Обикновено не съм тънкообидна и не се връзвам лесно на каквото и да било. Човек по една или друга причина има основание за казаното. Но след като нещо ми бе казано не веднъж, не дваж, а доста повече пъти, започнах да се замислям, че веротно грешката е в мен. Трябва да съм по-въздържана, а с нея повече от 10 години споделях всичко, добро и лошо...
Съни,

На мъжо операцията я отложиха. Още изследвания ще правят. На Тео изследванията са идеални

За да е завършено всичко обаче и да не се деля от здравословните проблеми на семейството, вчера бях и аз в болница... Пуснаха ми системи, надупчиха ме добре и ме пуснаха следобеда да си ходя. Днес съм значително по-добре... Щом пиша
Е, сега си пиква и т,ва е.Вчера таман за може би 1 час 4 пъти, честно/не му е било студено/.Гледаше ме в очите и казваше "Пиш" и после сам си задаваше въпроса "Защо"

Аз на това му викам луда работа

Кеми, и Тео е с памперс. Не иска да казва и това си е.
Пипи67, много са сладки щерките
Красавици големи!!! Те Вещи ни забравиха, та ще вземе да се преложим и ние като кандидат сетьове 
И да ви пожелая здраве, много здраве преди всичко!!!
Оправяй се бързо
нещо много съм изморена
Никакви болести
Кой ще ти гледа детето
). Трябва да го давам всеки ден, но някой път пропускам, з'то е кисел (портокалов) и нещо Габи му се мръщи. Давам, когато всичко му е наред и той с охота приема всичко през устата
,хи4 не ми завиждайте,като ви казвам 41 не са като в БГ,влажноста е много голяма и не се диша
.Свеки разправя,4е още по нейно време си е носила храна,в градината,на у4илище...И детска кухня нямат за бебоци

Казват, че до месец щяло да стане хладно тук, пък да видим...
Да са живи и здрави бабите
, това специално за marcheto и Maris, през деня мах 4.6 С, абе дойде си зимата.