Декупаж (салфетна техника) 9

• 53 439
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • Добрич
Привет!  Hug
Егати студа значи...  cold Crossing Arms
Белладона, страхотни са ти нещата! Браво! Много ми хареса 3D чинийката и онова пано на двете нива.  Peace Hug
kkaatt, не се коси, де. Има такива дни, в които ти се иска да направиш много неща наведнъж и все не остава време. Пожелавам ти да намериш баланса!  Hug

# 121
Момичета,  newsm45
направих една чиния - на мен много ми хареса как се получи, сложих я да се пече и салфетката потъмня  ooooh!
Заедно с чинията сложих и шишета, на тях нищо им няма само чинията се развали. Много гадно. Сега почнах да я стържа, ама много трудно  Tired

# 122
Belladonna, прелестни са ти чинията и паното. thumbsup
Къдрокоската и Фансито, БРАВО. Страхотни неща.  bouquet  bouquet
Радинна, и аз си пийвам ракийка. Заменям сервиз за неща от моите. Mr. Green
Ккаатт, разбирам те напълно. И аз съм от отбора на нямащите време.  TiredНо един ден.... ще се вихрим и ние. Hug На всички пожелавам лек ден.

# 123
  • София
Кампари (по Сопранов), kadrokosa, Belladona, Свалям ви шапка!!! Мисля че ще има добри приходи от базара.
Сега обещаното - това което правих за миналогодишния базар
1. и текста на пожеланието вътре в бутилката:
В една студена, зимна нощ вървели по пътя трима странника. Някъде далеч видели светлинка. Скоро стигнали до една къща и почукали на вратата. Отворил им стопанинът и попитал:
— Кои сте вие?
— Ние сме Здравето, Любовта и Богатството. Моля ви Пуснете ни да пренощуваме.
— Съжалявам, но у нас има само едно свободно място, казал стопанинът,  ще отида да се посъветвам със семейството си, кого от вас да пусна.
Болната майка казала:
— Хайде да пуснем Здравето.
Дъщерята предложила да пуснат Любовта, а жената - Богатството. Докато те спорили, странните пътници изчезнали.

Нека през Новата година в къщите ни да има място за Здравето, Любовта и Богатството!

2. мисля че няма нужда от обяснение, а текста на късметите ако ви интересува ще го пусна допълнително /че е доста дълъг. От късметите бях направила около 40-50броя и се разграбиха веднага.

wel Искрено ти съчуствам, ама не се отчайвай - всяко зло за добро, следващото ще е по-добро от предишното. Hug

# 124
  • София
 ooooh!Пфу нещо със снимките не стана както трябва пробвам пак:

Май проблема не е в мен, влезте през подписа ми, името на албума е Коледа

# 125
  • София
Следя ви вс. ден какви краааааааааааасоти правите.  bouquet  bouquet  bouquet
Къдрокоске,мн. готини са ти и чинийките и шишето,и рамката.
FancyN,невероятна коледна чинийка и топката също ,и рамката ,и саксийката,и....
Поздравявам и wel,,a и Кампарито и Belladona,и всички ,които правите такива невероятни неща.Мн. ме вдъхновявате ,а то си личи и по моите опити.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=179538&photo=14.За сега правя опити за Коледния базар.
zax,мн.сладурест късмет и супер идейка  bouquet
Wel,мн.гадно наистина,но няма да се отчайваш. bowuu

# 126
  • Пазарджик
zax , мен ме интересуват текстовете на късметите  Laughing , би ли го пуснала  Praynig ? Ако е много дълъг може на e-mail или не знам...  Thinking Между другото разглеждах ти тези дни албума и много ме впечатлиха нещата ти - бутилките, въобще декупажа ти и фигурките от сапун   bouquet

# 127
Ааааааааааа и аз искам късметите......Публични да са! Никакви електронни пощи Peace.

# 128
купих си салфетки и започвам newsm68 newsm44 newsm68 newsm44.Сърбят ме ръцете
 smile3534

zax-намерих епруветки по 30 ст парчето,мънички сладички,супер за късметчета.отгоре мисля за ги запечатам с парафин и да завържа канап ,а на него малка бележчица

# 129
  • Пазарджик
zax-намерих епруветки по 30 ст парчето

Къде ги продават тези епруветки  newsm78 ? Искам и аз  Crossing Arms

# 130
  • София
Браво ani69 може и с коркова тапа, ама къде намери коледни салфетки? Аз в неделя се насалфетих от метро, ама няма ни една коледна. Cry
МИР ДА Е МОМИЧЕТА Peace ето ви коледни късметчета, а ако някой иска да ги получи заедно с текстообработката, и готови за принт да праща мейл на лични - не ме мързи ще ви ги пратя и дано всички коледни пожелания да ви се сбъднат.

