Да измислим дата и час за по една мускатова в БУРГАС (36)

• 16 921
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
www.snimkitevi.com
Тук съм поръчвала снимки онлайн, много съм доволна от качеството, а и от цената - 15 ст за снимка и то 10/15
Преди това бях поръчвала от Бг Фото.нет, ама качеството не е толкова добро, а и цената е по-висока

# 226
  • На морето!
Ние си разпечатваме снимките във фото "Цък".35ст е гланцирана снимка 10х15,а 25ст 9х13.Има и промоция-матирани снимки 10х15-25ст.

# 227
  • Ах, морето
Относно Приемната на Ани, преди около месец звънях там да питам за условията и дали става да дам там дъщеря ми вместо на ясла, но се оказа, че в момента са я затворили, понеже въпросната Ани гледала децата в апартамента си и нямало необходимите условия, на които трябва да отговаря една ясла. Жената ми каза, че имала намерение да прави нещо, но май още не го е организирала. Предложи ми да ми гледа детето у тях, но не разбрах дали ще има и други деца. Беше много любезна, но така или иначе ние си намерихме момиче, което да я гледа у дома, да ходят до кухнята, на разходки и пр. и ми е много по-удобно. Накратко, мисля, че въпросната приемна в момента не функционира, но все пак може да проверите по телефона.

Относно фото Гея, имам както добри така и лоши впечатления от тях. Бяха ни фотографи на сватбата и наистина толкова хубави снимки не съм виждала. Аз рядко се харесвам на снимки, но на сватбените едва ли имаше 5-6, които да не харесам. Просто бяха наистина професионално направени. Но, за персонала, който са наели, за съжаление, не може да се каже същото. Преди около 2 години носих едно лентово апаратче и помолих служителката да извади лентата, защото се страхувах да не я осветя, и после да ги проявят и копират. Некадърницата обаче не можа да я извади, счупи ми апарата и с цялата си наглост ме обвини, че съм и дала да извади лентата, защото съм знаела, че ще се счупи. Представяте ли си!!! Не ми е за апаратчето - и без това вече едва ли щяхме да го ползваме, но не стига, че беше виновна, ами се опита да обвини мен и така и не ми извади лентата, връчи ми го и каза да съм ходела другаде. Направо побеснях - не стига, че некомпетентна (като не може, да каже, че не може и толкоз), ами и нагла. В първото фото, в което влязох след това, ми извадиха лентата без проблем и останаха изумени кой се е опитал да я вади по този начин. Зарекох се да не стъпя повече там или поне при въпросната служителка, но се случи, че пак ми се наложи. Пратих мъжа ми, защото не исках да ми се мярка тая, с един диск и много внимателно и подробно бях написала на един лист, от коя папка кои снимки искам и в какъв формат. Като ги взех, естетствено, бяха объркани и едната папка изобщо не бяха изкарали. Това вече преля чашата и реших да не ходя повече там. Пак казвам, собствениците са професионалисти, но аз все попадам на некадърната им служителка.
Аз от известно време си вадя снимките на едно фото в близост до Гея. Не знам как се казва Агфа май, но не съм сигурна. Намира се в уличката зад Интера, до една аптека. Последно като ходих цените бяха дори по-ниски отколкото в Гея. Мисля, че 9х13 е 20ст., а 10х15 - 30ст или 25, не съм сигурна. Снимките ги копират във фотото на България, но ако отидете директно там, ще ви струва по-скъпо. Аз ги оставям и за час-два са готови. Момичето е много любезно, а и качеството на снимките е добро. Единственото, което са обърквали, е да ми ги копират на гланцирана вместо на матирана хартия, но това не е чак такъв голям проблем.

Извинявам се, че стана толкова длъжко, ама аз да си кажа.  Laughing

# 228
за снимки аз си ги вадя на сливница фото раданов,но скоро не съм ходила и не знам колко са цифровите снимки.даже последния път момичето се опита да ми подобри едни снимки кото се бяха сакапали от лентата.за частна ясла и аз съм навита,има нещо срещу кабинета на Д-р Димитрова амакакво е така и не разбрах.А това Усмивка какво е-пак като смарти парти ли е

# 229
www.snimkitevi.com
Тук съм поръчвала снимки онлайн, много съм доволна от качеството, а и от цената - 15 ст за снимка и то 10/15
Преди това бях поръчвала от Бг Фото.нет, ама качеството не е толкова добро, а и цената е по-висока

mousy,не видях да има офис в Бургас. С куриер ли ти ги доставят?

# 230
  • Бургас
Относно фото Гея, имам както добри така и лоши впечатления от тях. Бяха ни фотографи на сватбата и наистина толкова хубави снимки не съм виждала. Аз рядко се харесвам на снимки, но на сватбените едва ли имаше 5-6, които да не харесам. Просто бяха наистина професионално направени.
Аз също съм водила малкия да го снимат там и съм с чудесни впечатления, снимките са страхотни, но явно наистина има проблем с персонала, защото докато чаках да ми извадят снимките втория път, започна да ме пита с какъв апарат съм ги снимала, че били с много лошо качество  #2gunfire и снимките бяха ужасни. В същото фото преди година ми вадиха снимки от същия апарат и снимките са хубави .... Заради тях повече няма да стъпя там.

# 231
Благодаря ви за споделените мнения относно фото-ателиета , качество на услуга и цени!  Hug

# 232

mousy ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА!!!

# 233
за частна ясла и аз съм навита,има нещо срещу кабинета на Д-р Димитрова амакакво е така и не разбрах.А това Усмивка какво е-пак като смарти парти ли е

къде точно до к-та на д-р Димитрова- клуб ли е, в който пак само си играят или нещо повече, както се надявам да намеря. който знае- да помогне с инфо, моля!

винаги когато ми се налага да ходя по спешност в Приемно, питам кой е дежурния педиатър и отивам без талон т лекар от Поликлиниката. длъжни са да те прегледат, но не всички са читави.
наистина май най- добре е Св. Софиял

# 234
 Темата за частни ясли се е коментирала тук десетки пъти.
 В Бургас няма такива.

# 235
Ji ти пък.......... колко още ще се коментира

# 236
Темата за частни ясли се е коментирала тук десетки пъти.
 В Бургас няма такива.

Е, има една аз ходих , намира се в къща, има и дворче. Групите са две, една "яслена" и една "градинска" Grinning Само дето няма места.

# 237
www.snimkitevi.com

mousy,не видях да има офис в Бургас. С куриер ли ти ги доставят?
Да, с куриер - с наложен платеж. Излиза 3 лв и нещо. Обаче ако направиш поръчка над 30 лв имаш 5 или 10процента/не помня точно/  отстъпка и си струва. Особено пък ако вадиш повече снимки. Мислила съм да се комбинирам с някой следващия път.

# 238
 Катка, такова заведение в истинския смисъл на думата няма.Някакви забавачки са, ама колко са редовни и докога не се знае.И аз се позаинтересувах по този въпрос, така че не пиша празни приказки.

# 239
  И освен това мисля, че няма никакво значение дали детето ще ходи в държавната ясла или в частна такава, дори първата е за предпочитане.За мен най-добрият вариант е някой да го гледа у дома.Особено пък през зимата.
 Aз търсех такова място, където да го оставям по 2-3 часа на ден като имам работа, обаче не открих.

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 16:26 от Ji

Общи условия

Активация на акаунт