Cool Places или заведенията, които препоръчвам!

• 100 805
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Belgium
Влизам да похваля ресторант "Горски Цар" в Редута.

Вълшебна градина със старинен часовник, елемнти от ковано желязо и мънички къщички, в които се палят свещички. Закътано и спокойно място. Храната е приятна, без изхвърляния. Цените са съвсем нормални. Има няколко мили котки в двора, разбира се ако обичате котки.  Laughing

Персоналът е любезен и обслужването е бързо. Препоръчвам  Peace

# 661
  • тук-там
Ако има в темата пловдивчанки - биха ли споделили, МОЛЯ, къде у наше село има мъжки стриптийз...? Плс, че ми е важно. Mr. Green

# 662
Момичета, имало някакъв нов ресторант на бул. България /София/, след "Каблешков", на последния етаж на някоя от новите стъклени сгради, но не му знам името. Има нещо общо с "Мезе", но не съм сигурна. Някой да знае нещо?

-----------------
Ха! "Таван" - това е, което търсех! Умният ми мъж видял голямата табела, но не си спомняше какво пише на нея и понеже сме на близо...та до сега клечахме  на тересата, въоръжени с двата бинокъла на децата, да разчетем табелата Joy

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 00:18 от tanya.d

# 663
  • Viena
Таван-нищо особено.

# 664
Мото супер ме разочарова вчера - храната беше отвратителна.. Crossing Arms ooooh!

# 665
Само това ли Simple Smile? Става ли за вечеря с деца, нещо изискано ли е, как е кухнята?

# 666
  • София
Има и ресторант Тюркоаз в Бъкстон, хвалят го  като добър, автентичен ресторант, но споделят, че цените са много високи.

Да хубав е ресторанта.На мен ми хареса и яденето или поне част от него.Цените наистина не са ниски,но не съм посещавала друг турски за да направя сравнение.
Бяхме решили да посетим някакъв турски ресторант на Оборище /явно за Софра става въпрос/,но понеже Тюркоаз ни е под носа,решихме първо него да пробваме.
Някой има ли отзиви за Софра кухня,цени и къде точно на Оборище се намира?

# 667
  • София
Софра според мен развалиха кухнята, и това на фона на не много ниски цени, поради тази причина от миналото лято не го посещавам. Може в последната година да са го оправили - нямам представа.

# 668
Дайте идея за нещо ново и интересно (и романтично), по възможност в центъра..
Писна да ми гравитирам само около едни и същи заведения.. Crossing Arms

# 669
Искам да препоръчам Il fouro/ не съм сигурна за правописа  Wink/ Приятно и непретенциозно квартално ресторантче, с още приятна паста - САМО "МАМА АНИ" Simple Smile

Мисля, че се намира на "Дойран" или "Ст. Тошев"  newsm78

# 670
Samantha Jones, дай малко повече инфо, че така хич не се сещам, а ми е долу-горе в района и имаме нужда от разнообразие  Praynig

# 671
Ал денте - новото на собствениците на Villa Cafe, намира се също в Хиподрума - зад градинката на Ритуалния дом.
Много късо меню с прясна паста, няколко пици и десерти (последните май са по същите рецепти като във Villa-та).

# 672
  • София
Някой има ли отзиви за ресторант Flowers?Намира се на последния етаж на мебелен магазин Лабиринт.

# 673
Ал денте - новото на собствениците на Villa Cafe, намира се също в Хиподрума - зад градинката на Ритуалния дом.
Много късо меню с прясна паста, няколко пици и десерти (последните май са по същите рецепти като във Villa-та).

Познавам собственика, разбира много от този бизнес и  си изпипва нещата до най-малкия детайл:peace:

# 674
  • София
2 поредни петъка,се разбивах в клуб Бизаро-на Позитано 22,страхотно си прекарах там,ретро клуб е,пускат всичко от '70,'80 и '90!Единствения минус на клуба е,че много малко като помещение,но определено го препоръчвам!Интериора е страхотен!

Общи условия

Активация на акаунт