КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 413
  • 584
  •   1
Отговори
# 240
  • Балчик
Да, по принцип трябва да е свързан, но нашият не е защото го купихме преди да се нанесем и да разберем колко е варовита водата тук. Аз си правя лед във пластмасовите формички и си напълвам контейнерчето и след това бутона за леда си работи няма проблем. По принцип е глупост да се дадат толкова пари за такъв хладилник и да не се използват екстрите, ама който нема акъл #2gunfire

Не става за варовита вода ли? Гледам, че си от София- там не е ли мека водата? Варовита ли е?

# 241
  • Sofia
Къщата ми е на 5км. от София. В София нямам такива проблеми, но откакто дойдох тук е някакъв кошмар. Всичко ми е побеляло и ние решихме въобще да не се пуска хладилника, докато не намериме имало хнякакви филтри.

# 242
  • Балчик
Ясно, благодаря за отговора, питах, защото аз съм в Балчик, а тук водата е направо ужас. Чудя се вече има ли смисъл да си вземам талъв хладилник? newsm78

# 243
  • Sofia
И аз съм чувала, че в района на Варна е много варовита. При мене като отворя цедките на душа имам направо бели камъчета. Ако и при тебе е така по-добре недей. А вие пиете ли от тази вода? Ако не пиете наистина няма смисъл.

# 244
  • Варна
И аз имам такъв хладилник, свързан е към водопровода. Хладилникът има филтър за водата. Гостите ми като дойдат лятото искат първо да ги черпя с една чаша вода, после с безалкохолно. Работи много добре, продуктите ми се съхраняват свежи по-дълго в сравнение със стария ми хладилник, безшумен е. Моят е SAMSUNG.

# 245
  • София
Айде и аз тук да се наместя с мойта кухня по която има още за доизкусуряване-
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185032

Много слънчева и уютна, винаги са ми харесвали тези прозорци над мивката, но това май е възможно само в къща:)

nano, за батерията - това, което и другите са ти казали - полезна е функцията душ, аз май писах по-горе. Другото, което ценя в моята батерия е, че е вдигната малко нагоре (не извита) подобно на десния модел в линка, който даваш и така не ти пречи да миеш големи съдове. Най-ценното ми е едната ръчка, т.е. не е с 2 крана - въртя я с която и да е част на ръката, пускам, спирам дори и да държа нещо с другата ръка...

# 246
Здравейте! Надявам се , че може и аз да се включа в темата! Ако някой може да ме светне къде бих могла да поръчам кухня - по размерите на бокса ми, че той е малко особен! Предварително благодаря!

# 247
Много слънчева и уютна, винаги са ми харесвали тези прозорци над мивката, но това май е възможно само в къща:)

И в апартамент е възможно, просто трябва промяна на инсталацията. Иначе е много красиво.  Wink

# 248
  • Plovdiv
Продуктите на FRANKE къде може да се намерят в Пловдив,че от сайта не ми стана ясно? Thinking

# 249
Здравейте!Точно на тема кухня сме и ние, поръчах плот зебра:

http://www.salex.bg/products.php?prodlineID=6
 За вратички и т.н. мислим да е някаква червена тема, но не сме решили на 100%.
Търся комбинации, за да изберем.

# 250
Здравейте! Надявам се , че може и аз да се включа в темата! Ако някой може да ме светне къде бих могла да поръчам кухня - по размерите на бокса ми, че той е малко особен! Предварително благодаря!
Във всяка фирма, която произвежда кухни  Rolling Eyes

# 251
Във всяка фирма, която произвежда мебели Rolling Eyes
Майка изработи кухнята на свекърва ми, излезна им поне 100о лв спестени.
Сега е направила моята, ще я поръчвам до седмица.
Така една добра кухня излиза около 2000-2300 лв.
Иначе мога да препоръчам ДжейКей, никакви не са ми, но ми допадат като фирма.

# 252
Във всяка фирма, която произвежда кухни  Rolling Eyes
Не във всяка.Трябва да изработват кухни с размери на клиента,а не да работят с модули.Повечето от големите фирми работят с модули,а не изработват мебелите според зададените параметри.Поне моят опит показва това.

# 253
Специални благодарности на Чаено момиче и ДесиXZ! Ние питахме в Стимар, но там работят само с модули и май няма да паснат, защото местото е едно никакво, и в Комо също работят само с модули! Ходихме и на Стройкото, там намерихме Адара , работят поръчка ,но цената беше 3400 лв, което ни се видя много!

# 254
Колко метра е кухнята, с 2 реда е нали?

Общи условия

Активация на акаунт