Чакаме поръчката от прайсщуц-13.10.07

• 15 196
  • 348
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Такаааа, всички писаха че са пуснали пари вече. Утре като ида до банката ще видим дали всичко е ОК. Ще пиша като ги изтегля.

Супер,значи да си чакаме в скоро време играчките? Heart Eyes
А някой знае ли,за колко време ще пристигнат? newsm78

Скоро.. е силно казано. След месец някъде.  Peace

# 46
Да ,поне месец-първият път май след месец дойдоха,втората още я чакаме мисля ,че към 20 и някои я пуснахме Peace

# 47
  • Русе
Да ,поне месец-първият път май след месец дойдоха,втората още я чакаме мисля ,че към 20 и някои я пуснахме Peace

20-ти кой?  Shocked

# 48
  • София
септември

# 49
  • Русе

Е, септември е добре. Скоро ще има радост в къщи.  Mr. Green

# 50
  • София-Красна поляна
Момичета прекрасна новина - всички пари са пристигнали по сметка. Проверих по телефона за да не разкарвам бебка в студа. У нас си имам бая кинти и не се налага да ходя да ги тегля даже. Благодаря на всички за бързината и коректността.
 newsm51 newsm51 newsm51

# 51
  • София
И аз се записвам в темата и сега ще разгледам играчките,с удоволствие ще се присъединя към следващата поръчка,дано да е по-скоро:)

# 52
Момичета прекрасна новина - всички пари са пристигнали по сметка. Проверих по телефона за да не разкарвам бебка в студа. У нас си имам бая кинти и не се налага да ходя да ги тегля даже. Благодаря на всички за бързината и коректността.
 newsm51 newsm51 newsm51

Браво на нас! Айде, дръжте ни течение как се развиват понатам нещата Grinning

П.П. Времето отвътре лъже, че е студено, но не е! Дори е приятно, направете си разходката, пък и да не е до банката!

# 53
Чудесна новина newsm44
Сега можем да се организираме за втора поръчка, че доста неща съм си харесала Laughing
 Hug

# 54
  • София/ Плевен
Момичета, и аз ще се включа в следваща поръчка. Надявам се да е скоро и да не се забавят много нещата!

# 55
хайде организирайте второ поръчване Praynig

# 56
И аз сигурно ще се включа ако има второ поръчване. Сега ще поразгледам по-подробно. Simple Smile

# 57
  • София
Момичета, къде точно на сайта комуникирате с тях, разбрах, че може и на английски.ИСкам да ги питам нещо, но не откривам готова форма за въпроси и отговори.

# 58
  • София
 newsm51 newsm51 newsm51
супер!!! тръпна в очакване на поръчката Mr. Green

# 59
 newsm51 newsm51 newsm51
супер!!! тръпна в очакване на поръчката Mr. Green

и аззз  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт