Декупаж (салфетна техника) 9

• 52 925
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Добро утро! Ето ме и мен. Не пиша, но ви следя изкъсо Naughty
Добре дошли на новите попълнения  bouquet
jazzybaby, и ти като скоро присъединилите се ни изненадваш с доста красоти smile3501
И от "старите" майсторки видях много красиви неща newsm51
Тези дни се опитвам да понаправя нещичко за базара, но ще показвам като намеря време да снимам photo

# 196
  • Бургас
Не знам тези "новаци" /уж/ научени ли се раждат ама това което видях не работа на начинаещ, jazzybaby давай все така, аз пък съм в творческа криза породане от липса на време и малко помвечко мързел ..... Twisted Evil
Радина липсваш ни  Hug

# 197
jazzybaby,много са ти красиви нещата! Hug
 Искам да те попитам капачките на бурканчетата с какво ги обработваш?Може и да е писано вече,за което се извинявам на другите Peace

# 198
jazzybaby,много са ти красиви нещата! Hug
 Искам да те попитам капачките на бурканчетата с какво ги обработваш?Може и да е писано вече,за което се извинявам на другите Peace

Тези си бяха сини.

# 199
  • София
jazzybaby,добре дошла  newsm47.Мн. са ти хубави нещата. smile3501Аз също най-харесах жълтата ваза с цветята,но ми допада и идеята за бурканите с макароните . smile3525

# 200
Madlena благодаря за инфото за салфетките.Днес ходих да си купя.Страхотни са.
Скоро и аз ще покажа какво съм направила,но за съжаление нямам фото и ако не намеря скоро ще снимам с телефона.Нямам търпение да се похваля с моите първи творения.

# 201
  • Бургас
Да не съм сам като наблюдател от ООН показвам какво съм направила до сега за базара:бамбукова подложка за сервиране, чинийка и още една.

# 202
Радина пак са ти страхотни стълкените неща  Heart Eyes Това обратен декупаж ли е? и печеш ли ги?

# 203
Длъжна съм да споделя с вас какво ми се случи днес.
Та, снощи довърших тези чаши ,
но ме домързя да ги измия.А измиването се налагаше, тъй като бяха мазни от лененото масло, което ползвах заедно с боя, за да втрия в пукнатините.
Обаче, викам си, първо ще ги снимам нищо, че са мазни.И добре че го направих!
Още с първата чаша  всичко започна да се измива.Ама не просто да се измива, ами направо си излиза като ваденка заедно с боята. Из основи с две думи.Направо се оцъклих! ShockedТакова чудо до сега не ми се е случвало!Баси работата!Много ме доядя заради материалите, които все едно съм изхабила.

Някой да има идея защо се получи така?Не съм ги накисвала, не съм ги търкала, обработвани са по технология  взета назаем от Мираж... А бе, всичко е така, както трябва да е.

# 204
  • Бургас
wel, да обратен декупаж е. За сега не съм решила дали ще пека или ще лакирам, защото са с акрилни бои. Може да ги намажа с лепилото за порцелан и да изпека, но ще видим...
Кампари (по Сопранов), много ме е яд за чашите - чудни са станали. Маза ли с нещо предвалително стъклото, защото нали Мираж все повтаря, че трябва да се обработи с нещо преди да се маже с акрил Thinking Като се замисля, май досега не съм мила такива правени с акрил съдове и не знам какъв ще е ефекта newsm78

# 205
Радина, да, най-напред започнах с фрост, защото нали Мираж беше казала, че и той става за тази цел.
Обаче, интересното е, че друг път съм мазала направо върху стъклото с акрил и когато поисках да го измия не можах, а сега без да искам се получи. Rolling Eyes
Честно до си кажа аз много не ги харесвах и май стана по-добре, че се измиха.Ама много ме е яд за материалите!!Че и на мен, както и на Мираж ми се свидят, да му се не види...

# 206
  • София
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, но  NaughtyНИЩО не пропускам. Всичики сте страхотни! Hug
jazzybaby направила си много красиви неща, продължавай все така.
А за radinna каквото и да кажем все не е достатъчно за прекрасните и творби.  bouquet
Ех Кампари (по Сопранов) не мога да помогна освен с разбиране Sad
Ето и мойте нови неща:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178472&photo=29
Но няма нищо ново, все са започнати и недовършени неща, които последната седмица се стегнах и довърших.
Ето и мойте салфетки за размяна. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=183994

# 207
  • Бургас
Радина като член на твоя Фен клуб, само казвам че пак ми събра погледа  Crazy
Кампари много гадна работа, да не е била нещо мазно преди това самото стъкло или пък не си изчакала всичко да изсъхне добре и маслото е проникнало на вътре и всичко при миене се е стекло /аз така си обяснявам някой и друг мой неуспех - нямам достатъчно търпение искам да видя как ще стане по бързо/  Twisted Evil

# 208
  • Бургас
Като чета изглеждам така Embarassed Blush Embarassed , особено когато комплиментите са от хора на които и аз се възхищавам.
zax , чудни са  bouquet Не знам кое ми харесва най-много newsm78 Дали канапеното шише, дали кутиите, или пък черното и бялото Thinking Я кажи тах с какво ги облепи и как правиш дръжките? А за цветята от кожа ще питм друг път, че сега ако и кожа започна да режа(купила съм си едни поли от втора употреба с тази цел) домашните ще smile3511 smile3515 smile3513 и ще трябва да ме приютявате

# 209
ЕХО МОМИЧЕТАААА... ДА НЕ СТЕ ЗАЕТИ С ИЗБОРИТЕ ТА ДНЕС НЕ СТЕ ТОЛКОВА АКТИВНИ? 
Да за съжаление... Embarassed ooooh! затова още не съм си завършила трансвера...и си стои без релефна рамка...
Ама те ще свършат - и тогава Mr. Green ще ви покажа какви съм ги замислила!!! Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 14:35 от JuliS

Общи условия

Активация на акаунт