Плевенска октомврийска, есенна и дъждовна

• 15 099
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
Честит празник, Атракция! Да си жива и здрава, усмихната и обичана!
                                    Wink

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 09:22 от дикси

# 196
  • Плевен

Честит рожден ден, Атракция!
Желая ти здраве , късмет и да имаш много щастливи дни и нощи.

# 197
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АТРАКЦИЯ!

МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

Весело изкарване на празника!
[/color
][/b]

# 198
Честит рожден ден, Атракция!
[/size]
Желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслада, време за мечти, време да опиташ от всички сладости на света и .... къси работни дни и дълги любовни нощи!

# 199
            Честит рожден ден Атракция

Желая ти от здраве да не се оттървеш.Бъди винаги щастлива и много обичана.
Хубав ден и весело изкарване на празника.    bouquet

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , АТРАКЦИЯ!
Бъди желана,весела,красива,обичана и талантлива!Бъди щастлива,влюбена и дива!Бъди "ЖЕНА",защото тази дума си я бива!

# 201
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АТРАКЦИЯ!БЪДИ ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА КРАСИВА, ЛЪЧЕЗАРНА И МНОООГО ОБИЧАНА ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 202
                                              ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ATRAKCA!
                                     ЗДРАВИ И ЧЕСТИТИ ДА СА ВСИЧКИ ТВОИ ДНИ!
                                 ДА ГИ ИЗПЪЛВАТ МНОГО РАДОСТ, ЩАСТИЕ И ОБИЧ!
                                                          ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 00:57 от arita

# 203
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АТРАКЦИЯ!
Желая ти здраве, късмет и сбъдване на всичките ти мечти!
Весело изкарване на рождения ден!

# 204
Честит рожден ден, ATRAKCIA! Пожелавам ти здраве, щастие и много, много късмет!

За съжаление ATRAKCIA в момента е без компютър и ще ви благодари за пожеланията малко по-късно.

# 205
Честит рожден ден на АТРАКЦИЯ. )))))
Много щастие и дни пълни с усмивки. )))

Сега аз да се похваля - най-сетне ми пристигна количката, вчера я сглабяхме и днес нямам търпение да излезем на разходка. ))) Иначе столчето за кола вече си го ползваме активно. ))))

Вчера бяхме на контролен преглед в неонатологията - за 20дни общо е наддала с 860гр, лекарката каза, че е идеално. Преминахме на НАН АР - притеснява ме обаче, че вчера цял ден не е акала, а тъкмо започна да ака по няколко пъти на ден. (((
И ме зарадваха с една "хубава" новина. Длъжни са да я проследяват в продължение на 1година в неонатологията - е да, но вече никой лекар не работел със здравната каса и ако искам трябва да си я водя на частен кабинет. Аз нямам нищо против, но при положение, че това е по закон как така никой лекар не работи със здравната каса???

# 206
  • Плевен
Сега аз да се похваля - най-сетне ми пристигна количката, вчера я сглабяхме и днес нямам търпение да излезем на разходка. Вчера бяхме на контролен преглед в неонатологията - за 20дни общо е наддала с 860гр, лекарката каза, че е идеално. Преминахме на НАН АР - притеснява ме обаче, че вчера цял ден не е акала, а тъкмо започна да ака по няколко пъти на ден. (((
Честито, покажи я, де (на снимка с Калина).
Не знам дали е от млякото, но идва време, когато бебетата не акат по няколко пъти на ден, дори има дни в които това изобщо не се случва.
Ами като няма лекари ще я водиш на преглед в родилното, там да я наблюдават. Може ли?

# 207
  • плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АТРАКЦИА.БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА.

# 208
МИленче, да си жива и здрава......и все такива хубави темички да ни правиш Flutter

# 209
Една хубава новинка. На "Гренадерска",  в дългия блок над "Завой клуб" са открили оказион за бебешки стоки. Така, че ако имате излишни вещи - може да се отървете от тях.

Общи условия

Активация на акаунт