Чеснова франзела

  • 4 981
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 444
А пък аз искам да попитам във фолиото хрупкава ли става франзелката или като претоплена ?

# 16
  • Мнения: 491
Аз не разбрах технологията с разрязването. Разполовява се франзелата на две ОТДЕЛНИ части. После всека част се реже донякъде на филийки и се увива отделно във фолио. Така ли?

# 17
  • Мнения: 1 149
Уауу много вкусно ми звучи.Ще  го скипря още тази вечер.БЛААГОДАРЯ Hug  bouquet

# 18
  • Мнения: 375
Двете части се увиват в едно фолио. Франзелата става мекичка от разтопеното масълце.

# 19
  • Мнения: 491
Благодаря, Тинче   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт