях да получа удар от притеснение. После до 12 часа не искаше да заспи. Голям бяс е станал напоследък, в къщи само се катери по столове и маси и много ме е страх да не падне и да си счупи нещо.

# 144
Здравейте и от мен. Моя малък бяс снощи взе че падна на плочките в кухнята, ревна с цяло гърло и аз го взех веднага да го гуша след малко поглеждам - цялата ми блуза в кръв, изкарах си акъла. Веднага с мъжа ми го качихме на колата и в спешното. Оказа се, че малко си е разцепил устната от вътре и няма нужда от шиене, но щях да получа удар от притеснение. После до 12 часа не искаше да заспи. Голям бяс е станал напоследък, в къщи само се катери по столове и маси и много ме е страх да не падне и да си счупи нещо.
Не се притеснявай, нормално е здравото дете да е енергично и да не се спира..
А колкото до травмите - без тях не може, за съжаление...Хубавото е, че при децата всичко минава бързо, а и костите им са по-еластични от на възрастните и по-трудно се стига до сериозни травми. Все пак не е зле да се внимава, като се обезопасят опасните места вкъщи.

# 145
Абе Фина, те децата така си падат, няма страшно, то и аз треперя в къщи да не забрави някой врата към терасата отворена, че се катери където й очи видат. Я кажи сега какви са тия графики, какво е това чудо, да не правите вече второ....

# 146
  • Бургас
Абе Фина, те децата така си падат, няма страшно, то и аз треперя в къщи да не забрави някой врата към терасата отворена, че се катери където й очи видат. Я кажи сега какви са тия графики, какво е това чудо, да не правите вече второ....
А бе падат, падат, ама да го видиш цялото в кръв, ще се шашнеш и още как. Че тя графиката отдавна си седи там, още е рано, малко да порасне Тячко.

# 147
снощи пропуснах новините - какво стана с протеста в София?
ще има ли последващи такива, а в останалите градове?

# 148
снощи пропуснах новините - какво стана с протеста в София?
ще има ли последващи такива, а в останалите градове?
ми по новините малката не ме остави да чуя нищо, но бабата беше пуснала преди това радиото и чух че скандирали за оставката на шефката

А бе падат, падат, ама да го видиш цялото в кръв, ще се шашнеш и още как. Че тя графиката отдавна си седи там, още е рано, малко да порасне Тячко.
ти къде се губиш що те няма в кюто

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 16:04 от bubi4ko

# 149
  • Бургас
Петицията относно детските градини.
http://www.bgpetition.com/detski-gradini/index.html

Общи условия

Активация на акаунт