Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичаите при раждането на дете в Индия и Южна Индия?
Какви са обичаите при раждането на дете в Индия, свързани с храненето и бръсненето?
Какви са обичаите при раждането на дете в Индия, свързани с прошепването на името на детето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичаите при раждането на дете в Индия и Южна Индия?
При раждането на дете в Индия има специални ритуали като мундан (бръснене на главата) на около една година, празник с подаръци и ритуал, при който бащата прошепва първото име на детето в ухото му. Тези обичаи са част от традиционната индийска култура. В Южна Индия подобни обичаи включват muндan (бръснене на главата) на около една година, празник с подаръци и ритуала, при който бащата прошепва първото име на детето в ухото му. Тези обичаи са част от традиционната култура на региона.
-
Какви са обичаите при раждането на дете в Индия, свързани с храненето и бръсненето?
При раждането на дете в Индия, обичайно е първото захранване с твърда храна да се дава от сребърна лъжица и от сребърна паничка. Освен това, когато детето навърши една година, му се прави церемония по бръснене на главата (mundan), последвана от празник с подаръци. Тези обичаи са част от традиционната индийска култура.
-
Какви са обичаите при раждането на дете в Индия, свързани с прошепването на името на детето?
-
Какви са обичаите при раждането на дете в Индия, свързани със сребърната лъжица и купа?
-
Какви са обичаите при раждането на дете в Индия, свързани с мундан церемонията?

Някои по-бедни нямат пари да си горят труповете и ги мятат директно в реката. Аз това не го вярвах като ми го казаха. Мислех си, че мъж ми гледа твърде много Дискавъри
Обаче се запознахме с една българка, която живее в Делхи и като ходили на рафтинг на Ганг видели плаващ труп
Дидка да не скромничи, ами и тя да пусне нещо. 

. Можеш да видиш крави на най-невероятни места. В центъра например, където всичко е бетон и асфалт. Да се чудиш какво ядат тези крави
. Смята се че потапяйки се в Ганг се отмиват греховете. Поклонението обикновено става във Варанаси, един от най-свещенните и древни градове на земята. Смята се, че бог Шива е живял там. Годишно го посещават около 1 милион поклонници. Смята се още, че който умре във Варанаси се освобождава от цикъла на смърт и прераждане. Което е цел на всеки хиндуист. Ето
. Та пак изпуснах чата
??? Ноичка, само да беше го сервирала по като за нашенско /в големи количества
... и аз бих се съгласила с него

Утре ще дефилирам по прическа на лични.