"Вълшебни Коледни подаръци" - Коледен базар на ДБМ

• 124 626
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 630
  • Изомрудения остров
radinna  Hug Hug Hug много са хубави и двете идеи прекрасни неща правиш
 Praynigмоля  те сподели как правиш бижутата ако не е тайна имам някъкъв смътен спомен от училище за брашно, захар и вода но нищо повече не помня Praynig

# 631
  • Бургас
Благодаря за похвалите!
Амели, да могат да се ползват - всичко това е направено на обратната страна на стъклена чинийка, така, че отгоре е напълно безопасно Wink
Мравке, аз ги правя от самосъхнещ пластилин - от магазин за 1 лев - пише глитер отгоре, синй опаковка с изрязани звездички.

# 632
  • София
radinna, бижутата особенно много ми харесват! Много харесвам такива, особенно в нетрадиционни цветове и комбинации. Чинийки с Коледни мотиви ще правиш ли, а чаши  Embarassed?

# 633
И аз успях да направя една чинийка за базара. И от шишетата продължавам да правя.  Peace

# 634
  • 2 етажа над тавана
На някой ако му трябват шишенца за рисуване или декупаж, имам май 15-20 броя от този вид -без картинките на тях естествено Wink
Ако ще ви свършат на работа - свиркайте, ще ги дам.

# 635
На някой ако му трябват шишенца за рисуване или декупаж, имам май 15-20 броя от този вид -без картинките на тях естествено Wink
Ако ще ви свършат на работа - свиркайте, ще ги дам.

ти си талант, направи ги ти де Party

# 636
МОМИЧЕТА, НАЙ - НАКРАЯ СЪБРАХ СПИСЪК КОЙ КАКВО ГОРЕ ДОЛУ Е ИЗРАБОТИЛ, МОЛ ЯПОГЛЕДНЕТО ГО, КЪДЕТО НЕ СЪМ ПОПЪЛНИЛА, МОЛЯ НА ЛС ДА МИ КАЖЕТЕ, МОЛЯ И СЪЩО ТАКА ДА МИ УТОЧНИТЕ КОЕ КЪДЕ ЩЕ ПРАЩАТЕ

ИМА И ОЩЕ НЕЩО - ДО 5 ДЕКЕМВРИ ЩЕ СЪБИРАМЕ КРАСОТИТЕ ВИ, ТАКА ЧЕ ИМАТЕ ВРЕМЕ ДА СИ ТВОРИТЕ СПОКОЙНО
МОЛЯ, АКО НЯКОЙ СЪМ ПРОПУСНАЛА, ДА НЕ МИ СЕ СЪРДИ А Д АМИ КАЖЕ, ЧЕТОХ ПОСТ ПО ПОСТ 30 СТРАНИЦИ НО Е ВЪЗМОЖНО ДА СЪМ ПРОПУСНАЛА
ИСКАМ САМО ДА ВИ КАЖА, ЧЕ ТОВА БЕШЕ ЕДИН ОТ НАЙ - ПРИЯТНИТЕ ЗА ПРАВЕНЕ СПИСЪЦИ, ВСИЧКО, КОЕТО СТЕ НАПРАВИЛИ ПОНЕ ЗА МОЕТО ОКО Е БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКА, СТРАХОТНО, МНОГО КРАСИВО И ПРАВЕНО С МНОГО ЛЮБОВ
БЛАГОДАРЯ НА ВСЯКА ЕДНА ОТ ВАС ПРЕДВАРИТЕЛНО, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ В КОЙ ГРАД ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ СУВЕНИРИТЕ И Hug

Талант   Изделие
=^._.^=             наглежда...и не само:)
gudzy
Amelly               плетени детски коланчета; шалове
ani69   
contesa   
desimira             плетена украса
elku - elena       плетива
Ermena             плетени шапки
Fancy N              декупаж
firebird             плетива
iguanka и Hot SummeR                гривни и картички за Пазарджик и Горна Оряховица
jujavka   
kabzimalka        плетиво
katyadjin   
KaРмeНчеТо   
Lalle            украшения
lilina22            гобленчета
Lily            плетива
Lois            фотографии
madlena            декупаж + свещи
matzko            картички
meyz            плетиво - шапки
migito           картички
MiRa_55           сурвачки
mumintroll   
nameika          терлички
natalyna   
nineto_boy      пръстени за салфетки
pepi_r   
raly         картички
ria   
Risha           джуджета
rut           декупаж
schneee   
skorpion           гоблени
strawberry       елени
Sunnily*           mnogo neshta
tchara           бродерия
Umbra   
vicks           декупаж
vicks            коледни чорапенца:)
wel           шишета
zax            картички-пожелание в бутилка, коледни късмети и др
Арлина   
Ати            плетиво
Бабъл   
Вечерница        картички и снимки
Дамаянти            картички
Дидката           плетива
Една жена на 33   картички
Жени_К            коледна украса
Кампари   
Круша   
Летящата крава   
луси           плетива
Мецанка           бижута
Не съм   
Палечка           плетива
тити          кукли
Фукла          глинени играчки
Хипатия   
Чут - Чут           каквото и падне
чучулигата   
Юка            силиконови украси
vst_80           чаши, свещници и др
Margi           квилинг техника
vivi75   
winter           плетиво
mravkata            ароматни торбички
Томасе             свещник

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 14:18 от Чут Чут

# 637
  • 2 етажа над тавана
Аз други неща съм подхванала, ама ще покажа като са готови. А за шишенцата - хич ме няма, къде-къде по-големи майсторки има Wink

# 638
Стига с тия списъци, дееее...
ами аз не мога да категоризирам нещата, които ще изпратя.Знам само, че ще пращам в Пазарджик и Добрич.Не мога да кажа какво съм правила, защото нещата са различни. Rolling Eyes

От сега предупреждавам пазарджиклийки , които би трябвало да знаят вече и добричлийки, че аз цени не мога да кажа.Вие си ги слагайте по ваша преценка.Важното за мен е нещата да стигнат здрави и да се продадат. Hug

# 639
vst 80, благодаря!  bouquet
radinna, нещата ти са страхотни, както винаги! Heart Eyes
Чут Чут, наистина доста си се потрудила!  bouquet Hug
Бабъл, шишенцата са много хубави/за декупаж/ Heart Eyes.Може би ще е най-лесно да ги дадеш на някоя твоя съгражданка обаче Peace

# 640
  • На края на вселената!
radinna, страхотни чинийки  Flutter Дано да има повече с Мечо пух, за да мога и аз да си купя от тях  Heart Eyes

# 641
ДНЕС ПОЛУЧИХ ОТ НЯКОЯ ЧУЖБИНСКА МАЙКА КАРТИЧКИ, КОЯ Е, МОЛЯ ДА СИ КАЖЕ БЪРЗО
Чудесни красиви червен картички Hug

# 642
  • Sofia
Radinna, а самосъхнещият пластелин не се ли рони, чупи? Имахме го у нас, но го бях взела за щерката и като ми изсъхна, го обявих за боклук и го изхвърлих. Ако е здрав, мога да купя и направя фигурки за елха или бижута като теб  bouquet

# 643
Момичета страхотни сте!  bouquet

От снощи очите ми изтекоха да ви чета темата и да разглеждам красотите които правите!  За съжаление съм ограничена откъм време и идеи, иначе не много вързана в ръцете уж Wink
Мисля че тази година ще участвам като купувач основно, а може би ако все още имат нужда организаторките от някаква друга помощ, търсите ли още продавачи или въобще ако ви хрумне нещо с което мога да помогна по организационната част, пишете ми тук или на ЛС.
Приятна вечер  Hug

# 644
Криси - за списъка, аз и картички правя. Сигурно ще са доста, но още не мога да кажа бройки.

Общи условия

Активация на акаунт