Да измислим дата и час за по една мускатова в БУРГАС (36)

• 16 982
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Рени, мерси за кафенцето!
В това мрачно време май повечето сме се засилили да шетаме - луда женска работа  Crazy

# 106
В това мрачно време май повечето сме се засилили да шетаме - луда женска работа  Crazy
Ми на, и аз на шетня я ударих, да не  повярваш чак.... hahaha

# 107
  • На морето!
Аз вчера я свърших тази работа.Дори разместване направих  Mr. Green
Утре ще излизаме ли?Вече няма да можем да ходим на Ултра 3,но пък можем да превземем Трия-та  Wink

# 108
 Присъединявам се и аз към приятната компанийка от Бургас!  bouquet

# 109
Ками, аз съм за протеста. Кажи какво трябва да се направи.  Други желаещи няма ли????
Рени, питах една позната, която работи към синдикатите как се организира протестен митинг. Каза, че най-малко 24 часа преди протеста трябва да има пуснато писмо до Общината с уточнена дата и час, място и траектория , ако ще е шествие за да се осигури охрана от Общинска полиция. Но първо си мисля, че трябва да се съберат достатъчно желаещи да участват в протеста. Няма да стане само с двама-трима.

# 110
Ако е през седмицата и през работно време- аз няма да мога да присъствам на протеста за съжаление! Но си заслужава да се направи протест!

# 111
  • България
Да и доколкото разбрах май ще стане нещо. Дори и да не е утре  Praynig  Praynig  Praynig
Дано успеем  да помогмен с нещо...Но трябва да се съберем повече хора.

# 112
по темата за протеста има много теми и за Бургас коментираме и в Бургаската тема за благотворителност
дайде там да обсъдим кой има възможност да се включи в него и кой в организацията

# 113
  • България
Аз в протеста ще се включа , само да сме здрави. В организацията ако мога да помогна с нещо също. само че нали знаете , че съм винаги с придружител, та затова ми е малко по-трудно  Grinning
А сега да ви замоля нещо  Praynig  Някой иска ли да отидем на театър в сряда от 19 часа на комедия със Стоянка Мутафова ( не се сещам в момента за заглавието) Но не знам дали има още билети. В дома на Нефтохимика (нали така се казваше на Тройката) Та молбата ми е ако някой ходи натам да ми купи билет, защото в това време май няма да мога да изляза с малката и   пак ще свършат  Sad  а така ми се иска да оставя Мая на татко й за 2 часа и да разпусна малко...

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 13:11 от Reny27

# 114
  • България
Всъщност ще се пробваме със слинга да отида към центъра   Peace

# 115
абе на кунгуруто ли викате слинк, все се чудя пък ме е срам да питам

# 116

Бубичко, ей това е слинг.

# 117
Привет и от нас двамата!На срещата не бяхме само кърмачки и се получи доста интересно!Нямаме намерение да укоряваме никого,а просто да обменим малко информация за малките малчуганчета!!!Вижте кадри от сбирката и на следващата ви чакаме!!! Hug

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=179936

# 118
е значи не е точно като кенгуруто, ама мн съм го чувала пък за първи път виждам такова чудо. Джи, мерси

# 119
леле, от тия снимки се оказа, че само moonlady i Nora съм виждала

Общи условия

Активация на акаунт