Има ли желаещи за PREISSTURZ -I част

• 13 897
  • 316
  •   1
Отговори
# 165
И  аз тъкмо се опитвах да изпращам линковете, но и при мен сайта не се зарежда.Ще опитам отново по-късно.Надявам се да се оправи за да не ви бавя, че ме нямаше в почивните дни и сега влизам.Искам само да
попитам какъв е проблема с доставката на играчката към столчето за хранене.   

# 166
  • София-Красна поляна
И  аз тъкмо се опитвах да изпращам линковете, но и при мен сайта не се зарежда.Ще опитам отново по-късно.Надявам се да се оправи за да не ви бавя, че ме нямаше в почивните дни и сега влизам.Искам само да
попитам какъв е проблема с доставката на играчката към столчето за хранене.   
Не се притеснявайте за времето. С 1 ден повече или по-малко няма проблеми. Поръчки приемам до утре наобед след което изчисляваме и събираме парите. Иначе и аз се чудя за тая играчка към стола защо не я дават. А ти намери ли я някъде в сайта да се продава отделно. Някой друг да я е виждал?

# 167
  • София
току 6то видях темата , само че не ми се отваря страницата.
дано другия път се класирам Hug

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 14:34 от алексатор - чибуратор

# 168
Играчката към стола я търсих, но в този сайт не я намирам. Confused

# 169
  • Русе
На сайта наистина нещо му стана.  newsm78 Дано да го оправят по скоро, че и поръчка не можем да пуснем.

# 170
  • София
Играчките подаръци не бяха ли в Мателския сайт?

# 171
Вярно в сайта на Mattel беше играчката към стола, но не разбрах защо не я доставят.А обърнали ли сте внимание на http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=38321 каква играчка има към стола?

# 172
  • Русе
Колко върви долара в момента? Това гърне не е ли на доста добра цена тук или се лъжа: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=34819newsm78

# 173
  • София-Красна поляна
Тоя сайт май е САЩ и дотука не може иначе цените за по-добри.

# 174
  • София
Владкаб ами добре в лева да е. Кажи обаче на какъв курс ги искаш. 1,.....лв за 1 евро?
Смятай го по 1.96
А за разходите - както се разберете.

# 175
  • София-Красна поляна
Владкаб може ли поръчката си да ми я метнеш на ЛС?
И ок на 1,96 ще смятам.
САЙТА РАБОТИ!!!

# 176
  • София
късно ли е и аз да се включа в поръчката, участвах при първата поръчка и искам пак.

# 177
  • София-Красна поляна
късно ли е и аз да се включа в поръчката, участвах при първата поръчка и искам пак.
До утре наобед приемам поръчки. Избирай си.

# 178
  • София
До утре наобед приемам поръчки. Избирай си.
мерси, набелязах си няколко но довечера ще уточня!

# 179
кога се очертава да се превеждат парите?

Общи условия

Активация на акаунт