Февруарските маймунки са най-сладките муцунки

• 13 674
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • Стара Загора
И аз да дам отчет след днешната консултация: Ивка е 9.500кг / +700гр/ и 72см/+2см/ Много се учудих на туй "блъскане" да е качила толкоз много newsm78 И ние продължаваме с Вигантола по 1 капка.
Айде отивам да я храня.Хубав ден на всички, днес тук е прекрасен ден за разходки  Laughing

# 256
  • София
Аз направо не си представям в това време как ще съхнат дрешките на Ники. Абе сушилнята си е голямо удобство - досега не съм имала нито една съсипана дреха (като се има впредвид, че суша и тези, на които пише че не трябва). А и както казва една позната - "Добре че си купихме сушилня, за да видя ползата от омекотителя."

# 257
  • София
Дари е с жестоко подсечено дупе за първи път в живота й Embarassed.не знам как стана,може да е от зъби newsm78 и затова сега перка по голо дупе.дайте някоя бабина рецепта за бързо минаване

Пробвй с крем Здраве. Върши чудеса Peace
Поздрави и усмивки на всички  bouquet

# 258
Току що изгледах Часът на мама в http://www.neterra.tv/bg/ и на мен също ми хареса, свежо и симпатично предаване  Wink

# 259
Здравейте! Ние се завърнахме от Банско и сега пера и суша като замяна  wash hang- дотук 9 перални  Crazy. Изкарахме страхотно, качих децата на х.Вихрен и дори ги завлякох до ез. Окото. Ей голям зор беше, ама пусти мерак. Няма да имам време да изчета темата, но видях че съм пропуснала поредната среща. Не ми върви с тези срещи и това си е. Засега нямаме зъби и тормоза вече не се трае, освен нощните бдения сега не ще да спи следобед и вече нямам и тези 2 часа спокойствие. Само като види леглото и започва да реве. Дори и сега е курдисан до мен на компа, прозява се, но не се дава. Днес дадох първата попара  eat, прие се много добре. Диването пак мрънка, като остане време ще кача малко снимки.

# 260
  • Варна

Да почерпим за месечинката, за здраве и да благодарим за пожеланията  Mr. Green

Отчет накратко: имаме 6 зъба(2 долу и 4 горе), акаме и пишаме на гърне http://images21.snimka.bg/004207628.jpg (имаме едно падене от гърнето по нос с омацано дупе нагоре  Mr. Green, да се похвалим я, няма само другите бебчовци да падат, нищо че е от ниско), казваме мама, баба, тата, нье, бу(кучето)  Mr. Green, тичаме с паяка и ходим по малко, когато мама държи ръцете, иииииии чакаме да се организира ВАРНА ЗА СРЕЩА  Naughty  Heart Eyes

# 261
Здравейте мами , тия дни пропуснах много поводи и празненства , затова Честито със закъснение на всички пораснали , покръстени , озъбили се !!!!

Отчет и от нас от днешната консултация - 7900кг (+550гр за месец) и 71см (+ 0,5 см).
Да се оплача , Габи вече изобщо не спи през деня. Незнам какво й става, но по цял ден е будна. От две-три нощи не спи спокойно и вечер. Още е само с два зъба ,ако някой друг е тръгнал може и от това да е.
green_dawn  не се трвожи и не се чувствай виновна , едва ли има майка , която да е супер спокойна и търпелива ВИНАГИ , поне аз такава не съм виждала. Аз на няколко пъти се усещам , че се карам на детето. В замяна получавам рев (ама здрав) , явно разбира вече и не й става драго.

Приятна вечер от мен.

# 262
Здравейте и от мен днес
Поздрави за порасналите бебета!
Марти ми е болничък, май е от зъби, има и Т. Педито каза, че гърдите са чисти, гърлото е ОК, но той има сополки, като водичка, а от там и гадна кашлица.Преди час имаше и Т 37.7 и е толкова омаломощен, че няма сили за нищо. Само плачка и мрънка милия. Днес ми се разсърди мнооого жестоко, че се опитах да му дам пюре следобяд. Хапна само няколко лъжички и чааак в 19ч. яде. Как не огладня това дете, не знам. И сега плачка, много ми е мъчно Cry.
Лека вечер ВИ!

# 263
  • Стара Загора
Дано Марти бързо се пребори с Т, и зъбите да избият колкото може по-скоро, че да го не мъчат  Praynig
Avrora чакаме снимки от Банско.
Ееееееееех Банскоооо Банскооо там ни беше медената седмица  Heart Eyes Wink

# 264
здравейте!днес се зачудих дали да си взимаме жена,която да гледа Дари или да я пускаме на детска ясла newsm78преди бях категорично против яслите и градините,но сега взех да се замислям #Crazy.тези гледачки като че ли развалят педагогиката ни и не оставят детето да си действа самостоятелно.........вие как ще я карате занапред newsm78 newsm78

# 265

Ееееееееех Банскоооо Банскооо там ни беше медената седмица  Heart Eyes Wink

И нашата. Peace Затова сега ме боли като гледам на какво прилича Банско - строителна площадка и прахоляци.

# 266
Колко много сте изписали и ние сме като Мартинко със избиващ зъб и малка температура. Цял ден се киселим а от 21 часа плачем без да спрем вече час и половина Sad Оставих тати при него да хапна и отивам да го гушкам, той зъба се вижда ама дано избие че горкото му се спи а не може от болка. Така се дере че чак сърцето ми се свива.
киша проблема с дупето го имаше и при нас беше адски червено 4-5 дни даже на педи го водихме с кво ли не мазахме не мина докато не му изби 1-вия зъб. В ноща която изби на другата сутрин беше му минало. Така че може и при вас да е от зъб.

# 267
киша проблема с дупето го имаше и при нас беше адски червено 4-5 дни даже на педи го водихме с кво ли не мазахме не мина докато не му изби 1-вия зъб. В ноща която изби на другата сутрин беше му минало. Така че може и при вас да е от зъб.
още й е яко червено Cry newsm78освен да й избива седми зъб

# 268
киша аз съм за частна градина, но като му дойде времето и ако мога да си позволя.. иначе държавна.. в краен случай баба му.. детегледачка не мога.. въпреки, че лично аз съм била дтегледачка преди време.. нямам вяра други му.. и тогава се чудех как го оставя майка му на мен макар че аз наистина много си я обичах и с любов се грижех за нея.. не ми се вярва да имам късмет да попадна на такова момиче. За сега обаче аз ще си го гледам поне до 2г..
за подсечено дупе цинковата паста ни помагна на нас

# 269
здравейте!днес се зачудих дали да си взимаме жена,която да гледа Дари или да я пускаме на детска ясла newsm78преди бях категорично против яслите и градините,но сега взех да се замислям #Crazy.тези гледачки като че ли развалят педагогиката ни и не оставят детето да си действа самостоятелно.........вие как ще я карате занапред newsm78 newsm78

Аз ще го гледам.
Иначе при нужда преди 2-2.6 години - гледачка, после може и ясла, но най-добре направо градина - там поне имат някакви занимания и хората са педагози, или поне са учили за това, а в яслата са мед.сестри. Когато си търсиш детегледачка си изискваш определени неща - ако не ти допада, търсиш друга. Все някоя ще се намери със сходни възгледи.

Перфектния вариант за мен е на 3,6г да тръгне във валдорфската детска градина, но е частна Sad

Общи условия

Активация на акаунт