Декупаж (салфетна техника) 9

• 52 938
  • 285
  •   1
Отговори
# 165

looloo , около 15 х 15 см . Иначе каква картина и каква новозеландска мама  newsm78 ? Извинявам се, ако нещо, но пак не съм разбрала  Embarassed  Heart Eyes

ХА-ХА-ХА Joy Joy Joy а аз побързах да го изтрия, за да не се излагам Laughing Laughing Laughing Мисля, че се казваше румяна, но не помнех името и ...затова. Тя е от Нова Зеландия и мисля, че каза, че ще си идва в БГ и затова няма да пише известно време, така че сега сигурно е тук Simple Smile
Мисля, че можеш да пробваш с нещо като колаж....Ще го измислиш, ти си достатъчно талантлива и творческа натура newsm10

А табелите ти за вратите са АБСОЛЮТЕН ТРЕПАЧ newsm74 newsm20 newsm81

# 166
Ей, браво, много присърце ми приехте чуденката! Благодаря! Сега отивам пак да разровя закованата тема за базара, че много идейни неща има и там, ама докато изчета 2-3 страници и съм забравила вече какво съм видяла.
Пък някои къдрокоси шишета изобщо няма да ги коментирам  Mr. Green, вие сте изразходили всички хубави думички и за мен не останаха  Grinning
looloo, да ти кажа, опитвам се да си представя какво бих си купила аз от такъв базар и не мога да си представя толкова красиви метални плоски чинийки, за които бих си дала парите  Mr. Green  Embarassed

# 167
  • Добрич
Момичета, много благодаря за милите думи!  Hug  Heart Eyes
Кампари, мислех да слагам релефна паста, но това шише ще се ползва, мие и т.н. и сметнах, че няма да е най-удачния вариант с релефна паста и сложих златен брокат.  Wink Мерсаж за инфото за Радина!   bouquet
Ани, чакаме те да се развихриш!  Wink
ЛооЛоо, оставих капачката и отвора на бутилката не намацани, защото не мисля, че акрилната боя е безвредна за здравето /ползвам тази на фирма Сократес/, а все пак шишето ще се ползва.  Laughing
Белладона, не са лоши, защо? на мен ми харесват!  Peace

# 168
  • София
Момичета благодаря за хубавите пожелания.Мн. сте мили  Hug

Гризка,мн. нежна свещ.А и саксийката си я бива.  bouquet
Къдрокоске,страхоооооооооотно шише Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Belladona,картините на Румиана http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178370
Аз също смятам ,че тези плоскости ще са супер за картини,въпреки че и за свещник е идейно.

# 169
chiges, аз бих си купила нещо подобно, което да няма друго предназначение освен такова на сувенир (ама пусто вече нямам място за сувенири у дома newsm78) Simple Smile
kadrokosa не се бях замислила за това newsm78 Всъщност си права...Пък и смежните човечета са със зелени шалчета Simple Smile

# 170
  • Пазарджик
geniko , благодаря за албума, но после как ли ще могат да се сложат на стената - като гледам снимките, не висят на нещо, пък и плоскостите са много дебели за пробиване  newsm78 ?

# 171

Кампари, набило ми се беше в главата, че търсиш салфетка със Спайдермен и наскоро ти взех  Mr. Green . Ако си я искаш ... само кажи  Heart Eyes

Умна главица, ей!Моят синковец ще те благославя форевър! LaughingЕстествено, че си я искам,ще се разберем на лични.
А тия картонените Дядо Коледовци са много хубави. PeaceАз лично с удоволствие бих си окичила един такъв на външната врата, вместо традиционния коледен венец, който все не сколасвам да направя. Rolling EyesВие в Пз ще правите ли базар?Летящата като ви изостави не се предавайте!

Кампари, мислех да слагам релефна паста, но това шише ще се ползва, мие и т.н. и сметнах, че няма да е най-удачния вариант с релефна паста и сложих златен брокат.  Wink

Че тя релефната паста може да се мие след като изсъхне добре.Така, че не виждам проблем да се ползва и за миещи се произведения. Wink

chiges, още мисля за твоите чинийки.Нищо не ми е дошло в затормозения  ум за сега. Confused

geniko, честит рожден ден и от мен на патерици.Много здраве ти пожелавам и творческо вдъхновение!Лично щастие и верни приятели!

# 172
  • Пазарджик
Кампари, до колкото знам ще има базар  Thinking , аз поне се подготвям, но в момента в пазарджишката тема са се разразили предизборно-политически страсти ...

# 173
  • София
Belladona  Щом дъсчиците са 15х15 могат да станат и подложки за горещо, ама трябва обработка.
Момичета не се кахърете кое за какво може да се ползва, вие творете красиви неща, а пък който си го хареса ще му намери приложение. За всички бутилки които съм правила все си мислех че ще се ползват за поднасяне на напитки, ама май всичките ми приятелки си ги държат за красота.  bouquet

# 174
беладона - несе коси за окачването на стената мога да ти предложа няколко варианта:
1. със лепило капчица / моментно лепило / залепваш  синджир или опретен канап.
2. в магазините - строителните се продават  /окачалки/ -закачалки за сартини  по същия начин с лепило.
3. Ако в магазините не можеш да откриеш токива закачалки - купуваш си  една кутия пастет отваряш я  и ползваш капачето с пръстенчето - пастета може да си го хапнете. 

# 175
  • София
geniko , благодаря за албума, но после как ли ще могат да се сложат на стената - като гледам снимките, не висят на нещо, пък и плоскостите са много дебели за пробиване  newsm78 ?
Дали няма да стане с едни закачалки ,които продават и се завинтват с винт за плоскостта.Мъжът ми така завинти такива закачалки за дебела рамка от дърво. newsm78

# 176
  • Пазарджик
Голяма благодарско за съветите, момичета   bouquet  bouquet  bouquet !
Ще се възползвам от вашите идеи  Heart Eyes

Днес писах доста често тук, без да покажа нищо по темата  ooooh!- ша ма прощавате!

# 177

Днес писах доста често тук, без да покажа нищо по темата  ooooh!- ша ма прощавате!

И аз го правя понякога, дори доста често без да показвам каквото и да било newsm48 smile3534, но това е единствено и само, защото ми е много приятно да си говоря с вас lalalala blahblah blahblah blahblah lalalala blahblah

# 178
момичета,къде се намира магазин слънчоглед.На картата ми дава,че е някъде между славянска и Патриарха.Вярно ли е?
Утре ще ходя до софия и ми се ще да го посетя

# 179
Все се каня да питам Rumyana
от къде си купува тези страхотни салфетки, като картини са Peace

Общи условия

Активация на акаунт