30 american witches brewing health potions или искаме здрави деца за хелоуин!

• 13 272
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Девойки никаква ме няма напоследъка нещо,четох по диагонал,засега гледам всички сте ОК. Heart Eyes

Имам питанка към Флоридчанките да ми кажат коя от всики тези области са най добрите,ако сте запознати ?
Fort Myers area
Hudson
Jacksonville area
Lake Placid
New Port Richey
Ocala
Sarasota Area
Sebring
Palm coast
St.Augustine
St.Petersburg
Tampa area(date city)
Punta Gorda

софко...мерси за ГАП инфото,ще се пробваме Mr. Green

# 211
Виктория, за живеене или за почивка?

# 212
Бубка, много е сладък Дани! Heart Eyes  Grinning

# 213
Добро утро/добър ден, момичета! Hug

Таndoori, стискам палци за твоите и тези на Ели изследвания Hug

Пумпал, съвет от опит не мога да ти дам мила, но дано всичко се оправи и малкото човече да засуче и ти да имаш кърма. Формулата е ужасно скъпа, до скоро давахме по $50 на седмица ooooh!.
Забравих да ти кажа, че имаме същото жирафче от снимките. Следващия път дано успеем да се видим в LA. Hug

За обрязването- ние го направихме. Педиатъра ни каза, че е имало момент, когато не се е препоръчвало, но сега отново е за предпочитане. Аз мисля, че ако ще се живее тук, по-добре е да се направи, за да не страда в училище детето от това да е различно. Но всеки си знае за себе си Peace.
Иначе зарастна по-бързо от пъпчето и цялата процедура трая 5 минути. А.J изплака само веднъж, докато му сложиха памперса се беше успокоил.

Бубка, ох, голям сладур е Дани. Heart Eyes На нас чорапите също се свличат, купувала съм от къде ли не .

След 4 перални вчера, пак отивам да пера, на А.J памперса изпуснал през нощта, и всичко е отново за пране Rolling Eyes.

# 214
Бубка, много е сладък този Дани  Heart Eyes

Пумпал, чети адаптирания форум, ще те мотивира, обещавам! Иначе и аз съм зомби от кърмене и помпане (щот аз и двете ги въртя с тая хиперлактация)... мно-го сме, сил-ни сме!!!  Drunk

Бистре, заболя ме главата от твоите несгоди, направо не знам как ти е на тебе. То бива бива каръщина... Whistling - дано скоро просветне и на твоя хоризонт  yes

# 215
Ехоу!

Апцилютно съм влюбена в Борис, Иван, Рада, Ноли и Дани! Прекрасни деца, пу пу!

Бубка
, да знаеш как хубаво те чувам във видеото да казваш "Не го пипай за опашката бе, мамоооо"  Laughing

Бистре
, много се радвам, че няма тумор и инсулт. Надявам се и баща ти скоро да се оправи!

Аз съм вече в САЩ, спокойно ми е вече на душата. Мъжът ми се е ошишкал повече, любовното гнездо има нужда от чистене, скъпоценните ми мушката са 90% жълти, не знам какво ги е правил, поливал с маркуч?!

След малко отивам при гинеколожката, да ми бае на женските части и да каже най-накрая що така цитонамазката ми регистрира изменени клетки.

# 216
Виктория, за живеене или за почивка?

даммм хубав въпрос  Embarassed
за живеене става въпрос

# 217
Пумпал, аз гледам да съм предпазлива със съветите към млади майки, за да имат пространство да натрупат самочувствие и вяра в интуцията си - затова си трая засега, не за друго. Simple Smile Колкото майки и бебета - толкова случаи, мене ако питаш. Трудностите, които срещаме, развиват умението за създаване и степенуване на приоритети, и това зависи от всяка конкретна ситуация. Моят личен приоритет в кърмаческа възраст беше децата да не плачат и да са нахранени. Как съм го постигала, са подробности.

# 218
Хиър,добре дошла..не рИви,поне са живи,аз изхвърлих 3 саксии след пътуването но до Бг..
*
..може и нашите чорапи да се свличат,знам ли,ще проверя довечера..пак ми образувахте съвест на неангажирана майка ooooh!
*
много харесваме ние тампа и ст.пит ; чувала съм противоречиви неща за училищната им система обаче..има много бг,цяла "махала",даже книга написа една приятелка по темата..

# 219
..може и нашите чорапи да се свличат,знам ли,ще проверя довечера..пак ми образувахте съвест на неангажирана майка ooooh!
*
Ако това ще ти подейства успокояващо, да си призная, че и на моите деца Олд Нейви чорапите не се свличаха.  Laughing

# 220
даммм хубав въпрос  Embarassed
за живеене става въпрос

С по няколко думи за нашия район - Fort Myers. Макар че е относително, много зависи с какво се занимаваш.

Punta Gorda - предимно пенсионери
North Fort Myers - предимно пенсионери
Cape Coral - тихо, спокойно, идилия, нови къщи, цените рязко паднаха, предимно средна класа. На 3-то място в щата е по нисък брой на престъпността за миналата година.
Lehigh Acres - много е навътре в полето, иначе и там е предимно ново строителство
Fort Myers e големия обединяващ град, повечето работят там.

# 221
Jenna, къде четеш за тези неща с адаптираното мляко? Аз влизам във форума за хранене с адаптирано мляко и захранване, но не съм видяла къде пише за лошите неща. Ако може да ми дадеш линка (нали съм на Вие с техниката Embarassed), за да прочета. Някак си имам чувството, че пропускам ценна инфо от небрежност Blush. Мерси много!  bouquet

# 222
Надявам се всичи дечица да са вече по-добре!  Hug

Чета тук за кърменето и почвам да се стряскам, не знам защо бях решила, че ще ми дойде всичко отвътре. Записала съм се обаче на клас за кърмене - не знам от каква полза ще е сега, но се надявам да добия поне първоначална представа. Консултациите при специалист за кърменето защо не се покриват от застраховката? Или е според зависи? Нямах представа, че и за това ще трябва да предвидим пари.

Мен иначе хормоните ме тресат с пълна сила. Бял си взела да гледам Анатомията на Грей - аз все на ДВД гледам сериалите -  и като показаха 5 близначета, едни такива съвсем мънички, и ревнах с глас и сумати време не можах да се успокоя. Хванала ме е манията и за почистване, имам чувството, че има прах  навсякъде и сега пребърквам кухненските шкафове, някои от които не бяха отваряни с месеци. Simple Smile

Бистре
- ти за легален начин ли питаш за гледане на филми или за по принцип? Иначе има начин да излъжеш компютъра, че си в САЩ, ако не се лъжа.

Забравих за обрязването да пиша - не мисля да го правим, а мъжът ми е твърдо против. Simple Smile Иначе разбирам хората, които го правят по религиозни причини, но за мен няма предимство от медицинска гледна точка. За психологическите причини - надявам се като дойде време да можем да му обясним на детето, така че да не се чувства различно.

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 21:19 от Atti

# 223
Девойки никаква ме няма напоследъка нещо,четох по диагонал,засега гледам всички сте ОК. Heart Eyes

Имам питанка към Флоридчанките да ми кажат коя от всики тези области са най добрите,ако сте запознати ?

Да не си решила да ни ставаш съседка?  newsm44

Зависи от каква гледна точка те интересуват тези места- за различните градове е различно от гледна точка на работа, популация млади спрямо стари, ниво на образование, развлечения, културен живот, недвижими имоти...
Кажи какво по- точно те интересува и с радост ще ти кажа за местата, за които имам мнение.
Най- общо ето:
Fort Myers area-
Hudson -НЕ, скапано, малко, прекалено отдалечено от Тампа, доста реднеци
Jacksonville area-
Lake Placid-
New Port Richey- не, подобно е на Hudson, но в краен случай става
Ocala-
Sarasota Area- страхотно, красиво, богато ( в преобладаващата си част). Два минуса- мнозинството от населението е над 70 год. и работният маркет е доста затегнат.
Sebring-
Palm coast-
St.Augustine- много, много красиво, идея си нямам за живеене обаче. Малко е.
St.Petersburg- хубаво е, те двете с Тампа вървят ръка за ръка почти (един мост ги дели), не знам защо си сложила и Дейд сити там, след като не е близо, но Тампа е достатъчно голяма и космополитна, за да има почти всичко, от което би имала нужда.
Tampa area(date city)
Punta Gorda- МНОГО ЗЛЕ, главно реднеци!

Момичета, аз не мога да си поема дъх последните дни, чета ви отгоре- отгоре и все не успявам да се включа.  Sad
Тандури, как минаха изследванията- кога ще има резултати от тях? Мисля си за вас с Ели!  Hug
Пумпал, много си хубава, като икона! И Иван е сладуранко, а възглавниците в кошарката са един път (личи си веднага мама каква е  Simple Smile)
Дженна, и ти си много хубава, а Нолънчо е бонбончо, а снимката на аватара ти е супер!

Успех и на двете ви с кърменето!

Момичета, за моето идване в НЮ. Явно с никой няма да имам шанс да се видя, може би с Хотмамма73 евентуално...? Ако иска, тя да ми пише на лични, аз ще се радвам да се видя с нея и прекрасната и Рада.  Simple Smile
Аз ще бъда в Манхатън на 9ти и 10ти Ноември. Със София ще мааме (флоридски) гащи, засега съм планувала само МОМА и Сентрал Парк, другото е бонус.  Laughing

Ще се пробвам да се вкл. с повече довечера, поздрави на всички!   bouquet

# 224
Атти, записвай се на лактационния клас, помага. Всичко помага, че то си е цяла наука, докато го оправиш/

Бистре
- ти за легален начин ли питаш за гледане на филми или за по принцип? Иначе има начин да излъжеш компютъра, че си в САЩ, ако не се лъжа.

Абе аз не съм по нелегалното, за легален начин става дума. Кажи как да им излъжа сървърите на тези американци. Тандури, твоят съпруг да се изкаже по въпроса евентуално?

Общи условия

Активация на акаунт