Излизане вечер по мъжки

• 13 096
  • 145
  •   1
Отговори
# 60
Моя с години го карах да започне да излиза с приятелите си и да не ме влачи вечно подире си, или той да идва  с мене.Понякога имам нужда от усамотение.То сега с детето е невъзможно.Освен това не се притеснявам за него, къде ходи и какво прави, понеже приятелите му/ни/ са много  сериозни хора и може само  да са му в полза, а не във вреда.

# 61
Chanel, аз пък не бих те подминала  Mr. Green
Не се заяждам, между другото! Казах си мнението. Не съм злобна и не намирам удоволствие в това да "ядосвам" някой.
Малко ми стана смешно от това което написа. ТОЧКА.
Ако искаш ме подминавай ако искаш недей! Аз обичам да си лафа  Joy

Гретел, аз също смятам че мъжът си е супер щом иска разрешение. Така е културно и е начин да покажеш уважение към другият.

Hug

# 62
Аз обичам да излизам самичка с приятелки и смятам, че и той трябва да има такова удоволствие, но очаквам да го обсъди с мен. Има моменти, в които искам да е с мен, друг път искам да ме оставят намира да си чета или да се подмотквам сама. Последно лятото помага на колега да се мести, събраха се целия екип, определено беше мъжко събиране с пиене на бира и глупости. Закарах го и после го прибрах, та да пие колкото иска.

# 63
  • по пътеката
изцяло подкрепям мама е! трябва да се гледа и отглежда една връзка! различните интереси нерядко дават фира за общото бъдеще!домошар и купонджия са си странни като брачни партньори!срещите с приятели защо трябва да са непременно вечер? аз си правя женските партита следобед, ами не отнемам от семейното време, ако той реши да се върне по-ранко и да си прекараме вечерта семейно!ценя много времето заедно, особено както е малко и не ми е приятно ,ако той тръгне нанякъде при първо изсвирване!`

# 64
  • София
Ауууууууууууу  smile3544 жива да не бях.............
От къде пък се намерихте такива перфектни и либерални съпруги Sunglasses Чак да ви завиди човек ooooh!

А сега сериозно по темата. Когато човек реши, че е готов да създаде семейство, това значи, че е готов да еволюира. Да сподели живота и ежедневието си с друг човек. Да направи някои жертви. Това не значи, че трябва да се обезличиш и да нямаш лично пространство Stop но и то има граници Naughty
Не е редно един женен мъж  да иска до ходи по заведения вечер  без половинката си Naughty  Shocked Тя да го чака с детето в къщи да се нахойка ли ...............ааааааа я се стегнете  Stop
Лично пространсво може да има и като излиза на кафе, спортува има хоби, ама това през деня,  как така през нощта  Shocked ooooh!
Айде да ми кажете, какво не можете да правите пред половинките си Thinking да пиете ли , да танцувате ли, да се веселите newsm78 кое е това, което не можете да направите когато не сте сами Thinking Тук се крие отговора Peace
Когато човек отива на заведение сам, той търси флирт Peace а флирта е рискован фактор в брака Peace

Синеочка, моето мнение е , че когато забраниш нащо, то става по-желано и от преди, но има начин да бъде избегнато Peace
Намерете си приятелско семейство/поне едно/, излизайте заедно, ангажирай му времето приятно, за да няма нужда от разтоварване  Peace

# 65
Е, гадно е, няма какво, особено когато единия все ходи, а другия все е у дома.

Аз преди имах големи пререкания и с моя съпруг за това. Но някак нещата се успокоиха.
Когато започнах и аз да си правя срещи, излизания. Ние сме си една момичешка компания все.
Аз нямам съмнения той като е навън, същото е и с него.
Просто трябва да превъзмогнеш това да не му оставяш детето.
Ще се оправи.

Е, при нас има вариант и да го оставя на баба и дядо, и да сме двамата даже.
Но иначе просто го осведомявам кога той трябва да го гледа, аз ще излизам и толкоз.Не му се случва толкова често та се старае.

Гледам по-нагоре се обсъждат нощните излизания.
Аз да уточня, че говоря за вечерни и късно вечерни.
Когато ти се ще някой да те отмени малко.

Период е и ще отмине, когато започнеш да си позволяваш и ти да излизаш спокойно и без дете. Не знам защо така си мислиш, че не е редно семеен да излизаш така сам по кръчмите, по нощите.
Ти отиваш да се разнообразиш, забавляваш, отдъхнеш. Не оставяш съмнения за друго.

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 10:43 от SmaRt

# 66
абсолютно съм за понякога да излза сам с негови приятели.
В началото на връзката ни когато не бях уверена в него и аз като теб се пртотивях и все си търсех причина за да не излиза сам и наистина това по едно време се отрази на връзката ни. Още повече че той има приятели с които аз не държа да се виждам и не ми е забавно в тяхната компания,както и той не винаги се чуства комфортно когато излезем с мои приятелки и клюкарим цяла вечер.
Естествено гадно ще е ако излизате само по отделно..............
Ние рядко излизаме един без друг но ако се наложи няма проблем все пак не сме вързани я!
Може би трябва да му имаш малко повече доверие на мъжа си и ще видиш че няма да имаш проблем с излизанията му.

# 67
А кажи ми как да изляза през деня,като до 8 съм на работа и то не само аз ами и повече от приятелките ми.
Това че някой без значение коя от половинките иска да се забавлява с приятелите си изобщо не го приемам като мотив за флирт,извинявай но статистиката сочи,че едим голям процент от изневярите са в службата с колегата/колежката.Дори някой да е тръгнал да флиртува какво значение има часа,дали ще е вечер или сутрин ква е разликата,има ли го желанието ще намери и начина.

# 68
Лично пространсво може да има и като излиза на кафе, спортува има хоби, ама това през деня,  как така през нощта  Shocked ooooh!

Точно тук се крие отговора според мен - когато мъжът работи до 19ч всяка вечер как да стане през деня newsm78 Ако реши да излиза след работа - ни би се прибрал преди 22-23 Thinking

Точно това щях да пиша тъкмо - жените се чувстваме предимно самотни когато сме по майчинство и си седим по цял ден вкъщи. Но "забравяме", че ние имаме възможността да се виждаме с приятелки и да излизаме през това време, докато мъжете са на работа. От една страна е нормално да искаме вечер да сме заедно, защото са ни липсвали през деня, от друга - за тях пък вечер или уикендите е единственото време, в което могат да излязат с приятели ...

# 69
Пита ме: "какво ще кажеш, може ли?"

Добре, де, не ти ли става тъпо мъжът ти да иска разрешение от теб по такъв начин?
И моят мъж излиза по мъжки и аз се чувствам самотна като го няма в повечето случаи, макар че понякога имам нужда да остана сама и даже ми идва добре дошло, но никога не съм го спирала. Не бъди такъв егоист и остави човека да се забавлява  Wink Още повече, че наистина подобно поведение се отразява зле на отношенията.

# 70
В отношенията между двама души е много важна личната свобода,или поне усещането че я имаш.Не трябва да се прекалява с нея обаче.наш семеен приятел често излизаше "по мъжки" с любовницата си.Жена му беше много готина,лекар по професия.Любовницата беше сервитьорка от полуромски произход,т.е от смесен брак.пОЗНАЙТЕ КАКВО СТАНА-ТОЙ ИЗОСТАВИ ЖЕНА СИ И СЕГА ЖИВЕЕ С ЛЮБОВНИЦАТА,КОЯТО ВЕЧЕ МУ Е ЖЕНА.тАЗИ ИСТОРИЯ Е ЧЕСТО СРЕЩАНА В ЖИВОТА,НО ВСИЧКО ТРЪГНА ОТ ИЗЛИЗАНЕТО "ПО МЪЖКИ".Извинете ме за големите букви,без да искам съм натиснала копчето.

# 71
Принципно съм съгласна с ketito. От друга страна от време на време, или когато поводът е сериозен може да се излиза поединично и вечер. Синео4ке, била съм в твоето положение. От това, което ми писа на лични по една друга тема /за което ти благодаря още веднъж Grinning/ научих още нещо за теб, което ми помага да разбера идеално ситуацията в която си попаднала. Ако вече не си намерила отговора за себе си от всички мнения поместени тук, пиши ми на лични. Ще ти разкажа на какво решение се спрях аз.

# 72
Ох, добре че са Никол и Мама Е, че да разберем и ние какво е любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Само те обичат мъжете си и само техните мъже ги обичат. Не си ли си все с мъжа си, за какви чувства изобщо говорим Simple Smile

# 73
Ох, добре че са Никол и Мама Е, че да разберем и ние какво е любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не е нужно да иронизираш, много пъти съм писала, че сме нестандартно семейство, не очаквам някой да мисли като мен и мъжът ми  Wink

# 74
Никол, вашето семейство точно си е супер стандартно, аз поне нищо странно не забелязвам в него. Иронизацията беше по повод на това, че лично пространство търсели само хората, които не са истински влюбени #Crazy Супер разсъждение, просто нямам какво да коментирам повече. Явно истинска любов досега не съм познала в живота си  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт