Февруарските маймунки са най-сладките муцунки

• 13 682
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честито на всички бебоци!

Къде ни е изчезнало албумчето с 9-месечните снимки?  newsm78

# 241
Добър вечер, мадами!
Честити празници на всички пораснали бебс, на рождениците, на имениците, на зъбльовците и въобще на всички дето са празнували тези дни.
Благодаря много за поздравленията относно кръщението на моето момче! Всичко мина страхотно! Мартин беше послушен в ръцете на баща си (а не на кръстника, с разрешение на попа), докато не дойде момента на потапянето в "казана". Уж обича да се къпе, а там орева църквата, но аз бях подготвена за такъв сценарий, та не ме изненада. А може и да се ядоса, защото беше на косъм от заспиване по време на службата и таман да задреме, па попа реши да го къпНе. Laughing  Облякохме го и постепенно се успокои, а в колата към р-нта заспа. След като влязохме в р-нта се събуди обаче, логично сред толкова хОра. Но не се разсърди и часове наред забравих, че имам дете. Беше гушкан "по списък" Wink  от всички и най- интересното, че нямаше нищо против. А ние най-вече, успяхме да се забавляваме и да изкараме що- годе спокойно. Емоции на такива събития, където са събрани млади и стари не липсваха и тук. Аз, напрегната от подготовката и вълнението ги приех по на вътре, та си имах смесени емоции, но всичко мина ОКейско  Grinning Дори Мартин заспа за цял час почти, та съвсем не нарушихме режима. Прибрахме се и си го накърмих, а там показа на всички как се яде пюре. Не мога да не се изфукам, че имаме много, много хубави подаръци и спомен за много усмивки! За мен беше незабравим и много вълнуващ ден! Снимките станаха много размазани, но ще кача няколко по нататък.
Бадемче, поздравления за напредъка, мила... Peace Похвали се какво точно правиш, за тези резултати. Аз стигнах до задънена улица, както казах- спрях засега със спорта  Embarassed
И Мартин няма зъби.
Вече яде телешко. По въпроса със храненето, бих казала, че МАМА знае най -добре. Според детето и действието, а мама винаги усеща какво трябва да се направи.
Оставям ви сега.

# 242
  • София
Къде ни е изчезнало албумчето с 9-месечните снимки?  newsm78

Хлъц Shocked и такова ли е имало... newsm78 щот аз днес не видях и директно направих ново, казвайте да ги местя ли Wink

Цвети, много се радвам, че хубаво сте изкарали...това са незабравими емоции Grinning

Да не забравя....Честита месечинка на Яна на roverandom и на Вики на Милена  Hug

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 20:58 от Anim

# 243
здравейте пак!Дари е с жестоко подсечено дупе за първи път в живота й Embarassed.не знам как стана,може да е от зъби newsm78 и затова сега перка по голо дупе.дайте някоя бабина рецепта за бързо минаване Praynig.поливам я със смрадлика и мажа с крема на Мустела за вече подсечено дупе...................

# 244
  • София
До тук добре...сега чакаш всичките тези неща да си свършат работата. До ден- два трябва да има ефект Hug

# 245
  • Bapнa
Ooo, снахата има месечинка  Hug Да е  жива и здрава, и все така сладка  Heart Eyes

# 246
  • София
Добър ден,

Честито на всички месечинковци, рожденници и именници тези дни   bouquet

Вчерашните опити на Марти за самостоятелно хранене по мое мнение си бях пълен крах, виж той май е на друго мнение - хилеше се ухилен и омазан и в очите даже... Жалко, че не се сетих да го снимам, толкоз бях отчаяна...
За сметка на това после успя да изправи 9 килца и нещо дупе и с голям кеф заръпа решетката на леглото си.
И сега се оплача, че днес за първи път откак се родил буквално ме извади из нерви и го оставих да се нареве - и аз съм човек дет се вика... Само дето нареваване нямаше, т.е. накрая аз пак се предадох. Сега само се чувствам виновна Embarassed

# 247
Отчет от днешната ни консултация - 7960 гр. (+460 за месеца) 71 см (+...0 :- ) Почваме на ново вигантол по 1 капка. Тия дни ще започнем и кашички да хапваме, а след 10ина дни и месни (но не местни  Wink ) пюрета.
Рали, няма смисъл да се  чувстваш виновна! Както ми каза Мяу преди няколко дни, когато бях в твоята ситуация - "Трябва да се оперираш от съвест (и чувство за вина) - по-лесно ще ти е."  Определено по-добре е да отпускаме напрежението периодично, отколкото да го насъбираме и в един момент да се окаже, че е късно и проблемът вече е станал по-сериозен. А пък не е честно като ни ядосат децата да си го изкарваме на половинките примерно.  Rolling Eyes Иначе и аз няколко пъти си казах "нека се нареве, да видим пък к`во толкова ще й стане...", но след 10-15 минути (които ми се струват като час поне), се отказвам и предприемам звероукротителни мерки. Така че и при нас не работи тая тактика. Като ме вбеси съм й викала даже, но много неприятно се получава, ако случайно не разбере, че си сърдита и ти се хили насреща.  Mr. Green Чувстваш се като пълен некадърник - дори не можеш да се скараш като хората.  Embarassed (майтап де)

# 248
  • Бургас
но много неприятно се получава, ако случайно не разбере, че си сърдита и ти се хили насреща.  Mr. Green
Много ми е познато.Всеки път като й се карам се хили като тиква. Все си мисли,че играем. А относно плача честно казано моята не съм я оставяла да реве,но мисля, че ако я оставя няма да млъкне никога. А и като плаче дълго време около челцето и очичките й избиват червени петна и после ми е много мъчно да я гледам. А бе манипулация здрава още от сега ooooh!
Какъв сухар слагате на попарата?

# 249
  • София
Момичета , някоя от вас има ли сушилня newsm78

# 250
  • София
Момичета , някоя от вас има ли сушилня newsm78

Да

# 251
И аз - пералня със сушилня. Ползвам я за сушене само на бяло пране, че 1-2 пъти опитах с цветно и после съжалих горчиво.   Sad

# 252
  • София
Питам, защото мои много добри приятели /очакващи бебче Heart Eyes/ ме помолиха за съвет ..каква сушилня да си вземат на "конденз" или на "изпарения" Rolling Eyes
А аз таквоз чудо нямам и се сетих да ви питам Hug Доволни ли сте, и от кой тип сушилня имате newsm78

# 253
  • София
Питам, защото мои много добри приятели /очакващи бебче Heart Eyes/ ме помолиха за съвет ..каква сушилня да си вземат на "конденз" или на "изпарения" Rolling Eyes
А аз таквоз чудо нямам и се сетих да ви питам Hug Доволни ли сте, и от кой тип сушилня имате newsm78

Конденз - така не се налага да й осигуряваш комин за изпаренията. Само си изхвърляш чекмедженцето с вода и това е.
Нашата е тази: http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09013697

# 254
И аз се колебая дали да не си вземем сушилня. Притеснява ме само, че много съсипвали дрехите. Вярно ли е? Но докато се чудя и те ще пуснат парното, и няма да ни е толкова нужна.  Grinning
Мами, гледахте ли вчера първото предаване на Часът на мама (по БТВ)? Аз гледах записа в нетерра, ако някой го е изпуснал , както нас с Цвети, може и оттам да си го пусне. На мен лично много ми хареса - свежо е, цветничко, дечурлигата търчат, импровизирано - не е някво тежко и заучено наизуст. Абе хареса ми и мисля редовно да си го гледам вече.
Отдавна се каня и все забравям да споделя този линк (към сайта на памперс), който може би ще е полезен за всички мами, които искат да си играят с децата си,  а не им хрумва как точно. Има доста свежи идеи и пояснения кое и защо е полезно, за каква възраст, как да се направи още по-интересно за децат - абе ще си видите. Ще го кача и в първия пост (в "Полезно за мама") И други интересни неща има в сайта им - аз редовно си го чета и даже се абонирах да ми пускат на мейла всеки месец нюзлетъра си за съответния месец. Ако и други мами си имат любими полезни сайтове, нека ги споделят (само нека запишат изрично де ги включим на първа, понеже съм отнесена и като нищо ще забравя Embarassed )

Общи условия

Активация на акаунт