Индия - земя на боговете - 4

• 31 827
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Лила, нас, в януарската ни изостави, нали...  smile3518

Липсваш ни!  Weary

# 151
Виждам Галето е разгадала мистерията по виждането, но и съдбата имаше пръст  Simple Smile

Ели, мила живи здрави при следваща визита искрено се надявам да успеем и с теб да се видим и с малките дяволчета също  Wink И хайде планирай и една темичка за Египет ако имаш възможност по-нататък  Peace Особено за Александрия  Wink

Ноичка, чакаме пряко включване  Grinning и have fun!

Отивам да зубкам, че Лилето с препитване ни плаши  Twisted Evil

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 22:22 от AniSim

# 152
  • София
Лила, нас, в януарската ни изостави, нали...  smile3518

Липсваш ни!  Weary

Виновата  Embarassed Но нали тук съм домакиня и не смогвам да тъка на два стана  Rolling Eyes Ще се коригирам в близките дни.

Момичета да ви представя ivonska, моята бъдеща сватя. Ние по стара индийска традиция уговаряме брака между децата от малки  smile3521 Да не стават грешки после  newsm47

# 153
Здравейте отново  Hug.
Свършихме с последния ифтар за таз годишния Рамадан. Вече мога да поздравя празнуващите с Аид Мубарак   bouquet!!! С пожелания за много здраве, любов и късмет за вас и вашите семейства.
Ноичка, весело изкарване в Дубай  Hug  Heart Eyes и много готини емоции. Да се върнеш заредена с много енергия  Mr. Green.
Изказвам най-тържествените си поздравления за зетчето ми . Да му кажеш, че майка му е връхта . Чакаме те да се включиш от хотела, но когато можеш. Не се притеснявай за нас  Mr. Green  Joy.

Който изостава с материала, бързо да наваксва, щото на края на темата ще препитваме кой какво е научил newsm53
Оле, Лила, притесних се. Вече съм свободна, а и нета ми се пооправи, така че заминавам в да преговарям  Laughing. Картините са наистина много ефектни. Виждала съм подобни  Peace.
 Hug

# 154
  • София
Ели, откъде ги изравяш тези емотиконки? Много са сладурски  Grinning

# 155
  • Варна, а по празниците в Ямбол
лил, дай деснбтон и ще видишпропъртийс!

Любовче, внимавай с огледалата в дубай??!!

# 156
  • София
Момичета да ви представя ivonska, моята бъдеща сватя. Ние по стара индийска традиция уговаряме брака между децата от малки  smile3521 Да не стават грешки после  newsm47

bowuu

Изчезна със сна'ата, та предприех мерки...  Crossing Arms

# 157
ivonska, приятно ми е да се запознаем виртуално  Mr. Green, но моля те не ни отнемай прекрасната домакиня  Praynig. Освен това и ти се чувствай добре дошла ако ти е интересно /все пак трябва да опознаеш бъдещата ти рода  Twisted Evil/. Лила и Дидка разказват прекрасно по темата  Peace.

Ани, следващия път със сигурост трябва да се организираме. Няма да имаме оправдание Blush. Но тогава няма да се разминеш само с една кратка "съдбовна" среща  Twisted Evil. Ще те притесним за повечко  Joy /дай Боже  Praynig/. А относно Египет - твоите желания са заповед за мен  Mr. Green /дори и да не е Коледа  Twisted Evil/. Със сигурност скоро ще подготвим нещо .

/Кате, Юда такъв  Twisted Evil... не ме остави да се направя на тежка малко  Joy/
 Hug

# 158
  • София
Кате, мерси  Hug

/Кате, Юда такъв  Twisted Evil... не ме остави да се направя на тежка малко  Joy/
 Hug

Е, ся к'во, беше решила да ме мъчиш ли  Mr. Green

# 159
  • София
Лила, аз познавом една българка женена също за индиец. Имат момиченце - Рокмани. В последно време той се занимава с готварство в индийски ресторанти, иначе е инженер.

Я, мислех си, че познаваме или поне сме чували за всички смесени семейства в София, но тези не са ни известни. Мъжът ми познава един индиец, женен за българка и готви по ресторантите, но той, пък, не е инженер. Всъщност за София ли става въпрос?

# 160
ivonska, добре дошла  Hug Сватето ти и Дидка така ни омайват тук с приказки, че сме захласнати като малки деца Simple Smile

Ели, мерси мила че приемаш присърце предложението за Египет   bouquet Още една страна, за която има доста какво да се каже, а информацията от първа ръка е най-полезна  Peace

Лиле, много са красиви тези картини, дали са по джоба на всеки или само на махараджите  Wink

# 161
  • София
Лиле, много са красиви тези картини, дали са по джоба на всеки или само на махараджите  Wink

Много са евтини. Картинка с размер 10x15 см струва 3-5 лв. Което ми е много чудно, т.к. според мен е доста трудоемка работа да сътвориш такова нещо.

# 162
Кате, мерси  Hug

Hug

Е, ся к'во, беше решила да ме мъчиш ли  Mr. Green
Е, не бееее. Само щях да се опитам да направя сделка с теб, за да се застраховам за изпита /препита/ Twisted Evil  Mr. Green.
/ Blush в училище не бях такава, повярвайте ми  Mr. Green/.

# 163
  • София
/ Blush в училище не бях такава, повярвайте ми  Mr. Green/.

Вярвяме, вярваме  Twisted Evil

# 164
  • София
Знаете ли, че "аватар" е дума на хинди. Четох, че това била единствената хинди дума, която е навлязла в компютърната терминология.

Общи условия

Активация на акаунт