АГ - клиника Селена гр. Пловдив - 2 част.

• 72 540
  • 568
  •   1
Отговори
# 420
    И Карина веднага са я показали долу.В стаята пуснаха майка ми,мъжа ми и брат ми веднага щом ме преместиха,а бебето до гонесоха може би половин час след това и го оставиха за малко при нас!
    Късмет,Гери!Наистина си на НАЙІДОБРОТО място за бебето ти и теб!

# 421
Мамчета, искат ли ви консултация с кардиолог за Селена?

# 422
     Да,Вени-Минев ме изпрати при кардиолог и вътрешни болести,в деня преди секциото.За нормално раждане не зная как се процедира!

# 423
  • Пловдив
Мамчета, искат ли ви консултация с кардиолог за Селена?
През бременноста си не съм посещавала кардиолог, гинеколожката ми не ме е карала да ходя, нито пък са ми искали в Селена някакъв документ от преглед  Peace

# 424
Преди 6 месеца в Селена на мен също не ми искаха консултация с кардиолог. Раждах секцио при д-р Кръшков. Сега може би има някаква промяна. Раждалите по-скоро мами могат да дадат информация с по-голяма сигурност.

# 425
Не са ми искали да правя консултация с кардиолог, но аз сама си реших и направих. Оказа се, че е важно да си минала преглед при такъв, заради анестезията май. Поне аз на анестезиолога показах всичките си изследвания, когато бях на консултация при него. Peace

# 426
На мен анестезиолога ми поиска кардиограма седмица преди секциото

# 427
Кардиограмата е едно от задължителните неща,които трябва да направиш,заедно с последните изследвания преди раждане.Твоята генеколожка/личен лекар/е длъжна да те прати.Но както разбирам,не всеки го прави.Ти си го искай за твое спокойствие.Прави се безплатно наред с другите неща-кръв,урина,чревен,вагинален секрет.Леко раждане.

# 428
и на мен още като се записах на ЖК ми поискаха зъбен статус от зъболекаря и ЕКГ от личния лекар, но в Селена не са ми ги искали - аз раждах нормално

# 429
  • София
Когато ходих на преглед там и питах какви по-специални изследвания са нужни да направя, лекаря ми каза, че когато отида в деветия месец със всички правени до момента изследвания, ако нещо не е направено те ще го направят.

Ако имате неясноти относно клиниката да ви кажа , че през този месец ще има ден на отворени врати, когато на място може да се разгледа обстановката и да се задават въпроси. Датата е: 7 април понеделник от 13:00 ч.Дадени са и телефони за записване: д-р Ангел Ставрев – тел. 0888 431 118 Атанас Влахов – тел. 0887 400 752

# 430
Здравейте момичета,терминът ми е днес,но беби май не иска да излиза още,а на мен така ми се иска вече...на 26 март бях на преглед в Селена,при д-р Ставрев (по случайност),посъветва ме ако до 30(утре) не съм родила да постъпя към 19ч.Все си мисля обаче да изчакам до понеделник сутрин.Как да постъпя?В колко най-късно в понеделник да ида.За сега съм за нормално раждане, но на прегледа беше констатирано, че главичката на беби още не се е позиционирала така,както когато започва раждането,нямам никакво разкритие,а водите са взели да намаляват.Предварително благодаря

# 431
ЕммаМиа Изобщо недей да чакаш отивай щом са ти казали до днес направо отивай днес и да те приемат не си прави експерименти по добре е да си под наблюдение а за начина на раждане там ще ти кажат как е най добре за теб и детето , особено щом водите намаляват това е сериозно не е шега работа Simple Smile
Взимай чехличките и четката за зъби и хайде към Селена , Успех Simple Smile

# 432
ZDRAVEITE MAMI!MERSI ZA DOSTOVERNATA INFO DOSEGA!NIAKOIA OT VAS IMA LI KOORDINATITE NA D-R KRASHKOV-TEL ILI MOBIFON?SMIATAM TOI DA MI E D-RA PO VREME NA RAJDANETO ,A MU NIAMAM TEL.XXX

# 433
  • София
tanyatais, ще ти пратя координатите на лични, аз също съм се насочила към д-р Кръшков

# 434
tanyatais i astra, много добър избор сте направили  д-р Кръшков. newsm10 Невероятен лекар и Човек! Изключително сдържан, не говори много и излишно, върши си работата всеотдайно, дори и когато вече е приключила смяната му и работния ден. Но в Селена така или иначе всички са добри специалисти, аз просто споделям конкретно за този лекар, не мога да се въздържа от коментар, защото благодарение на него имам здраво и хубаво бебе! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт