"Вълшебни Коледни подаръци" - Коледен базар на ДБМ

• 123 726
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 335
Моби, чудесни са!

А красивите оплетени топки са на desimirabouquet

# 1 336
Еми снимаха от телевизиите Евроком /синята/, Европа, и ББТ. Непомня да са идвали други медии. Предполагам във всички емисии ще ги има като репортаж нашите деяния Simple Smile
И седем дни май се мяркаха.

# 1 337
# 1 338
  • Sofia
За тези, които искат да гледат репортажа по Евроком да гледат направо от 13тата минута нататък ето тук на днешните новини:
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=811&bm=2

# 1 339
  • София
Хайде и от мен кратък репортаж в снимки  Heart Eyes

http://damaianti.multiply.com/photos/album/43

# 1 340
  • София
Момичета,   bouquet Големи красоти видях днес - Няколко пъти минах по край масите да оглеждам и се радвам. Едвам си избрах само няколко неща да си купя, но другият път дано портмонето да е по - пълно та да има да изпразвам на воля  Heart Eyes
И от сега започвам да мисля с какво да се представя за Великденският базар  newsm78 да не съм толкоз скромна като на този /Имам предвид да направя разни неща/.

# 1 341
Хайде и от мен кратък репортаж в снимки  Heart Eyes

http://damaianti.multiply.com/photos/album/43

Изобщо не съм разбрала кога си ме снимала  Rolling Eyes

# 1 342
Много се радвам, че днешният ден е бил успешен. Съжалявам само, че не успях да разгледам хубаво и да си взема повече от красотите, но малката беше във вихъра си и само ме дърпаше на ляво на дясно. Надявах се, че ще успея да мина утре и да разгледам на спокойствие, ама то пък няма да има какво да гледам май  Joy Но съм щастлива. Все пак успях да се сдобия с две от прекрасните калъфки за възглавнички, с които дъщеричката ми си играе цял следобед  Laughing
 ЕДНО ОГРОМНО БРАВО ОТ МЕН!  СТРАХОТНИ СТЕ bouquet

# 1 343
Момичета, след гарата идвам да ви донеса нещата направо.

# 1 344
Много съм щастлива, че така успешно е минало вчера-успехи и за напред  santa2

# 1 345
Много се радвам, че базарът върви повече от добре!
Дамянти от снимките ти станах невероятно щастлива, защото видях че едно момиче си купува от моите картички.
Дано да продадете всичко и има повече парички за дечицата!

# 1 346
  • София
Аз се сдобих със страхотно коледно чорапче, чаша с Мечо Пух, невероятни поставки за чаши, прекрасни картички и украшения за елха, които малчо така хареса, че трудно му ги издърпах от ръцете, че да ги платя.
Браво, момичета   bouquet

# 1 347
Браво на всички, които са се трудили за базара  smile3501 Дано всичко да се разпродаде, а следващия да е още по-голям и по-успешен. Не можах да отида да го видя, но на снимките се виждат страхотни неща. Не се включих активно за съжаление...ще опитам за следващия. От снимките видях, че някой е изкарал от моите картички...ако знаех, че има желаещ - щях да ги пратя на по-висока резолюция...от Мултиплая не знам как са излезли  Embarassed

# 1 348
Здравейте,
След вчерашния цял ден и днешната ми смяна до 14, се прибрах и легнах и съм заспала веднага! Докато бях там не си давах сметка колко може да е изморително , и сега едвам гледам! Умората е много но ми е толкова приятно че не мога с думи да го опиша!
Искам тук да благодаря и на майка ми и сестра ми, които дойдоха да помагат в продажбата!
Също да кажа че другия път ще искам всяка да си напише ника на ревера за да знам кой кой е!Иска ми се да знам с кои съм се видяла и с кой съм  се запознала!
МНОГО, АМА МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!

# 1 349
Всички неща са произведения на изкуството.
Бурни овации за златните ви ръце!
Похвала за отделеното време от всички майсторки на коледни вълшебства.
А мамите и бабите, който предлагаха нещата са най-милите и любезни жени.

Общи условия

Активация на акаунт