Индия - земя на боговете - 4

• 31 796
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
Хиджра е момъкът в синята рокля ли? Laughing

Най-истинските хиджра са кастрирани, като процедурата се извършва от специален човек без упойка.

Това не са ли евнусите дето пазят харемите на махараджите или са други?

Как са цените на имотите в Индия? Моята козметичка се оплакваше, че ужасно поскъпнала земята и строежа на къщите.

# 121
  • Варна, а по празниците в Ямбол

ЕСТСТВЕнО, ЧЕ ДА!!!!  Mr. Green Аз като ги гледам, ми приличат на нашите травеститчета по булевардите вечер!!!
Ха добра вечер! Hug
С кремито и Галето таз седмица ни пишете отсъствия.... но аз лично всичко чета после Wink...защото разказвачките ни много сладкодумни, а питанките ни много любопитни?!!

# 122

ЕСТСТВЕнО, ЧЕ ДА!!!!  Mr. Green Аз кат оги гледм, ми приличат на нашите травеститчета по булевардите вечер!!!
Ееее, как се изказа само, все едно до вчера си живяла там  Joy. Катенце, да не би да криеш нещо от нас  newsm78???

# 123
  • София
Моята козметичка се оплакваше, че ужасно поскъпнала земята и строежа на къщите.

Да, бъричко нарастват цените. Мъж ми казва, че за 2-3 години са поскъпнали с около 50%. Някъде дори 200%. В хубав квартал на Джайпур квадратният метър в новопостроен апартамент е 500 евро. Но Джайпур е сравнително евтин град.

# 124
  • София
Аз като ги гледам, ми приличат на нашите травеститчета по булевардите вечер!!!
Ха добра вечер! Hug

hahaha
Ама ти верно как го каза това  Joy Все едно с тях си пиеш ракията вечер  Mr. Green

# 125
Не бе Елинце, като отворена,че дори и прочетена книга съм, но то просто си личи!!!!  Hug

хахаха лила!!! Joy / а пропо казвала ли си ни как ти е  истинското име? newsm78

Днес влязох в  един многоо як индийски магазин, на лятото го открих.......... офффффффффф мже л някой да ми прати три коли с пари да го изкупя??!!
 ....ане се бъркайте, не ми става почти нищо от там!!! bowuu newsm62 newsm62 newsm62 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 126
А, Катето ме подсети, вие момичета сменили ли сте си фамилиите след женитбата и в Индия традиция ли е това???
Кате, и аз съм фенка на индийските одежди. Толкова са ефирни и женствени. Лошото е, че тук няма къде да ги нося  Confused. А и нещо друго исках да питам. При нас не съм виждала индийка със сари от тези с отворените коремчета като във филмите /е, то е по разбираеми причини  Twisted Evil/. Но исках да питам в Индия носят ли се тези облекла или са на определени места само???

# 127
Ели, как така те подсетих бе??!!! Rolling Eyes Shocked не съм говорила нищо на тази тема  Laughing Laughing

# 128
Лила, а струва ли си да се инвестира в имот там?

Ели, пак ми четеш мислите. Twisted Evil Тъкмо щях да питам има ли някаква разлика в сарито и начинът, по който го слагат и от какжо се определя. И на мен мисълта ми беше за голите коремчета на стюардесите от вътрешните им линии, не им ли настива кръста най-малкото? Mr. Green

Катето крие всякакви изненади, от коледни до целогодишни. Laughing

Ели, как така те подсетих бе??!!! Rolling Eyes Shocked не съм говорила нищо на тази тема  Laughing Laughing

Joy hahaha На Елито кафето й е дошло в повече. Mr. Green

# 129
Нали попита за истинското име на Лила, миличка  newsm78??? На мен ли ми е дошло в повече кафенцето или на Катето  Joy.

# 130
  • София
А, Катето ме подсети, вие момичета сменили ли сте си фамилиите след женитбата и в Индия традиция ли е това???
Кате, и аз съм фенка на индийските одежди. Толкова са ефирни и женствени. Лошото е, че тук няма къде да ги нося  Confused. А и нещо друго исках да питам. При нас не съм виждала индийка със сари от тези с отворените коремчета като във филмите /е, то е по разбираеми причини  Twisted Evil/. Но исках да питам в Индия носят ли се тези облекла или са на определени места само???

Фамилията я смених. За Индия е традиция, но не всички жени го правят.

Саритата си ги носят, особено по-старото поколение. Свекърва ми не съм я виждала облечена в друго. По-младите жени носят основно salwar suit, показаното по-долу

Състои се от шалварест панталон, дълга туника с големи цепки от страни и шал. На мен повече ми харесва варианта с панталон тип "чарлстон" и туника до средата на бедрото. Подобно на това:

При официални случаи всички носят сари. Независимо от температурата  Crazy Само моя милост като беше студено се явяваше по дънки, пуловер и кожено яке. Сарито било неудобно за носене. Трябвало известно време, за да свикне човек с него. Аз, за срам, никога не съм пробвала. На една сватба през януари (а тогава си е студеничко в Джайпур) две индийки ми казаха, че ми завиждам за това, че от мен не се очаква да нося сари.

# 131
  • София
Лила, а струва ли си да се инвестира в имот там?

Аз трудно мога да ти отговоря. Според мъжът ми си струва и то много, защото цените бързо се покачват. И е най-добре да се купува земя. Особено в градове като Джайпур, които тепърва започват да се развиват. Но той все пак е пристрастен  Grinning

# 132
Абе ще се разберем!!! hahaha Аз питахза първото име, че лила ми навява на Лиляна или нещо такова... newsm78..
Мен ако питате са ми малко кафетата ама.....

# 133
  • София
Аз питахза първото име, че лила ми навява на Лиляна или нещо такова... newsm78..

Студено, студенооооо  Wink

Мила съм, но като се регистрирах бях на две водки и си сбърках името Drunk Тогава нямаше възможност да се сменя екранното име. И така си остана  Grinning

# 134
Олее не мога да ви насмогна!
оставете че нямям време да седна ам и вие сте на състезание по писане!
чакайте сега и аз да си събера мислите!
спрете малко бе момичета мног е интересно верно на един дъх се чете но от това малкото около  мен трябва все пак време да се прочете! Hug
все пак всичко ми е интересно, като хипнотизирана съм като влезна в темата!
някяква карма ще да е!
Ох за много женството и аз не съм съгласна, но както съм забелязала сега дори младитене искат да се женят че прищевките на една жена не могат да задоволят та камо ли две!дупе да им яко за 4! Joy Joy Joy Joyи банкова сметка hahaha hahaha hahaha hahaha
З тези полу мъже и намен ми стана интересно, що за нахалници! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Както е споменала Ноя и аз видях Индийките със сарита на кувейтското летище, бяха по чехлички дори с боси крака, но това все пак не презокеански полет, говорих с една от стиордесите и тя ми каза че на европейските полети са с костюми но пак са нещо с индийски мотив!
Един стюард пък беше летял с индиън Еър и каза че още като влезнеш и стиордесите сноват с кана студена вода!
това винаги е било проблем на нашите полети, още не са седнали 10 човека искат вода, другипо пътеката се газурчат, докато стигна до галито докат напълня един поднос те го изграбили още преди да трагна, пак пълня и пак искат, ако тръгна с малък поднос може и война да стане за вода!Защо така някой има ли идея защо толкова много вода пият Индийците и то масово!
те не знаят ли да си копуват вода от летището!
хаиде на кайро на летището вече знам че вода не продават, така че да не кажете че не сте предупредени! Whistling Whistling Whistling Whistling
Ох вие мнго интересно разказвате ама и аз като я метна тази клавиатура не я оставям!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт