Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава 'In Care Of' в адрес на писмо?
Как да попитам за адреса, на който да изпратя писмо до Дядо Коледа?
Как да науча бебето си да суче нормално, след като е било хранено с шише?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава 'In Care Of' в адрес на писмо?
-
Как да попитам за адреса, на който да изпратя писмо до Дядо Коледа?
-
Как да науча бебето си да суче нормално, след като е било хранено с шише?
За да научите бебето си да суче нормално след хранене с шише, можете да опитате различни техники, като например първо предлагане на гърда преди то да е гладно, промяна на позицията за кърмене, гарантиране на комфорт и поддържане по време на кърмене и консултиране с педиатър или консултант по кърмене за допълнителни насоки и подкрепа.
-
Как да се подготвя за кърмене след раждането?
-
Как мога да поддържам форма след раждането?
,да сте живи и здрави всичките и никога повече такива страхове да не ви спохождат. 

...
...а не ти пак козунаци, абе жена, умора нямаш ли?!
Как легне на равно и край! Я виж при твойте строги балетистки ще вземат ли тоз лигльо да го строят? И без това на рускини ни е тръгнало.. /яде като ламя от шишето, утре сме на спец./
И аз като Кейси имам супер пауър още- мляко правя
), че се чудех дали да не си дам една почивка за 24 часа...малко мехлеми ала бала, ама тя още не си усеща зъбите затова хапе. Тези дето са и поникнали по отдавна си ги знае и не стиска с тях, ама тези дето сега излизат още не ги е усетила как са...и познайте къде ми се отразяват
искам да кръстим Елито, ама тука голяма мафия са тези църкви! Искат да им плащаш всеки месец ( че понякога и със задна дата, щото не си бил към църквата). Май ще оставим да го правим в БГ, ама пък кой знае кога ще се приберем