30 american witches brewing health potions или искаме здрави деца за хелоуин!

• 13 272
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
Tandoori, честити ти ходещи крачета! За часа - обаждай им се и ги натискай, ако имат cancellation да пробват да ви вместят и по-рано. Санта има няколко адреса:

Santa Claus
North Pole HOH OHO
Canada

или

Santa Claus' Main Post Office,
Santa’s Workshop Village
FIN-96930 Arctic Circle
Finland

Честит син на Кейси, а също и на всички други нови бебчета и щастливите им майки.

Дами, дайте ми идеи за Хелоуински аутфит за 6-годишна госпожица (ако може да не  е принцеса или вещица).

# 61
Ели,аз харесвам този каталог,наред с принцесите,има много успешен костюм на Дороти,както и много образи от популярни ник-шоута...
  Темата за кърмене ми е много гузна на мен Rolling Eyes

# 62
Тина, аз ясно що форумствам с една ръка, ама ти що не спиш  Thinking

# 63
Ако знаех и аз.....(емотикон:дъъълга въздишка)......цункай Ноли.

# 64
момичета,молба за помощ
-търся човек за компания/помощ на сестра ми (40 год,с диагноза епилепсия,от 5 години без припадъци, но със развитие на 12 -15..год дете)..предпочитам млада пенсионерка; за София; плащаме заплата(около 300$)+храна+телефон..идеята е понякога за 2-3 дни и през зимата за стреч от 1 месец ако майка ми дойде тук (трябва да спи у нас,но през деня има много време да прави каквото си иска). Работа пер се няма,сестра ми пазарува,готви,ходи на танци и пр.но е ? да има наоколо някой дето да се сети за заключи вратата и пр..
Моля,ако имате познат който би се заинтересувал да ми пишете на лични
мерси!

# 65
 На нас "спешния" час ни е за 18 октомври( за хематолога), а за ноември е за другия доктор. Така че от моето натискане все пак е имало полза, ама съм станала една нахална не е истина  Laughing

Макси Д&Д, то шаването на бебето едно, ама ваничката е лекичка и да не я бутнете без да искате! Аз така щях да съборя ( не успях) Калин на такава стойка като просто се приближих малко повече без да искам, буквално го закачих, не съм го бутнала и от тогава не посмях повече да го сложа. За мен са си неустойчиво  Peace

Анет, с удоволствие бих ти помогнала, майка е без работа, ама е във Варна, пък няма как да се премести в София. Успех и дано намериш свестни хора!!!  bouquet Hug

Елли, мерси много за адресите!!! На кой обаче да пиша? Еднакво бързо ли отговарят? А на английски или?
Мерси много!  bouquet

# 66
Пумпал, доколкото знам, много мами категорично забраняват бебето им да бъде хранено от бутилка в болницата, именно, защото много по лесно им било на бебетата да смучат от биберона и привикват към него... Аз с Данни нямах никакви проблеми, въпреки секциото- беше си с мен през цялото време, засука като по учебник и после първите няколко седмици забелязах, че леко се объркваше при сукането, след като му бях давала биберон залъгалка. Мисля, че момичетата правилно ти казват да опитваш максимално да го държиш на гърда и ако имаш специалист по лактацията - гледай да се консултираш и с него...
При нас имаше обратния проблем- изобщо не искаше да пие от бутилка и аз бях арестувана с него до скоро...
Не му давай на Иванчо да заспива на гърдата- гъделичкай го под брадичката и по главицата над ушите (сестрите в болницата тия трикове ми показаха)...
Пък и в най- лошия случай- хубава помпа Медела ти разрешава проблема Wink... аз, честно ти казвам се проклинах, че не го научих овреме да пие от биберон наш'то магаренце и положението на майка кърмилница сериозно ми беше натежало- добре, че порастна вече и научи, че има и други интересни неща освен млякото...

Кейси, честит бебок и от мен!!! Много здраве и щастие ви желая с малкия Борис   bouquet !!!

# 67
  • Boston, MA
Пумпал, и аз ще посъветвам да го слагаш и на гърда, въпреки че заспива, нека да надушва манджата.  Grinning Най-добре го слагай да суче, а после давай шишето.

На Дани дадохме бутилка след първия месец, защото аз втория се върнах на работа. С помпата на рамо. Едното и другото - кърмехме се до 9-10 месеца, когато той сам се отказа. Странното е, че и аз скоро открих, че има още коластра???

Но имам приятелка, която да една година кърми само чрез помпане и бутилка. Имаше детето сериозен рефлукс и казаха, че от бутилката (Др Браун) по-малко въдух гълтал (много странно ми беше това изказване) - и тя една година помпа под час, включително и през нощта. Аз може би не бих издържала, както ме кефеше да кърмя, така ми беше противно да помпам, но нямаше как де.

Та може всякак.

Ели, има хубави костюми на Елизабет от Карибските пирати - тя харесва ли ги?

# 68
Благодаря ви много момичета  Simple Smile Дано ми остане време покрай лудницата, за да изчета какво се е случило покрай вас тези дни  Simple Smile

# 69
Кейс, честито ви Борис, да е жив и здрав и много да ви радва  bouquet! Казвай подробности, аз нямам търпение, за другите незнам. Най-вече ме интересува беше ли по-бързо и лесно от първия път?

Вики, снимките са ви страхотни, ясно ни е как сте изкарали Mr. Green

Пумпалски, ние бяхме и на двете и нямаше объркване прималката. На мен зърната ми се разраниха още в болницата и дадох шише. Докато не се оправиха ( отне само няколко дни) не и давах да суче, помпането ми беше по-безболезнено. Но не ми е отказвала гърдата после. Аз се върнах на работа доста рано и си ги редувахме без проблем. Помпането и аз като Бубка го мразя, ама като знам че пак идва само след броени седмици ииииии.....

# 70
Най-вече ме интересува беше ли по-бързо и лесно от първия път?

12 часа ми отне, изобщо не ми се видя бързо  Laughing Макар че беше песен в сравнение с първото раждане.
Иначе започна по същия начин, както преди - леки контракции, изтичане на водите и в болницата контракциите спряха. Окситоцин и дълго чакане. Имаше секцио по спешност и анестезиолога ми сложи епидуралната на 8 см разкритие. Бях се отказала, от всичко четено мислех че няма да има ефект, но упойката подейства на 8.5 см. Борис излезе за 40-тина мин. Отвори ми се старата епизотомия, други поражения няма. Надявам се и този път да са ме зашили качествено  Laughing

# 71
Кейси , аватара ти трепе рибата   Laughing

# 72
Аз пък без фитнес и диети съм си на същите, ако не и по-малко (не се тегля) килограми. Съдя по тесните дрешки от мнооооого преди раждането, в които си влизам спокойно. Моята тайна са емоциите. Flutter

И аз съм супер против диетите,не е нужно гладуване,просто трябва да се обръща внимание на това какво слагаш в устата....плюс малко повече подвижност...това също прави чудеса.Диетите са голям враг за тялото ,здравето и духа!

Ето сега с Елла изядохме половин wheat sub от Пъбликс,поръчах си го само с майонеза,италиански колбаси ,кашкавал,много домати,маслини и летъс.Няма по вкусен съб от техните...препоръчам. Peace

Мис З...благодаря  bouquet

# 73
Italian BMT, нали? И ние сме фенове!   chef

Поздрави на всички, аз ще се вкл. пак малко по- късно днес.    bouquet

# 74
MrsG...да точно за този говоря Simple Smile,големи сме фенове,Дан само от тези сандвичи си купува за работа ...вече 2 години,днес сандвичарката ме пита точно това(щото вече ни знаят) "не са ли му омръзнали вече тези събове  Embarassed"  хахаха

Общи условия

Активация на акаунт