По късно ако мога ще се включа pipiole с моят личен за съжаление опит за бучките по гърдите, и за кистите danisport
Разделил се с приятелката си, която досега вършеше тази работа не много успешно. Обещах му да искам от теб повече инфо
На мамолог не съм ходила през живота си, а на гинеколог - един път след раждането преди ок.година и 1/2 
Моята майка почина преди година и половина, а аз още не мога да повярвам, че я няма
Успокоявай се, че совекът си е поживял и дано да си е отишъл ш мир 
Вечер е толкова превъзбуден - мята се, хвърля се върху едни балони... луда работа. Любимо занимание е да се премята от облегалката на дивана с главата надолу
Хапе, щипе, целува...
И все повече се убеждавам, че от глезотия не говори правилно
Май се прави на бебе. Ако го уча нещо се прави на приятно разсеян и чак след ден-два може да ме изненада с тази думичка. Тази вечер вика "ба,ба..." (така казва на водата). Ние не му обърнахме внимание, въпреки че знаем какво значи и накрая каза "тате, дай вода" !!!!! Значи може 
На мамолог не съм ходила през живота си, а на гинеколог - един път след раждането преди ок.година и 1/2 
Отнема 15 мин, така че оправданието "нямам време" не важи. Изчетох купища информация, записах си още един час при друг лекар в понеделник. Не е страшно, но трябва да знаеш, че го имаш и да се следи!
.
.
. Засега няма да пия хормони, което си е успокойтелно.
Знам, че трябва. Дано при вас всичко се развие добре
Сигурна съм, яе така ще бъде 

, просто знам, че хване ли я, трябва макс до час да си е легнала. Премятането, катеренето по секциите- и като не може да слезе ,вика "Мамо, панам..." скачането от дръжките на фотьойлите и прочие акробатични номера са задължителни в репертоара... 
Никакви ви няма 

Още утре ще си запиша час за преглед 

....