30 american witches brewing health potions или искаме здрави деца за хелоуин!

• 13 272
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
Хихи, и аз ше трябва мъжа ми да питам, така че най-рано довечера ще мога да ти кажа. Нали не мислиш, че аз разбирам нещо от тези работи? Simple Smile
Но ако си спомням правилно така купихме едни самолетни билети през американската експедия това лято докато бяхме в БГ.

# 226
Коя бременна мама е наред, че изпуснах края? Laughing

MissZ е следващата  Laughing
Мдааа, моя милост е следваща на ринга, дай Боже, пък знаеш ли някой може и да ме превари.

Пумпал, малеееей, ама и ти си била страшна хубавелка! Видях и Иван и Борис на предоставените снимки, страхотни момченца! И двамата големи сладури.

Бистра, направо ме разби. Как е възможно така да се продаде жилището на чужди хора Shocked? Нямат ли документи вашите? Дано не е истина. Аз бих полудяла, какъв кошмар!

# 227
Ооо, гледам Хиърчето се завърнала. Ха добре дошла! Това с цветята е просто неминуемо. Аз винаги губя по няколко всяко посещение в БГ, но съм се примирала, хората правят каквото могат, не очаквам чудеса.

Бубс, много разбира ваш'то дЕти.  Моята има да  я чаааакам докато научи толкова животни да имитира.

# 228
  • Boston, MA
...Бубка[/b], да знаеш как хубаво те чувам във видеото да казваш "Не го пипай за опашката бе, мамоооо"  Laughing
...

Много се радвам! Добре дошла обратно, стига и за теб вече притеснения!

Аз от изброените Флоридски градове съм била само в Джаксънвил и хич, ама хич не ми хареса. South Beach!  Laughing

Твърдо съм на ваканционна вълна - ще ходим на кратко пътуване в Бермуда по Thanksgiving! Някой ходил ли е, препоръки?

МисЗ, Лекса как е с английския?

# 229
Виктория, на мъжа ми брат му живее в Джаксънвил, на тях много им харесва, ама доколкото ги познавам, аз не бих отишла да живея там  Laughing

МрсГ, ние на 9-ти няма да можем да дойдем, ама на 10-ти можем да се видим ако навия половинката да идем до НЙ или пък ако не ни мине котка път някой да е болен.  Flutter На вас двечките насам не ви ли се идва да спите у нас? ДОри има директен влак за НЙ? newsm78  bouquet

# 230
Bubka,ол инклузив ли на Бермудас?аз сьм ги замислила по Коледа,дай малко инфо ако можеш,плс
Джаксънвил е ужасен град,много гаден ми се стори..Не бих живяла и на Киис и в Майами..плажували сме по Деситин, Пенсакола и Паман Сити Биич=лошо не е,но си е за море,не за всеки ден за нашите разбирания..

# 231
Уфф, Бенсън, аз пак се съм се изказала неподготвена  doh
Понеже на моменти ми се вижда по-лесно да храниш с АМ, като прочетох АМ форума видях, че изобщо не е така. Заменяш разранени зърна с дилеми коя формула по-добре за твоето дете, колко количество е добре/зле за твоето дете, топлене, стерилизиране на шишета. С две думи - няма лесно. Иначе в спорът кърма срещу АМ мнението ми е в златната среда и не залитам в крайности (а май е излязло обратното  newsm56)

Ати, в болницата има лактационни консултанти, които са безплатни и минават на визитация. Задължително помоли да ти помогнат там, защото аз май не се възползвах както трябваше.

Хиър, добре дошла на АМ земя  Hug

скъпоценните ми мушката са 90% жълти, не знам какво ги е правил, поливал с маркуч?!

аз изхвърлих 3 саксии след пътуването но до Бг..

Mr. Green and the booby prize goes to....
Анет (Хиър не се сърди  - все пак Анетният престой беше седмица -две и завършил фатално)

# 232
  • Boston, MA
Е, Майами за почивка де... испански (кубински  Grinning) не знаем...

Знаете ли ТравълЗу - имаше оферта за един хотел в Бермуда, но не е ол инклузив. Хубавото е, че от Бостън директния полет е 2 часа и нещо (по-близо от Майами), и ще се преживее от джуджето.

А за Коледа се засилихме за Париж през Исландия... Там някой бил ли е (Исландия де, Париж знам  Laughing)? Как се трае зимата?

Трябва да пестя до края на годината, ама си заслужава. Решихме това да са ни подаръците, само на детето някоя играчка ще му вземем.

# 233

скъпоценните ми мушката са 90% жълти, не знам какво ги е правил, поливал с маркуч?!

аз изхвърлих 3 саксии след пътуването но до Бг..

Mr. Green and the booby prize goes to....
Анет (Хиър не се сърди  - все пак Анетният престой беше седмица -две и завършил фатално)

Явно съм пропуснала да отбележа, че изхвърлих босилека... И според мен мушкатата няма да преживеят грижите на мъжа ми. Някаква втора награда няма ли?  Laughing

Що никой не ме предупреди, че колпоскопията е толкова gory?

Бубка, много добра е идеята да си подарите пътуване, а не джаджи. И ние така, ама не сме решили къде искаме да ходим. Аз искам ваканция в Орегон, при приятели от колежа. Той не знам кво иска. Сигурно там, където има нет, че да може да се връзва с сървъра на работата си и да работи...  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 00:06 от Hear Again

# 234
Ох, много е готино да се оплаквам тука, много присърце вземате всичко  Grinning Heart Eyes Hug Благодаря ви на всички от сърце  bouquet!

Бубка, и аз да ти кажа, много сладко му говориш на малкия и аз се заслушвах по теб. Готино видео, едно спокойно и уютно...А котарака е един път, биволско спокойствие!
Бубка, всяка екскурзия си заслужава пестенето! Аз ако трябва закуска няма да ям  Laughing но за път пари ще имам  Naughty Поздравления за решението!

Джена , аман от теб   Laughing Сега пък хиперлактация  Laughing Аз мислех, че само липсата на лактация е проблем. Ех ама сме ние с теб  Laughing Все си мисля как пък се улучихме и на една дата да родим  newsm78 каквито сме в двете крайности  Laughing И много хубаво го каза  cheers Drunk Останалото са подробности newsm57
Как са ти зърната, отпуснаха ли те?

Хиър, добре си се завърнала! Успех на гинеколожката. Мен ме замръзяваха така преди 5г.

Блажка, много хубаво си го казала! И аз започвам да стигам до този извод.

Айййй как ми се ходи в НЙ!!!!! Тази година заради малката въшка изпуснах! А всяка година по това време сме в НЙ за една седмица!
Тази седмица пък тук е ЛА седмица на модата, изпускам цели две партита cry Да живее помпането  bash

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 00:27 от Пумпал

# 235
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте, american beauties   bouquet

Намъквам се във вашата темичка с въпросче.  Mr. Green Ще се опитам да съм точна. По всяка вероятност ще идваме към Хамериканско през февруари. Съпругът ми е на конгрес в Бостън. Проблема е с мен. По-точно визата ми. Всъщност не се знае дали ще има проблем де, но ... Та това искам да ви питам. Кога трябва да искам виза (става въпрос за 1-7 февруари), какви документи ще ми искат, дали това, че съпруга ми е с покана за участие ще ме улесни да отида като придружител или нещо от сорта? Той е с испанец по националност и при него няма да има проблем.

Може да ми отговорите на лични, ако искате! Благодаря предварително!  Hug
Един швейцарско-испански поздрав от мен  Mr. Green

# 236
Jenna, аз не съм обърнала внимание какво и как съм писала. Embarassed Hug

Хиър, добре дошла у американско!

Аз и без да съм някъде при мен китки не виреят Embarassed

# 237
Софко, мерси за инфото за Гап, ще се пробваме и ние ето с тази снимка, а доколкото видях може да добавиш още снимки до 5, така че ще се възползваме  Party
http://deyanivanov.net:8000/gallery2/main.php?g2_itemId=1100
 Клипчето на Дани се хареса много и на Йони, гледа го в захлас, само не разбрах дали хареса котката или пича newsm78 Two Hearts
  Бубка и на мен ми харесва идеята ви за екскурзия, дано сте доволни от избора къде да бъде Hug
  Вес, не съм наясно с визовите въпроси, но си мисля, че като придружител на съпруга си не би трябвало да имаш проблеми. Успех!

# 238
Вес, подай си документите отрано, често взима време да те извикат на интервю, възможно е да чакаш месец, месец и нещо. Иначе, като ти дадат визата, ще ти изпратят паспорта на следващия ден. Не смятам, че ще имаш проблем с визата, придружител си. Занеси им информация за този конгрес и копие от поканата за участие. Вероятно ще ти дадат виза без проблеми всякакви. Само не разбрах, вие сте в България, нали? И ще кандидатстваш в консулството в България?

# 239
  • usa
Имам питанка към Флоридчанките да ми кажат коя от всики тези области са най добрите,ако сте запознати ?
Fort Myers area
Hudson
Jacksonville area
Lake Placid
New Port Richey
Ocala
Sarasota Area
Sebring
Palm coast
St.Augustine
St.Petersburg
Tampa area(date city)
Punta Gorda

за Fort Myers и St.Augustine не мога да кажа кой знае какво, прекарвала съм само по няколко часа там. tampa bay е добро място за живеене с малки деца - има много забавления за деца, включително цените на детските градини са приемливи(поне в сравнение на тези, които сега трябва да плащаме...). по средата е и цяла флорида е достъпна в рамките на уикенда. училищата не са лоши, но не са и най-доброто, което може да се очаква(поне по наше време преди 6-7 години). имотите са на прилични цени. трафикът не е приятен. в общи линии от градовете, които си изброила, аз съм за тампа или палм района (ако това всъщност означава палм бийч и уестпалм бийч).

Общи условия

Активация на акаунт