Късмет чудесен ти се пада – виж колата стара с нова ще смениш!
Стига ти тая награда – парата на тебе се пада!
Ще имаш приятели нови, за тебе на всичко готови!
В игра джакпота ще уцелиш и крупна сума ще спечелиш!
Новата година нов късмет ти прати в бизнеса постигаш отлични резултати!
Таз година ще ти провърви,награди ще спечелиш и повечко пари!
Ще работиш без да спираш,плановете си ще реализираш!
С новата година късмет избра си нов ще намериш свойта истинска любов!
Мързелът ти куфара си стяга от теб далече ще избяга!
Късмет изтегли, всичко е решено, парички ти се падат във зелено!
С градина басейн и тераса,нова къща ще имаш от класа!
Дяда Коледа определи изненаданият да си ти,бебето не закъсня и при тебе щъркел долетя!
Година те чака красива, съдбовна,ще бъдеш пленен от магия любовна!
Ще получиш любовен световъртеж и дорде се усетиш ще има годеж!
Да си късметлия май ти е патент – таз година ти се пада нов апартамент!
Знай че предстои ти повишение, но ти го заслужаваш без съмнение!
Забравил всякакъв комплекс, ще мислиш ти единствено за.....секс
Честити и успешни ще са дните,слава ще те следва по петите!
Очаква те радост безкрайно голяма супер екскурзия в Европа за двама!
През Новата година благодатна дълбока оран те очаква и...
любов ...креватна! 
Това е пълния текст моля всеки да си избере каквото му е на душата и сърцето Hug

# 131
Ехаа, колко много хора има днес! GrinningИ какви красоти!  love001
Belladona, всичките ти неща са супер-мега-яки newsm51Обаче чинията е  newsm10 И пак широки рамки, а, а ?! Crossing Arms
geniko, чудесни са ти свещите! Браво! smile3501
zax, страхотни са ти коледните шишета! И идеята много ми допада! Two Hearts Пожеланията- също!  bouquet
wel, гадно наистина! Ама втория път ще стане по-хубава чинията! Hug
Гая, ти и едно творение на месец да показваш, пак ни  #Sniper А ние се надяваме да превърнем някой ден количествените натрупвания в качествени промени, тренираме искам да кажа Laughing
Ето ми изтерзаното шишенце.Докато го направя, канапът се заваля Confused После се опитах да лакирам малко. Zax, трябваше ли да лакирам? А да лакирам ли още? newsm78 Щеше да има и по-голямо, ама вече съм на Коледна вълна и май така ще остане засега...Къдрокоске, не познаа! hahaha Направих повечко снимки ,  и още, че тук е блеснало едно слънце, не мога да ви опиша! Не се оплаквам де Sunglasses

# 132
  • Пазарджик
Belladona, всичките ти неща са супер-мега-яки newsm51Обаче чинията е  newsm10 И пак широки рамки, а, а ?! Crossing Arms

Е рамките, както и чинията са от нашето левче  Laughing
А шишето с канапа ти е прекрасно   bouquet . От зимната вълна си се върнала пак към есента  Mr. Green

# 133
Не, влача го от 20 дена, затова и му се заваля канапа hahaha

# 134
  • София
Fancy N   задържително лак, че този който си го купи да не ни "благославя" после. На канапа и един слой му е достатъчен, защото поема, а и това му е хубавото - не се разтича ако е на по-дебел слой. Като го лакираш става "желязно" да не ти се налага да го разваляш, че  Mr. Green
Шишето ти е много хубаво, а това истински листа ли са? Много обичам такива еко-творения с природни материали. В този ред на мисли преди години видях сурвачка, нашарена с едни многоцветни мъниста, но като ми казаха от какво са топчетата се смях до припадък /от козешки лай...а  Mr. Green/

Общи условия

Активация на акаунт