КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 431
  • 584
  •   1
Отговори
# 195
Няма проблем, ще ги питам малко по-късно обаче, с две деца са и малко си почиват сега, предполагам. Peace

# 196
Ще чакам! Hug А стената под прозореца им с какво е облицована?Пак ли са плочки?

# 197
  • София
 Grinning запис

# 198
Ще чакам! Hug А стената под прозореца им с какво е облицована?Пак ли са плочки?

За три метра технически камък /испански/ са платили 1 250лв. преди година. На стената са теракотени плочки, аз от тях видях да си направя такава Wink
Магазина се намира на кръга на бул. Пушкин в Павлово. И камъка, и плочките са оттам.

# 199
мерси Emiliika !   bouquet

# 200
  • Sofia
dimitrina73 и на мен много ми харса твоята кухня.Поздравления!Рядко нещо ме грабва от раз дето се вика.Тъкмо щях да питам за фирмата и видях,че ваш познат я е правил,явно няма да се наеме с друг проект.Със здраве да се ползва!

# 201
  • USA
Хайде и аз да си изтипосам кухнята,макар че,като гледам вашите в какъв стил са,едва ли ще ви хареса.http://home-and-garden.webshots.com/photo/2880033410083772184HzFXte

# 202
Хайде и аз да си изтипосам кухнята,макар че,като гледам вашите в какъв стил са,едва ли ще ви хареса.
Не се вижда,пробвай пак .Нещо грешно си задала линка.Отдели го от изречението.

# 203
  • USA
Сега стана ли?

# 204
да,стана..В щатите ли живееш?

# 205
  • USA
да,защо?

# 206
о,да ,то го пишело в аватара ти...Не съм видяла.Ами такива кухни и въобще обзавеждане са типични за там.Особено микровелето върху печката,която е огромна.Между другото винаги ми е било любопитно не се ли цапа или разваля микровълновата като се готви под нея?

# 207
  • USA
Не,не съм забелязала да се цапа повече,а ако се развали още по-добре,защото и без друго скоро ще  ги сменям всички уреди с иноксови.Аз отначало си мечтаех за бяла кухня,но хич нямаше да ми се върже с останалото обзавеждане и си промених мнението...но вече бяхме купили уредите и все още ми е жал да ги хвърля,защото са новички.

# 208
  • в моя свят на мир и любов
SkyBlue,

на мен много ми хареса, има пространство, стъкла, огледала, дърво, от всичко и най-вече светлина. Много ми харесаха вратичките на шкафчетата.
Хм, ако това е американски стил, значи чудесно ще се впиша в обстановката там.

ПП.Надзърнах и в банята - все твое ли си е?, и може би вземаш вана преди вечеря или гости, м? Много хубаво. Hug

# 209
  • София
SkyBlue, на мен от кухнята ти най-много ми харесаха стелажите за чинии отстрани на микровелето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт