Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 568
  • 650
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Добро утро!

Кри, честит празник и на теб!

И на мен ми се ще да е последният ден от стачката, но изобщо не го вярвам Sad

# 106
  • Провинция

Добро утро!Едно кафенце от мен.Ако ви липсвам то е защото нямам компютър.До скоро!

# 107
Здравейте мили дами. newsm51
Пухче, Вещи, мерси за кафенцето. Kissing Heart
Мъничка, дано си спала спокойно тази нощ.Как е детенцето днес? Hug
Кри, честити юбилейни тридесет. Пожелавам ти след още три срещи да се присъединиш към мен в трета, че ми е скучно сама. JoyKissing Heart
Маша, не се появяваш често и нищо не казваш. Hug
Мише, дай малко инфо за Ади, аз познавам две.  lovekiss
Бачи lovekiss
Вчера ядох спагети. Ми полагат ми се 200 гр. два пъти седмично, пък аз още не бях яла. hahaha Да знаете, като минете в трета хич не се сещате за друго ядене , освен режимно.

Хубав и режимен ден ви пожелавам.  newsm51

# 108
Кри, благодаря ти! Аз съм си доста заблудена след целодневно търчане по паркове с храна за мен и 2-те деца....а се чудех защо не пише никой....мъкааааа
И като никога съм за развихрила в кухнята, за да е готово до 19:30 и любимия се обади да ми каже, че полицаите не го пускат по Драган Цанков заради мача, а ние живеем на него.....стана ми кофти  Cry..той се върна в офиса в Младост...

Е, това вече наистина е кофти. Съчувствам ти. Hug

# 109
Очаквам в скоро време среща на национално ниво. Joy

Трябва да помислим по въпроса.

# 110
  • София
Добро утро на всички!
Кри,  newsm20
Докладвам в началого на четвъртия ми ден- 1 см от талията го няма, за килата ще докладвам довечера.
Прегрешения нямам moresmile
З...к се появи - днес отивам за трици  Sick
Много ми липсват плодовете... Cry
Желая хубав ден и по- малко трудности на всички  bouquet    bouquet

# 111
Пухче, Вещи, мерси за кафенцето.

Кри, честити юбилейни   bouquet

Продължавам с чистенето тези голями къщи нямат изчистване.
Вещи пожелавам ти стачката да свърши с победа за вас. Утре ще ходим до Пловдив ще се оглеждам за Дюканчета. Joy
Нали Пловдив е центъра на Дюкън.
 Момичета, имам предложение ----- трябва да се измислим някакъв знак ,нишан да го носим за да знаем ,чe сме от един отбор ---какво ще кажете така ще се познаваме от далече и ще знаем, че сме си наши хора
 Grinning
Даваите предложения  bouquet

# 112
Добро утро Simple Smile))

# 113
  • Пловдив
добро утро на всички!
и аз се надявам да свърши стачката, но мисля, че днес няма да е.

Фоли, качила ли си кг в 3 та фаза или напротив?

# 114
Майонезата нещо съм я пропуснала, сега ще се върна да видя дали да вадя бухалката  Mr. Green

Не, бе,Вещи,всичко е наред!Взех, че видях ,че Дюкан пише за майонеза и се размечтах, ама Айсчето ми обясни, че е домашна и се прави с парафина за обувки, пък чак толкова не съм изгладняла. Joy Joy Joy Да не вземеш да вадиш тежката артилерия, сега?!Само питах  newsm43 Все още не мога да си представя да ям парафиново олио, но ...не се знае.
Мъничка, как сте днес?
Бачи, Hug Hug Hug Много си лъчезарна! Hug
Какъв празник си честитите днес, Кри и Вещи?Май само аз пак не разбрах, ама  Embarassed

# 115
Добро утро!Бачи-видях снимката HugИзглеждаш чудесно  bouquetМъничка,как е детенце?Дано не сте стигнали до болница.... Praynig
На просветните служители-успех днес и дано  всичко свърши добре Praynig
Приятен ден!

# 116
  • Пловдив
Да се почерпим по случай на международния ден на учителя! И да се надяваме да не стачкуваме още много, в което се съмнявам  Confused

# 117
  • Варна
Прости ми, прости ми,
прегрешенията и болките от другите и мен!
Ти хора ни ни направи.
Учителко любима, добър ден!

Честит празник на всички учители.   smile3525

Жалко, че думичките на тази песен вече не звучат особено актуално...

# 118
  • Варна
Вече е време да се наговорим, момичета от Варна!

Конкретно:

Утре, събота, 17:00, на летния театър.

# 119
Добро утро на всички  Heart Eyes
Пожелавам ви ден изпълнен с минусчета Mr. Green
Вчера имахме гости и им спретнах режимна вечерка- пилешка пържолка + картофено пюре (което аз не ядох) и зелева салатка. Аз си пих безсолно айрянче и 10гр ракия-въобще вече не ми се пие алкохол направо ми е гаден Shocked Ама за да им кажа наздраве -няма как.  Дечко пък получи грамаден самосвал Crazy и 1ч си игра с него без да ни обръща внимание  Crazy

Мъничка,как сте Rolling Eyes надявам се да сте спали добре Praynig

dorchester като чуя тази песен и се разплаквам Cry сега също Grinning ами  така ми въздейства.Обичам си учителките  Heart Eyes

Ами аз не съм 100% сигурна дали ще дойда Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт