КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 330
  • 584
  •   1
Отговори
# 540
Преди да сложиш такъв, помисли, дали няма да ти се стича водата в ръкавите, когато ги поставяш в него  Laughing

# 541
Сестра ми има такъв отцедник и не е висок може да се направят и по на ниско шкафовете /ама това което казва jj okocha  си е така/ аз в тях докато измия чинийте от едно ядене съм мокра до кръста защото то първо в ръкавите влиза после тече под мишницата и стига до кръста ,абе незнам до навик ли е аз ли съм сплетена ама ставам вир вода  Rolling Eyes

# 542
И към всички ,които имат печки с газови котлони -бихте ли ми препоръчали фирма и модел на печка с 2 газови и 2 керамични котлона.
В момента ТехноМаркет имат промоция на такъв плот и фурна Electrolux , обаче нямам лични впечатления.
Мисля,че само Горение имат такъв комбиниран плот.Поне две мои приятелки търсиха такива и други не намериха.Преди 6м.струваше към 5-600 лв.Двойка на газ и двойка на ток.

# 543
  • София
След 4 теми и много четене, днес ми ДОмонтират чисто новата кухня. Нямам фотоапарат да я снимам, но ще взема назаем специално да ви се похваля.

# 544
Ох, налегна ме един езибиционизъм...Здравейте, вали и е студ и кисна пред компа, интересни теми за дома...Приятна зимна вечер на всички от мен!
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2832669680100816441CdJ … t=home-and-garden

Много е хубава - любими цветове Wink
Кухнята е точно по мой вкус! Peace

# 545
  • Italia, Palermo
Момичета, и специално за сис 7 ( и аз съм почти 1,60!), вижте как съм се организирала аз- имам една табличка с решетка, не знам дали ги продават и в Бг, където слагам да отцедя измитите съдове и после си ги прибирам в шкафа горе, който има и поднос за изцедена вода, който се вади и изсипва в мивката- ако решиш да миеш и прибираш директно и да се намокриш до подмишниците хихихи).
Табличката е марка снипс http://www.snips.it/cucina/prendigoccia.htm

http://home-and-garden.webshots.com/photo/2861413990100816441cxX … t=home-and-garden

# 546
  • Italia, Palermo
Още нещо, не знам дали забелязахте от снимките, правени днес( с табличката) и предишните, сменихме канелката, беше с вадещ се душ, аз тропах от нерви когато ми донесоха друга при монтажа и после ми я смениха за минути, но сгреших. Не се лъжете да си вземате такава- има " фаца", но накрая от въртене на лява-надясно да плакна мивката и вадене се скъска един ден тръбата по която влиза водата и гребах вода от пода. те са меки тръби, облечени в метал като тия на душовете в банята. А да се монтира и после демонтира се иска къртовски труд и нерви, защото тя се явява трета, смесителна тръба, заедно с двете за топла и студена вода, де влизат всички в канелката и който разглобява се гипсирва после от болки в гърба от бач доста време легнал в шкафа под мивката ( познайте кой- разяреният съпруг, де реши да спести от водопроводчици, че вземат десетки евро за най-голямата глупост дори). Е след два дни протече бойлерът и него сменихме сами, след на два пъти ( поради грешка на мъжо) гребане на 50 литра вода де падна с гръм и трясък, няма друг начин да се изпразни бойлерът, та пак капеше от входната тръба за топла вода и викнахме водопроводчик, който разглоби едно нещо и добави друго, дреболия бързо и лесно сторена, за което взе 20 еври... Тука мъжете не са много работливи и умели като българските, но от неволята с това евро и тия цени, а и с тая вечна криза в италийско, се справят вече някои от тях с доста неща у дома

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 11:20 от milix

# 547
Сис и аз съм почти твой калибър и много си мислех за отцедник в шкафа, но се разубедих Peace
Не ми се иска да се къпя като мия чиниите Wink
Това, което е предложила миликс е добра идея, но все пак отцеждаш отново на 2 места Peace а нали това гледаме да си спестим Wink

Elspet - чакаме да покажеш Grinning

# 548
  • София, Манастирски ливади
И към всички ,които имат печки с газови котлони -бихте ли ми препоръчали фирма и модел на печка с 2 газови и 2 керамични котлона.
В момента ТехноМаркет имат промоция на такъв плот и фурна Electrolux , обаче нямам лични впечатления.
Мисля,че само Горение имат такъв комбиниран плот.Поне две мои приятелки търсиха такива и други не намериха.Преди 6м.струваше към 5-600 лв.Двойка на газ и двойка на ток.

Когато си купувахме уредите и ние искахме така комбинирани 2 газ - 2 ток и само на Горение намерихме и такива именно си взехме. Аз съм доволна, нямам забележки, друг е въпроса, че може и някоя друга марка да имат такава комбинация.

# 549
  • в моя свят на мир и любов
За отцеждането имам няколко варианта:
- нормален сушлник, но понеже е малък за да не се набива в очи, ми е крайно недостатъчен.
- след като ги измия ги слагам в миялната да се отцеждат. Прибрани са и не се виждат. Невинаги ползвам миялна, например ако мия тенджери, тави, и други които изискват личната ми намеса.
- най-удачен обаче ми е третия вариант. Постилам домакинска хавлиена кърпа и ги слагам върху нея да се отцеждат. След известно време ги прибирам, прибирам и кърпите и това е.

# 550
  • гр. София
Здравейте! Grinning
И аз се сдобих неотдавна с нова кухня,ама нещо все не мога да я приведа в ред и да я снимам,ама обещавам. Laughing
С голям кеф си изхвърлих стария сушилник за съдове,но.. все пак имам нужда от такъв.Откакто имам миялна чинии и чаши не мия,но тенджери,тави и купи все пак се налага. За момента ги отцеждам върху кърпи,но все са мокри и през нощта не изсъхват.Та питането ми е за тези съдове ,нещо удобно и компактно къде да потърся?
Много ми хареса табличката на milix,но не съм виждала по магазините.Ако имате някакви идеи,моля да споделите.  bouquet

# 551
Ура!Ура!Ура!
Имам си котлонна плоча, чистак-бърсак нова, свързаха и фурната и мивката ми работи от 1 час!
Не снимам понеже е кочина Crazy като подредя ще пусна снимки, ама и контактите и лампите още ги няма.Тръгнахме в събота за обикновена котлонна плоча от 160-180 лв, бързонагряващи, и се върнахме с Гпорение керамика 2 котлона за 330 Tired, което ще рече, че може и да нямам какво да сготвя този месец отгоре, но важното е, че вече имаме удобствата. Joy
Мивката не е лоша, малко я баха огънали при доставката или дупченето за батерията, но мъжете я оправиха някак Peace

# 552
  • Някъде в Европа...

И Електролукс имат. Миналат година пак за Нг си взехме на промоция точно такъв - 2 газ и 2 ток, цял плот заедно с печка, за около 800 лв. Плотът обаче не е със сензорно управление, а с копчета. Не мога да дам отзиви, защото поради стечение на обстоятелствата, още не го ползвам .
Ето: http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09009611

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 16:29 от AIR

# 553
  • Варна
Дидка,благодаря ти за отговора. Peace
И аз ще мисля за нова кухня след месец.За сега проблема ми е теракота.Ще е само около шкафовете.
Направо съм болна по този червен теракот.Купихме си такъв какъвто ни трябва поне на мостра.Когато отидохме да го вземем от склада  се оказа ,че е съвсем друг цвета-доматен ,а този беше огнено червено.Някой не е ли виждал подобен теракот.Фирмата е испанска Venus ,а цвета Red fire.

На едно място чакат да получат червен гранитогрес,цвета се водел китайско червено.Някой да има идея що за цвят е това  newsm78.

# 554
Момичета, ама вие наистина ли си миете тенджерите и тиганите на ръка!  Shocked Че то това е най-големия кяр от миялната. Да не стържеш загорелите тави, ами си ги мушкаш вътре и  Whistling.

Общи условия

Активация на акаунт