Декупаж (салфетна техника) 9

• 52 932
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
момичета,къде се намира магазин слънчоглед.На картата ми дава,че е някъде между славянска и Патриарха.Вярно ли е?
Утре ще ходя до софия и ми се ще да го посетя
На ул.Иван Вазов /№13/, която е успоредна и между улиците Славянска и Гурко. Близо до пресечката с ул.6-ти септември, срещу редакцията на вестник Капитал Peace
И да знаеш, че в момента много ти завиждам smile3515
Къдрокоске, и на тебе ти завиждам, че ще пиеш ракия от такова страхотно шише! smile3506И на майка ти и баща ти също smile3516 И аз искам такова шише пък!
savina, Румяна живее в Нова Зеландия, така че и да каже от къде, все тая...Ха, на нея пък й завиждам за салфетките! Joy
 Joy Joy Много съм изморена и май не ми се получават шегичките smile3507 Ама салфетките й наистина са много хубави coolcool

# 181
  • Бургас
Отново се включвам със съобщение към моите съгражданки /баси като радиоточка съм/ вчера абсолютно случайно открих едно магазинче /силна дума/ където продават страхотни салфетки на бр. Намира се на ул. Александровска, срещу Райфайзен /биншата Валентина/, има една бутка за вестници /дето чак по дърветата са окачени/ че до нея едно много малко повилионче, пише "Заливи Бургас", влиза се вътре има 15-20 пакета салфетки

# 182
Благодарско, Мадлена!
Аз, за да не остана длъжна ще ви предупредя, че вчера бях в Пикадили с надеждата да са заредили вече салфетки с коледни могиви, но НЯМАШЕ!!Така, че не се разкарвайте до там.Дори вече нямаха и  от сборните пакети. Rolling Eyes

# 183
ЕХО МОМИЧЕТАААА... ДА НЕ СТЕ ЗАЕТИ С ИЗБОРИТЕ ТА ДНЕС НЕ СТЕ ТОЛКОВА АКТИВНИ?  НЯКОЛКО ПЪТЕ ВЛИЗАМ ДНЕС  САМО  КАМПАРИ СЕ Е ЗАПИСАЛА ДНЕС. БЕЗ ВАС Е НЯКАК   Weary

# 184
  • Бургас
ЕХО МОМИЧЕТАААА... ДА НЕ СТЕ ЗАЕТИ С ИЗБОРИТЕ ТА ДНЕС НЕ СТЕ ТОЛКОВА АКТИВНИ?  НЯКОЛКО ПЪТЕ ВЛИЗАМ ДНЕС  САМО  КАМПАРИ СЕ Е ЗАПИСАЛА ДНЕС. БЕЗ ВАС Е НЯКАК   Weary
А МЕН НЕ МЕ ЛИ ВИЖДАШ Crossing Arms

# 185
 smihesorryАМА И АЗ СЪМ ЕДНА С 4 ГЛЕДАМ И НЕ СЪМ ТЕ ВИДЯЛА ! Praynig

# 186
  • Варна
geniko,със закъснение, но от сърце:

Много здраве, любов и творчество!

Момичета виждам страхотни неща, на всички  smile3501 newsm51 newsm51

# 187
Някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря салфетки на бройка, изобщо материали за декупаж newsm78

# 188
Пак съм аз. Нямам вече сила да чета от два дена само с това се занимавам #Crazy някой ,ще ми каже ли накратко дали след, като залепиш салфетката за повърхноста отгоре се маже само с лепило или се слага лак задължително? Окончателното намазване с лак или лепило върху цялата повърхност ли трябва да бъде или само върху мотивите ? Освен това някъде прочетох, че се пече във фурна........това задължително ли е, кога се прави ,при каква температура,колко време??????????????
               Ако някъде го пише ,Моля кажете точно къде

# 189
TeDaBe, лакира се всичко отгоре и то дори няколко пъти при добро желание. Пече се само стъкло, порцелан и си пише колко време и на колко градуса на самата опаковка на медиума.
Момичета, нещо ми е едно такова разочаровано  Cry Опитах акрилната боя от Бриколаж и 2 часа по- късно още лепне, да не говорим пък как отвратително става на четки. Направо си съсипах таз седмичния труд. Аз ли нещо сбърках  newsm78

# 190
ТеДаБе ,пече се ако около мотива имаш фрост ефект или използваш печащ се лак/медиум/-не можем да ти дадем съвет за температура,защото всеки материал е с различни градуси и времетрене.Ако ти е печащ материала на етикета трябва да пише.Ако използваш обаче непечащ акрилен лак можеш да го мажеш както само в/у салфетката така и в/у цялата повърхност-както ти е удобно

# 191
Здравейте момичета  Hug
От доста време чета и се запалих по декупажа.
Ето снимки и на моите "творения": http://www.snimka.bg/album.php?album_id=183813

# 192
Добре дошла Jazzybaby. И ти като всички "новачки" си натворила много хубавини.
Най много ми харесаха глинените вази на 3 страница. Ако ми позволиш един съвет за тях:  едно двуфазно кракле за финал и мисля, че ще станат шедьоври.   bouquet  bouquet

# 193
jazzybaby - великолепни творуния , саксийките са  супер smile3501

# 194
Благодаря за посрещането  Hug

Ако ми позволиш един съвет за тях:  едно двуфазно кракле за финал и мисля, че ще станат шедьоври.   bouquet  bouquet

Купих си, но първият ми експеримент не се получи  Embarassed На инструкцията пишеше да не е съвсем сух първият слой. Може би не изчаках достатъчно, но не се получиха хубави пукнатини  Confused Иначе и маслена боя взех, за пукнатините. Експериментите продължават  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт