гр.София - Дядо Коледа,ела,в Младост чакат те послушните деца(6)

• 21 906
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ПРАЗНУВАЩИ!!!   newsm51 smile3525
ИМЕНАТА МНОГО КЪСМЕТ ДА ВИ НОСЯТ!!!

# 121
  • София
Благодаря за поздрава! Честито на всички празнуващи!

Аз даже не знаех, че имам имен ден  Blush

# 122
  • София
Честито на всички именници днес  bouquet  bouquet  bouquet

# 123
  • Ланкър, планините Овнерог
Айде малко алкохолец и от мен за именния ден на Емма. Кой е като нея-има два в годината /другия е на 30.05-Св.Емилия/

И понеже не може без мезе......

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 19:27 от Гита Ог

# 124
Гита Ог , права си койе като нашите деца. Hug Но имат още 2 пъти в годината имен ден - 18 юли и на 25 декември. Peace

# 125
  • София/Сливен
Имам колежка Емилия и от дълги години тя си празнува (е, не съвсем празнува, просто го отбелязва) на 30 май - тогава е Св. Емилия и не знам дали празнуват и тези с производни имена и мъжете (Емил), но и да не празнуват - имат достатъчно други дати. Аз даже се учудих как така има няколко дати - досега не бях чувала. Разговора тръгна от една друга тема и именния ден на един малък Пламен... оказа се че има 4 дати. Grinning

Как ви мина празника?

# 126
Имам колежка Емилия и от дълги години тя си празнува (е, не съвсем празнува, просто го отбелязва) на 30 май - тогава е Св. Емилия и не знам дали празнуват и тези с производни имена и мъжете (Емил), но и да не празнуват - имат достатъчно други дати. Аз даже се учудих как така има няколко дати - досега не бях чувала. Разговора тръгна от една друга тема и именния ден на един малък Пламен... оказа се че има 4 дати. Grinning

Как ви мина празника?

Оооо, а да не ти казвам колко именни дни имат Йоановците....

Linet, а тези други дати какви са, та пак имат имен ден? Особено пък на 25.12  newsm78 тогава мъжо има РД, та айде нЕма нужда Емма да има празник също, че то си е предостатъчна и Коледата.

# 127
Linet, а тези други дати какви са, та пак имат имен ден? Особено пък на 25.12  [/b]
Значи 18юли е св.Емилиан , а 25.12 си е коледата но календара който гледах за имените дни и Емиловците също празнуват тогава.

# 128
  • София/Сливен
Значи св. Емилия е на 30.05., св.Емилиан - на 18.07.  А бе мислех си аз, че мъжкото и женското име са на различни дати....  А календара по който гледаш, църковен ли е?

# 129
ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ ИСТИНСКИ СНЯГ!!!

# 130
  • София
Аууу, токът спря  Shocked Веднага настана студ, като нямаме парно в блока... твърде неприятно  #Cussing out
добре, че компа има батерия, да ми свети...

# 131
Здравейте момичета
Иска ми се да започна една малко страна тема надявам се да ми обърнете внимание
Искам да разбера какво мислите за човалчета за колички които приличат според мен на спални чували за планина? И да ми кажете как е по добре да се извежда едно все още не ходещо дете навън при условията от последните три дни с Грейка в количката или с такова чувалчета?
Интересно ми е да ми обясните какъв е смисъла от тез човалчета който ограничават движенията на дечицата(имам предвид ритане).

# 132
Здравейте момичета
Искам да разбера какво мислите за човалчета за колички които приличат според мен на спални чували за планина? И да ми кажете как е по добре да се извежда едно все още не ходещо дете навън при условията от последните три дни с Грейка в количката или с такова чувалчета?
Интересно ми е да ми обясните какъв е смисъла от тез човалчета който ограничават движенията на дечицата(имам предвид ритане).

Не ползвам и не знам, но винаги съм си мислела, че точно в тези чували има повече място за ритане.

# 133
  • София
Здравейте момичета

Аз ползвах на ТСМ такова чувалче цялата първа зима на Калоян.До почти 9 месечен беше в него.Чувалчето беше с гъши пух отвътре и много топлеше.Обличах го с панталонче,якенце,шапка и ръкавици и в чувалчето стояхме по цял ден навън.Други завивки не съм слагала и малкото си спеше под него.Аз лично съм много доволна Wink

# 134
  • София
Здравейте,
аз да ви питам някой от вас посети ли новооткрития търговски център до ХИТ? Все не ми остава време да се разходя до там. Та как е, ходили ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт