Индия - земя на боговете - 4

• 31 762
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
Като се замисля обаче, трябва наистина да си голям майстор , за да оцелееш в трафика по индийските пътища.
... голям майстор или Египтянин  Joy  hahaha.

# 241
Леле, значи викаш  нахаканите таксиметраджии нямат шанс в Индия...  Wink

# 242
Като се замисля обаче, трябва наистина да си голям майстор , за да оцелееш в трафика по индийските пътища.
... голям майстор или Египтянин  Joy  hahaha.

За там се надявам да ни подготвиш предварително с ценни съвети от кухнята. Joy Heart Eyes

# 243
Мира, Палачинка, добре заварила. Grinning

Мисля, че и в Индия воланът е от дясно, както при Мира. Grinning
Имало било 64 (сег апроверих) държави, в които воланът е  от дясната страна на колата.
Аз знам 6 - Бахамите, Индия, Англия, Австралия, Н Зеландия, Япония...Хм.. newsm78

-keep to the right (sing)

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 22:44 от miravmbd

# 244
  • София
Имало било 64 (сег апроверих) държави, в които воланът е  от дясната страна на колата.
Аз знам 6 - Бахамите, Индия, Англия, Австралия, Н Зеландия, Япония...Хм.. newsm78

Южна Африка...

# 245
Леле, значи викаш  нахаканите таксиметраджии нямат шанс в Индия...  Wink
В индия се оправя тои който е с най силен клаксон и има очи и на дупето според мен!
И аз съм вицдала как карат, първа трета и газ, този скоростен лост за нищо го нямат, дави се тя кола прехърква ама не те я надуват до последно!
Шофьорите на служебния ни транспорт бяха повечето индийци та от там знам, е имаше и много съвестни от тях!
Абе хора всякакви в една такава много;юдна държава!

# 246
Сега гледам по explorer едно предаване за тайландските затвори и съм като шашната, тези канали като дискавъри , explorer, history, NG са ми любими!

# 247

Южна Африка...
Countries where they drive on the left

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 22:53 от miravmbd

# 248
Мира, Палачинка, добре заварила. Grinning

Мисля, че и в Индия воланът е от дясно, както при Мира. Grinning

Ирландия, Кипър и  Хонг Конг също.

# 249
  • София
Добре дошла на Ноя  Hug

Кипър.
Ама чак пък 64  Shocked

нещо не мога да си представя нагледно/на ум  нещата[/size]

а по темата:защо прекръстиха бомбай на мумбай?

Мумбай е било старото име на  града, преди да го колониализират британците.

Същото се случи и с Мадрас - стана Ченай и Калкута стана Колката.

Само да кажа, че краят на темата наближава, а още не сме чули за Бангалор, да не говоря, пък, за видели снимки  newsm53

# 250

Сега намерих списък, не предполагах, че има толкова много страни с ляво движение.
Не мога да си представя да сменям скорости с дясната ръка Laughing

# 251

Сега намерих списък, не предполагах, че има толкова много страни с ляво движение.
Не мога да си представя да сменям скорости с дясната ръка Laughing

И за това има цака, автоматик му е майката. Laughing

Лила, добре заварила Hug

Само да кажа, че краят на темата наближава, а още не сме чули за Бангалор, да не говоря, пък, за видели снимки  newsm53

Аз от тънки намеци не разбирам. Laughing Снимките се отлагат в обозримото бъдеще по технически причини. Mr. Green Какви Q-ензими пиете с Креми, та паметта ви сече като бръснач? Twisted Evil Laughing

# 252
Списъка е забележителен но швейцария не е от тези, нито пък сингапур, поне така се сещам!
Aот както съм спряла всякакви хапове и си угазжам на коремчето мисля много добре!!!!хахахаха

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 23:06 от um_sami

# 253
Кипър? Това беше изненада определено.
Цитат
Не мога да си представя да сменям скорости с дясната ръка
Вие ляво движение ли имате?
Аз пък не мога да си представя да ги сменям с лявата и без това не ми е сръчна... Simple Smile

# 254
Списъка е забележителен но швейцария не е от тези, нито пък сингапур, поне така се сещам!

Креми, за Сингапур май беше така. В момента по BBC дават интересен филм за него.

Креми, хубаво би било да пуснем тема и за там по-нататък.обещавам, че ще помагам с богат снимков материал  Twisted Evil само като ви пусна снимките от ботаническата и ще запълним 15 страници. Joy

Общи условия

Активация на акаунт