Да измислим дата и час за по една мускатова в БУРГАС (36)

• 16 968
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
  • По света и У нас
Бунгичка - добре дошла  Hug

За протеста и аз съм навита  Peace ...  и не мисля, че ще се съберем малко хора  Praynig Но определено се оказа, че нямаме достатъчно време, а при всички случаи по-голяма тежест и гластност би имал ако се осъществи в няколко града едновременно  Peace

Относно слинговете, бубичко виж това:

и това

а бързо инфо може да намериш тук  Wink
http://bglog.net/bebelog/10563

Тъкмо щях да питам какво стана със срещата  Wink, а гледам и снимки вече сте пуснали  Grinning
Ние нещо не бяхме в кондиция  Sad и решихме да пропуснем този път, да не ви докараме някоя беля  Mr. Green, въпреки че е от зъбките, знам ли вече  newsm78

# 121
  • България
И ние бяхме , обаче странно защо никъде не се видяхме на снимките  Laughing

# 122
Здравейте на всички мами да ви информирам относно протеста стана ясно ,че за утре не може да се осъществи поради факта че трябвало 7-дни по-рано да се поиска разрешение.Писах на една от организаторките "Лавендер" ,но засега не е отговорила и засега не ни остава друго освен да си разпечатаме малко плакати с адреса на петицията,,лентички за да раздадем на хората,например като ходим на разходка просто за информация на хората .Ще ви информирам за отговора и дали можем да напрвим нещо друго ,надявам се да не се откажете.  Hug  bouquet

# 123
  • На морето!
Няма да се откажем.Мн жалко,че няма да може да стане за утре  ConfusedНадявам се все пак да успеем да се организираме.

# 124
Изберете си някоя от потресаващите снимки с адреса за петицията и тези малките лентички да раздаваме.
http://farm2.static.flickr.com/1344/1489832720_53c79762ee_b.jpg

това са лентичките а снимките са различни и ги има по всички теми свързани с протеста

# 125
Момичета, има ли някъде във форума списък с необходимите вещи за родилното в Бургас?

# 126
Списък за раждащите в МБАЛ Бургас /от Мегита/
За родилката:
 2 чаршафа, 2 нощници ( тип рокля ) , 2 пакета лигнин, 2 хавлии, 3 подложки, 2 калъфки за възглавница, четка за зъби, паста за зъби, четка за коса, сапун, чехли, ластик за коса, 1 бр самобръсначка

За бебето:
2 комплекта пелени, 1 пакет памперси, мокри кърпички, камизолки, ританки, 2 хавлийки, бебешко олио, ракавички, чорапки[/center]

# 127
 Катка, ти къде се загуби?

# 128
  • България
Утре ще има ли лекция на 9 месеца и на каква тема?

# 129
ейй, добре, че ми напомни  ooooh!
за кърменето. дано да е хубаво времето

# 130
  • По света и У нас
Утре ще има ли лекция на 9 месеца и на каква тема?

Grinning
Бургас
10. 10. 2007 г. – 09.30 ч. в пицария Jersey, (ул. “Вардар” 27), до новия БСУ – Камелия Маринова, акушерка Училище за бременни “Мами”, Бургас, ще представи темата “Уроци по кърмене.”

За протеста като цяло и аз съм на линия  Peace, но все си мисля, че би имал по-голям ефект, ако се осъществи в повече градове едновременно  Peace

# 131
Здравейте моми4ета ! Аз пак се вклю4вам с въпрос  EmbarassedНякой знае ли дали в Бургас има 4асна ясла и къде ?Казаха ми една която се намира на гърба на пожарната , ходих , но се намира в евангелйската църква и нещо не съм навита за там.Та ако някой знае нещо ще ви бъда много благодарна . Hug

# 132
леле, от тия снимки се оказа, че само moonlady i Nora съм виждала

пък аз никой ooooh!
май трябва по-редовно да идвам на срещите....
ама вие все през работно време ги организирате Crossing Arms не е честно!!! Naughty
преди като не работех,аз самата организирах срещи4ките,а сега..... никой вече не помни tedka-списъка Crybowuu )

кога ще е вечерната срещичка? аз гласувах за петъка... но май за тогава има малко желаещи. Rolling Eyes

# 133
  • у дома
Здравейте и от мен,
Искам да попитам знаете ли, дали са започнали прдеставленията в кукления театър и от колко часа са? Въобще инфо- за куклен театър търся  newsm78?

# 134

Общи условия

Активация на акаунт