Отговори
# 240
  • Остров Приятелство
Просто Здравейте!

По късно ако мога ще се включа pipiole  с моят личен за съжаление опит за бучките по гърдите, и за кистите danisport  Confused

# 241
Съни мойте съболезнование
Понеже гледам е мрачно тук във форумчето ни да ви разсмея малко
http://www.zazz.bg/play:677522b9
http://www.zazz.bg/play:49fb027e
http://www.zazz.bg/play:a17bcdd7

# 242
  • Sofia
Поли, тази помощница ми дойде точно в момент, когато много близък мой приятел търсеше от мен съвет с какво да чисти гранитогреса в новия си апт.без да остават следи от парцал  Grinning Разделил се с приятелката си, която досега вършеше тази работа не много успешно. Обещах му да искам от теб повече инфо  Peace
Дани, Поли, стряскате ме с тези бучки, кисти и т.н.  Cry На мамолог не съм ходила през живота си, а на гинеколог - един път след раждането преди ок.година и 1/2 Embarassed Надявам се да няма нищо обезспокоително при вас  Praynig
S_sunny, съжалявам за дядото  Cry Моята майка почина преди година и половина, а аз още не мога да повярвам, че я няма  Cry Успокоявай се, че совекът си е поживял и дано да си е отишъл ш мир  Praynig

Габриел е станал голям бяс  ooooh! Вечер е толкова превъзбуден - мята се, хвърля се върху едни балони... луда работа. Любимо занимание е да се премята от облегалката на дивана с главата надолу  Crazy Хапе, щипе, целува... #Crazy И все повече се убеждавам, че от глезотия не говори правилно  newsm78 Май се прави на бебе. Ако го уча нещо се прави на приятно разсеян и чак след ден-два може да ме изненада с тази думичка. Тази вечер вика "ба,ба..." (така казва на водата). Ние не му обърнахме внимание, въпреки че знаем какво значи и накрая каза "тате, дай вода" !!!!! Значи може  Mr. Green Абе бебеяор си е той.
За пъзела - pipiole ни подари един за рождения ден и Габи по същия начин се радва да го реди, но аз да му показвам коя фигурка къде да сложи  Grinning

Хайде, аз ще кажа лека нощ. Толкова съм уморена напоследък...сутрин едва отлепям в 6ч. #Crazy

# 243

Дани, Поли, стряскате ме с тези бучки, кисти и т.н.  Cry На мамолог не съм ходила през живота си, а на гинеколог - един път след раждането преди ок.година и 1/2 Embarassed Надявам се да няма нищо обезспокоително при вас  Praynig

Миличка , време е да отидеш  Naughty Отнема 15 мин, така че оправданието "нямам време" не важи. Изчетох купища информация, записах си още един час при друг лекар в понеделник. Не е страшно, но трябва да знаеш, че го имаш и да се следи!

# 244
Пропуснах да кажа  ДОБРО УТРО момичета   bouquet  bouquet  bouquet

# 245
Добро утро и от мен.

Поли, стискам палци за прегледа  Hug .
Ани, и аз като Поли мисля, че трябва да намериш време за профилактичен преглед, за твое спокойствие  Peace .
Мамче миа, с Мирена съм, да, но повече не бих повторила с хормонални препарати, освен ако наистина не се налага. Вчера отидох на още едно мнение. Ще махнем спиралата (надявам се днес) и ще наблюдаваме кистата. Ако расте, ще се оперира, но има шанс и да се махне самичка  Praynig . Засега няма да пия хормони, което си е успокойтелно.
Момичета, след около 2 седмици има форумска среща по повод 5 годишнината на форума. Аз много искам да отида - има ли други желаещи, та да сме заедно?
хубав ден от мен

# 246
  • Sofia
Добро утро и от мен   bouquet
В къщи клавиатурата на кирилица е по-различна и понякога пиша големи бисери, ша ма прощавате   Embarassed
Поли, Дани, ами ще отида  Peace Знам, че трябва. Дано при вас всичко се развие добре  Praynig Сигурна съм, яе така ще бъде  Peace

Надявам се днес вече да си взема колата и ще си ходя с нея на работа, колкото и да е трудно паркирането. Просто без кола съм супер блокирана и най-дребни неща не мога да свърша Sad

# 247
  • София, в полите на Витоша
И от нас ДобрЮтро! Mr. Green
Навън е една мъгла, не ми се поглежда....

Дани, аз планирам да отида, Мечо също се е записала, също и Дейси, Бомбата ще е там, абе има с кого да се видиш!

За мамолога- срам-несрам, аз също все отлагам  Embarassed , ама трябва да се стегна, че ЕГН-то не прощава.
Миа, аз също съм със спирала от януари миналата година, не е хормонална, примерно Копер-нещо си е, от новите, но обикновена. За втори път си слагам, много съм доволна и нямам никакви проблеми.  Peace
Анче, това за превъзбудата вечер ми е много познато- кръстила съм го вечерния бяс  Joy, просто знам, че хване ли я, трябва макс до час да си е легнала. Премятането, катеренето по секциите- и като не може да слезе ,вика "Мамо, панам..." скачането от дръжките на фотьойлите и прочие акробатични номера са задължителни в репертоара...  ooooh!

Отивам да действам, че още не съм оправила леглото...  Wink

# 248
  • Sofia
Каква е тази слаба активност днес  newsm78 Никакви ви няма  Sick
Ние днес решихме да купим още едно столче за кола, за да мога аз да карам Габи на ясла, а татко му да го взима. Ще вземем от най-големите да не ги дублираме. Нали така или иначе вече има изискване всички деца да са в столчета, а ние много пътуваме.
Освен това сутрешното извозване при нас е повод за изнервяне и караници, та в името на семейния мир решихме, че така ще е по-добре. Само  да ми беше готова колата ... днес пак ми казаха "утре", а я правят приятели  Sad
Хайде лека нощ. Утре ще отскоча до Пловдив. Дано е топличко там  Praynig

# 249
Добър вечер,милички!!
Наминавам набързо да ви изчета, че цяла седмица не мога да се добера до компютъра Confused
На всички болнички пожелавам скорошно оздравяване, а на Дани и Поли- дано всичко се размине HugОще утре ще си запиша час за преглед
Ние сме добре, лудницата е пълна, още не мога да сварвам да си организирам деня Embarassed Прооостоооо...........
Ще пиша повече през уикенда, макар че няма нищо ново около нас като че ли Party
Прегръщам ви и ви желая хубав и слънчев ден утре  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 250
   bouquetДОБРО УТРО МОМИЧЕТА   bouquet

# 251
ДОБРО УТРО, ПОЛИ!   bouquet ДОБРО УТРО И НА ВСИЧКИ, КОИТО ЩЕ СТАНАТ ПО-КЪСНО!  bouquet

# 252
Добро утро милички.
И аз се замислих за прегледите, за които пишете . Дано намеря време .
Хубав ден на всички!

# 253
Добрютро, банда:-)) Hug

....аз и цитонамазката след раждате още не съм си направила 341uu....

Ето ви едно ухилено подстригано лапе:-)

http://img89.imageshack.us/img89/3834/hpim0024vz4.jpg

# 254
  • Пловдив
Добро утро!

Честит Димитровден на малките

и големити именици

Общи условия

Активация на акаунт