"Вълшебни Коледни подаръци" - Коледен базар на ДБМ

• 123 629
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 455

НА КОЙ БЯХА КАМЪЧЕТАТА СЪС МАГНИТИ - ТОЧНО ЗА 15 МИНУТИ СЕ РАЗГРАБИХА БУКВАЛНО,

Тюх, че не успях да направя повече. smile3516
слушай човек, народа полудя по тях, просто полудяяяяяя, имаше такива, с паднали магничета отлепили се бяха - и тях изкупиха

# 1 456
ria, няма ли как да пуснеш една снимка да ги видим поне?
И много бих искала да разбера какво са представлявали "ПЛЕТЕНИТЕ "ДРЕЩКИ" ЗА КОЛЕДНИ ИГРАЧКИ " Peace

# 1 457
Чут-Чут, кажи квилинга вървеше ли, че да се кооперираме пак Льо и да започваме от сега за Велкиденския базар?

# 1 458
  • под шипковия храст

НА КОЙ БЯХА КАМЪЧЕТАТА СЪС МАГНИТИ - ТОЧНО ЗА 15 МИНУТИ СЕ РАЗГРАБИХА БУКВАЛНО,

Тюх, че не успях да направя повече. smile3516
слушай човек, народа полудя по тях, просто полудяяяяяя, имаше такива, с паднали магничета отлепили се бяха - и тях изкупиха
ей, ама вие направихте страшен маркетинг на пазара!!! Joy честно казано, нещата, които поне аз  видях си бяха на ниво направо за търговската мрежа!   bouquet  защо не направите едно целогодишно предприятие... Thinking

# 1 459
Имаме си "Вълшебен Коледени подарък" ИМАМЕ СИ БЕБЕ. Излишно е предполагам да ви казвам, че е най-красивото и най-чакано бебе в целия свят.

# 1 460
Имаме си "Вълшебен Коледени подарък" ИМАМЕ СИ БЕБЕ. Излишно е предполагам да ви казвам, че е най-красивото и най-чакано бебе в целия свят.

честито и много много щастие и zдраве на всички ви  Hug

# 1 461
Бабче, честито!!   bouquet   bouquet
Да е живо и здраво!! Ама дай подробности, де...

Уф, с такава баба като теб няма  как да не расте Човек!

# 1 462
  • под шипковия храст
baby_neutral ей, на това му викам аз подарък!!! Party 
ти сигурно много си слушкала тази година... Crazy

да е най-щастливото бебе с най-готината баба! Hug

# 1 463
Бабче, честито!!   bouquet   bouquet
Да е живо и здраво!! Ама дай подробности, де...
Подробности - Снахичката ми е добре, по нейните думи е родила леко, няма разкъсвания, няма шевове, звучи добре по телефона. Бебето е момиченце, добре е и тежи 2850  (по думите на мамата-геройче) и е "изключително красива" (по думите на наакания татко).

# 1 464
babche, развесели ме! Да ви е живо и здраво и дълги години да ви радва!!!!!!!!
  bouquet

# 1 465
Бабче,честито!Бебчето да е живо и здраво,и много да го слушкате!

# 1 466
но не е излишно да тикажа, че моя син е роден също днес, това са едни прекрасни деца, много послушни,наистина красиви и ви желая да ви носи много радост и сумивки,а вие на бебка много щастие и сгурност да дарите Hug

# 1 467
  • под шипковия храст
но не е излишно да тикажа, че моя син е роден също днес, това са едни прекрасни деца, много послушни,наистина красиви и ви желая да ви носи много радост и сумивки,а вие на бебка много щастие и сгурност да дарите Hug
ооо, Crazy  newsm59  да ти е жив и здрав рожденика!!!
да го затрупате с целувки и подаръци  Hug

ей, тая тема не можеше да приключи по по-подходящ начин!

# 1 468
  • In the jungle out there..
Бабче, честит ти подарък!

Криси, да ти е живо и здраво детенцето  bouquet nbirthday

# 1 469
Честито! Да ти е жив и здрав и само радост да ти носи!

Толкова съм щастлива! днес обичам целия свят!

Общи условия

Активация на акаунт