Микроцефалия

• 101 673
  • 527
  •   1
Отговори
# 75
. Пък и не съм видяла на обяд там да има голям наплив, така че няма да е проблем според мен.
..i spored men..хаиде момичета казвайте ако искате ..за другия петък дали сте съгласни ил и за четвъртък,аз съм свободна по обед обикновенно от 13.00-13.30 часа до към 15.00 часа..защото после вики прави рехабилитация и ми е невъзможно ,трябва да съм у дома.А по-рано пък взимам кака и от училище.Въобще не цъфтя с много свободно време,но..важното е че имам желание.. Laughingнали така..

# 76
Бим-Бам   Whistlingмай сме само двете желаещи като гледам и Вени_Б....

# 77
Аз съз ЗА до сега, ако не изникне нещо до тогава  Hug

# 78
И аз идвам. Simple SmileДано не се обърка нещо в службата,иначе съм на линия.Доколкото разбрах става въпрос за 16.11. newsm78 или не?Сега видях,че се падам втора смяна,т.е. в 13.30 трябва да летя за работа.

# 79
MOмичета ако някой има нужда от рехабилитация или масаж или лечебна физкултура  newsm39човека за Пловдив е ТАНЯ ЧАКЪРОВА!!!!невероятна и много способна с много опит !!  animal085МОга да дам координатите й!Ние сме много много доволни и не сбърках че и се доверих..Макар че Вики нямаше сериозни проблеми ,нито веднъж не претупа гимнастиката и,даже напротив , а в резултат Вики само з а 10 процедури заякна и  започна да прави сумати неща сама...,които преди неможеше.. smile3540

# 80
МОМИЧЕТА, къде се изгубих те? Как сте?  Как са децата? Много ми липсвате.
Лек ден на всички  Hug

# 81
Ей , петък е утре- ще има ли среща???

# 82
 smile3506МОмичета голяяям гаф! Bangheadкакво ли немислих,обаче аз няма да мога да дойда утре.. newsm45Много съм виновна пред вас,защото се правех на организатор на всичкото от горе. newsm45Много ви моля за извинение,обаче стана така,че няма на кой да оставя беба ,за да дойда.Разчитах на майка ,която и се пяви неотложен ангажимент в 2 следобед   и няма как да го пропусне.  car003За това още веднъж моля за извинение, newsm17.На всичкото отгоре влизам рядко в форума,защото малката неми оставя и миг спокойствие и въобще всичко е е дин мармалад май станало smile3516и скоро ще зема да изтрещя hit.Така че пак да си изкажа извиненията ,макар 4е заслужавам fight....ако решите отивайте ,аз май ще чакам друг удобен момент.

# 83
  • Бургас
Здравейте и от нас !
дари-k - все забравям да ти пиша за аминокиселините. Ами около 250 лв. излизат на курс, което ще рече за около месец. Но те се дават на кг. , а нашата госпожица е доста финна - незнам дали има вече 8 кг.  Laughing
Няма как да не ви се похваля, че Мимката пълзи смело /по корем, обаче/ и доста по-смело обикаля кошарата и се изправя. Започва и някакви срички да казва  Grinning
Събирам идеи за развитие на финната моторика , както и взаимодействията с друг човек. Искам да я науча да ми подава, ама тя не ще засега. Иначе разбира речта и разпознава някои животни, например. Но явно тези действия като подаването и поставянето в кутия са си основно финна моторика. Е, по май повечето дечковци са по-малки от нас...
Поздрави на всички   bouquet

# 84
  • София / Пловдив
smile3506МОмичета голяяям гаф! Bangheadкакво ли немислих,обаче аз няма да мога да дойда утре.. .

Не се ядосвай! И пицарията е в ремонт...  Confused
Друг път ще се видим  Hug

# 85
Здравейте момичета.Вие следите обиколката на главичката и понеже нямам време да търся сега таблици,може ли някой да ми даде таблица или и аз незнам..........как нараства главата нормално-по месеци.Благодаря Hug

# 86
Вики и мама аз имам таблицата, но незнам как да я кача. Още не съм "се наръпала"  Confused
 http://www.snimka.bg/profile.php
Виж дали се е получило нещо.

# 87
Вики и мама аз имам таблицата, но незнам как да я кача. Още не съм "се наръпала"  Confused
 http://www.snimka.bg/profile.php
Виж дали се е получило нещо.
Не, това е главната страница Sad

# 88
  • София / Пловдив
ЕТО таблица.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт