Излизане вечер по мъжки

• 13 083
  • 145
  •   1
Отговори
# 15
Аз пък напълно разбирам тревогите на авторката на темата ... и се чувствам по същия начин. Проблемът е, че той има приятели с които да излиза, а аз - всичките ми приятелки са семейни, с малки деца и когато например той ми каже да изляза, че ще гледа детето, то точно в този момент аз няма с кого да изляза /защото пък съответно мъжът на приятелката ми е я на работа, я навън и няма кой да гледа нейното дете/. При мъжете някак си е по-лесно, не се чувстват толкова задължени към детето. Може да закъснее след работа, защото е пил с колега кафе или да си излезе вечер, като същевременно ние си чупим краката от бързане за да вземем малчугана от ясла/ДГ или пък вечер трябва да го изкъпем и приспим. Ето защо искаме да излизаме заедно, но това не се получава ... защото ТОЙ имал желание да излиза по мъжки.

# 16
То заради това, се носят разни...."притчи" и вицове от уста на уста, че като се оженели и живота им свършвал на мъжете.....еми като има някой дето все ги дебне и не ги пуска никъде.......после да не викаш " Ама що така стана"!
 Разбирам, че искаш да сте заедно, и аз съм имала възможност да излизам сама, но не съм искала - искам да сме двамата. За щастие обаче, имаме 2 чифта баби наоколо и освен на другарската си среща и 2-3 пъти да гледа мач у комшиите, мъжа ми не е излизал без мен. Имал и е други възможности ама иска да сме заедно, и ако аз немога и той не излиза.  Така, че щом няма на кого да разчитате, по-добре излизайте по сами, за да не се изпокарате накрая Naughty

# 17
Цитат
Може да закъснее след работа, защото е пил с колега кафе или да си излезе вечер, като същевременно ние си чупим краката от бързане за да вземем малчугана от ясла/ДГ или пък вечер трябва да го изкъпем и приспим.

мчи кой ти е виновен, че не си го научила мъжо ти да взима малкия от ясла, ДГ, да го къпи и приспива...

п.п. когато каката беше на ясла, жена ми я беше взимала точно 3 пъти и първия път малко остана да не и дадат детето / щото не я знаят коя е  Mr. Green / и да се стигне до рев и нервна криза...

извод - каквото сам си го направиш и господ не може да ти го направи!!!

# 18
Хубаво е от време на време да му даваш "глътка въздух", но и ти се забавлявай, още повече ,че той няма нищо против. Не се превръщай в изнервена и вечно чакаща го съпруга в къщи. Но и намерете начин да излизате заедно. С цупене няма да оправиш нещата .
А той самият трябва  да се радва, че искаш да си с него и ти липсва когато го няма, защото аз лично имам приятелки, които се чувстват по-добре, когато мъжете им не са вкъщи, а са я за риба, я на бира с приятели. Аз лично не бих искала връзката ми да стигне такъв етап.

# 19
При нас излизанията заедно и поотделно са почти поравно , и така ни харесва , аз невиждам какво бих правила в една чисто мъжка компания в която се говори за футбол , компютри и жени . Той пък не би издържал и 10 минути разговорите ни с моите приятелки , всеки има нужда от лично пространство

# 20
  • Велико Търново
Ние само така излизаме още преди да се роди детето!Не виждам нищо нередно и притеснително!

# 21
  • Linz
...искам някак да сме заедно.

Защото искаш да сте заедно не искаш да го пуснеш да се види с приятели?! Човек дори и да е женен има нужда от малко лично пространство, малко самостоятелност и време за себе си.
Стига да не е много често и да не се прибира по малките часове- пускай го, ще се отрази добре на връзката ви Peace

# 22
Защото искаш да сте заедно не искаш да го пуснеш да се види с приятели?! Човек дори и да е женен има нужда от малко лично пространство, малко самостоятелност и време за себе си.   Peace
Стига да не е много често и да не се прибира по малките часове- пускай го, ще се отрази добре на връзката ви Peace
Peace Peace напълно съм съгласна с теб

При нас излизанията заедно и поотделно са почти поравно , и така ни харесва , аз невиждам какво бих правила в една чисто мъжка компания в която се говори за футбол , компютри и жени . Той пък не би издържал и 10 минути разговорите ни с моите приятелки , всеки има нужда от лично пространство
и коли Peace

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 11:00 от Tigercheto

# 23
  • out of space
Синеоч, мацко, моля те! Не се превръщай в досадно женище! Пребори се със себе си и не се вторачвай с лошо в такива естествени неща. Нека излиза, ще почне да му липсваш тогава...

# 24
  • Sofia
По едно време яко мрънках, не исках да излиза сам...После ми мина, за добро...Сега той мрънка, че не искам да излизам с него..Времената се менят...

# 25
Моят мъж не обича заведения, затова пък ходи с приятели по разни планини и пещери, където аз пари да ми дават няма да стъпя. Заведенията са моя територия. Не виждам как да ходим двамата на места, където на единия не му се ходи newsm78 Така че ходим поотделно и това е.

При нас обаче можем да оставяме децата при баба и дядо, докато аз ида за ден-два в София да речем, а той се види с приятели по същото време. Предполагам, че ако излизаше, докато аз седя вкъщи вечер с децата, и мен би ме издразнило някой път. Общо взето, даваме си свобода, откакто се познаваме, за мен други отношения няма и не може да има. Ако някой изисква от мен да сме винаги и навсякъде заедно, просто семейството би ми се видяло като затвор...

# 26
Немислимо е за мен да не мога да изляза сама, или мъжа ми без мен. Всеки човек има нужда от глътка въздух. Не че връзките са задушаващи, макар да има и такива. Просто всеки има нужда да каже понякога простотийка пред приятелите си, която не би си позволил пред партньора, да се върне към спомени, или пък само ей така - да е сам за секунда.  Не обричай връзката си, мила! Не го карай да се чувства подтиснат и смачкан. Стига наистина да не е през вечер и да се съобразява с твоите планове. Колкото пъти съм излязла без него и когато не ми е развалил настроението преди това /и това се случва/, винаги съм се прибирала с нетърпение у дома, при него, или му звъня, ако е навън, за да си ходим заедно. И двамата се чувстваме добре.

# 27
В самото излизане по мъжки или женски няма нищо лошо, но трябва и двамата от семейството да го приемат! иначе не става, едната страна все е изнервена, започва да се заяжда за всичко, скандали, проблеми  Stop най- добре е, когато двамата мислят еднвакво - или и двамата ЗА или и двамата ПРОТИВ.

Ние не излизаме по отделно, за 10 г. никой от двамата не е проявявал желание. Радвам се, че мислим еднакво, защото не бих приела негови самосиндикални излизания. А и имаме пресен пример с наше много близко семейство, та още повече си затвърдихме позицията.

Когато двойката има дете и не може да излза както преди, трябва да се правят компромиси - нищо не пречи на приятелите ви да идват у вас  Rolling Eyes ние през лятото сме заедно с детето на открито, зимата - каним гостите вкъщи. Пък, когато дойде на гости някоя баба - тогава кръчма по семейно  Sunglasses

# 28
И ние излизаме отделно-просто харесваме различен тип заведения, и места за разходки -също. Никога не съм виждала проблем в това.Какво прави той, когато е сам , съдя по това, какво правя аз , когато излизам сама, а моята съвест е чиста...Навън сме заедно само когато става въпрос за излизане със семейни наши приятели...

# 29
  • София
Приеми го така - заедно не може да излезем заради детето,това е факт и мъжът ми не е виновен,за да си го изкарвам на него.Има два варианта-поне той да излезе и да разпусне малко или да не го "пусна"  и да остане вкъщи подтиснат.Ако наистина го обичаш,първият вариант сам ти идва отвътре. Не го правиш само за да не го отблъснеш от себе си-това както и втория вариант е проява на егоизъм и собственическо чувство,от което самата ти трябва да се отървеш,а не да го прикриваш.Както казаха момичетата,всичко трябва да е с мярка,но се разбира,че мъжът ти не е от злоупотребяващите и проявява толерантност към теб.Отвърни му със същото. Peace

Общи условия

Активация на акаунт