"Вълшебни Коледни подаръци" - Коледен базар на ДБМ

• 123 722
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 350
Момичета, и аз се сдобих с много красиви неща от базара! Много се радвам че успях и вчера и днес да го обикалям на воля /даже си мислех че ще ме вземат за смахната - сигурно 10 пъти се завъртях ту на единия ту на другия щанд  Mr. Green/. Наистина много бързо са се разграбили хубавите неща, днес асортимента беше далеч по-беден от вчера... А пък аз успях да се сдобия с някои от красотите които по-горе видях в албума на моби - даже и с макаронено ангелче!, шише с деупаж, чиния с декупаж, от прекрасните крушки, картички и много много дреболийки  Grinning
Съжалявам само че не намерих на Амели плетените коланчета, и шаловете а бях хвърлила око на един... Sad
За всички организатори и участници   bouquet  bouquet  bouquet и още повече желание и все по-големи и успешни базари занапред  Peace

# 1 351
  • София
Я да се похваля и аз, посетих базара вчера, но не ми остана време да се похваля. Успях да докопам  Mr. Green една страхотна чиния декупаж, виждала съм я из албумите, ама сега не мога да се светна, чие произведение беше. Но ще разбера  Wink, имам и страхотна бутилчица с ангелчета и приказка вътре, разни видове елхички - с магнити, на клечки...
Надявам се, че тези които сте си купили от моите коледни чорапчета сте останали доволни.  Hug
Дано наистина да е един успешен базар, на всички майсторки и купувачи   bouquet

# 1 352
  • София
Аз също съм доволна от базара.Успях да си купя една от прекрасните възглавнички на Сънили, от чудните картички на Дамянти и  сладурските късметчета на Закс.За съжаление и аз бленувах за ангелчета,а и доста др. неща които бяха изкупени вчера,но е прекрасно че базарът е успешен.Радостна съм че  нещата с които участвах са се изкупили и се запознах с някой съфорумки и въобще беше чудесно начинание всичко,за което от сърце ви поздравявам. smile3525

# 1 353
  • Вече в моята си приказка...
Поздравления на организаторите на базара! Разгледах снимките на Дамаянти и съжалих, че нямах възможност да отида да го видя отблизо! Направили сте невероятни красоти! Браво! А за догодина пожелавам повече чудни неща и пари за дечицата!

# 1 354
И аз успях да посетя пазара.Вярвам,че голяма част от успеха се дължи и на продавачките.Много са добри!Накупих малко неща,но останах без тях.Майка ми,която бях викнала да гледа беба ми взе всичко.

# 1 355
  • Някъде там, ела и провери...
Аз днес посетих базара в късния следобед и се сдобих с разни нещица.Като гледам снимките и това което видях днес явно са се продали доста неща за което едно голямо  smile3501 и все по - успешни базари

# 1 356
Много се радвам, че базара е минал успешно. Ще чета с интерес и другите отзиви. Моите керамики не стигнаха, защото явно са много и не остана място за тях. Два чувала и половина бяха и Дамаянти нямаше място в колата. Те са на разположение, но за съжаление базара мина. Аз бях в провинцията и имах възможност да участвам в едно благотворително мероприятие, съчетано с един много хубав повод. Събраните средства бяха доста, така че по Коледа доста деца ще бъдат зарадвани.

# 1 357
  • Sofia
Момичета, какво е положението, останаха ли много непродадени неща?
Радвам се, че базарът е бил успешен!

# 1 358
  • София
Поздравления за всички "виновни"
всичко това да се случи   bouquet
Посетих базара вчера в късния следобед,
след работа естествено  Sad, но все пак
успях да се доредя и да си купя прекрасни
неща  Hug Ивето ме беше позабравила,
което й е простено разбира се, но аз все
пак си купих последното сладурско коледно
чувалче направено от Чара  Hug
Също така невероятно стилно коледно
венче направено от дървени пръчици и
бродирана коледна елха между 2 снежни
човека в рамка  Hug
Момичета благодаря и поклон   bouquet
Пожелавам ви прекрасна Коледа !!!

# 1 359
Тео.....е толкова ми е неудобно, че няма накъде, в цялата лудница не разбрах къде са твоите неща Sad
и все пак - базара продължава в Горна, не можем ли да им ги пратим, или поне да ги опаковаме за догодина - на коледна тематик али са, ако не за великднеския - е го къде е април месец Hug

НЯКОЙ МИ Е ПРАТИЛ КОЛЕТИ В СЪБОТА - НЕ ЗНАМ ОТ КОГО СА, НО ТОЗИ НЯКОЙ ЯВНО НЕ ЕСЪОБРАЗИЛ, ЗАЩОТО НЕЩАТА СЕГА СА В ПОЩАТА, НЯМАШЕ КАК ДОРИ ДА РЕЗБЕРА ЧЕ ИМАМ ПРАТКА, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ КАЗАХ, ЧЕ НА 15 СЪМ НА БАЗАР тоест ме няма в офиса, тоест няма как да ги взема Embarassed

това е, аз пропуснах втория ден, поради много болно дете, но искам просто да кажа на всички благодаря
подробен отчет ще пуснем, веднага щом Роси сколаса да има 5 свободни минутки, имайте търпение и я щадете, защото се е разчленила от ангажименти Embarassed

# 1 360
  • София
Два чувала и половина бяха и Дамаянти нямаше място в колата.
Тео, ще ме прощаваш, но аз така и не разбрах до къде и в кого са ти нещата  Rolling Eyes Ти писа, че ще ги дадеш на Бифана, ако и ги беше дала, щяха да са на базара!!!Аз пътувах ПРАЗНА, защото за багажа дойдоха джип и още една кола  Rolling Eyes

# 1 361
  • София
Да се отчета и аз със снимки и да изразя емоциите си след 2 та дни прекарани на базара. Много съм щастлива от това, че бях частица от вашата благотворителност и добрина, доволна съм от свършената работа и се забавлявах искрено. Запознах се с много от момичетата на "живо", нагледах се на красиви творения и се нарадвах на малки сладурчета, които си казваха всичко на Снежанка.
Надявам се паричките да са колкото може повече и да няма останала "стока".
А на Сънили много  Hugи си е сбъркала професията, идеален търговец е - така ги омайваше, че нямаше някой да й устои на предложенията...

# 1 362
Да се отчета и аз със снимки и да изразя емоциите си след 2 та дни прекарани на базара. Много съм щастлива от това, че бях частица от вашата благотворителност и добрина, доволна съм от свършената работа и се забавлявах искрено. Запознах се с много от момичетата на "живо", нагледах се на красиви творения и се нарадвах на малки сладурчета, които си казваха всичко на Снежанка.
Надявам се паричките да са колкото може повече и да няма останала "стока".
А на Сънили много  Hugи си е сбъркала професията, идеален търговец е - така ги омайваше, че нямаше някой да й устои на предложенията...
сина и беше чудесно джудже
на теб, на Съни, на Злати и родата и, на kalaza, na Bise - специални огромни и искренни благодарбности, че ни подкрепихте и получихме безценна помощ от вас Hug

# 1 363
  • София
Стахотен базар с най-прекрасната стока на света и невероятно добри и мили продавачи   bouquet
Имам си възглавничка със снежко, картички, кибритчета но си нямам толкова много неща, които исках да си купя...
Догодина повече бройки момичета!!!

# 1 364
  • София
СПЕШНООООООООО

Кой плете тези шапки за базара   Hug

Общи условия

Активация на акаунт