Самолет номер 5 давай газ за Бургас - 37

• 23 636
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Амелия, какво да ти кажа, аз предимно на децата поръчвам и то спортни марки, които са си еднакви по размер в навсякъде.Нямам оплаквания.Скоро получих и каталог на стоките по-дебел от телефонен указател Laughing, наистина по-удобен е за разлеждане. Simple Smile

# 181
Аз си чакам поръчката - надявам се да дойде до края на следващата седмица и после пак ще поръчвам и ще пиша, който иска да се включи

# 182
  • Бургас
И аз съм доволна от Ла Редута като цяло,с някои изключения ,но те са малко.Дрехите си отговарят на номера ,който ми показва таблицата,обувки само веднъж съм поръчвала 37 номер летни,аз нося 37 летни и 37-38 зимни.Тези ми бяха точни,но като,че ли 38 щяха да са ми по-добре.Оферти пращат,но обикновено като поръчаш за да може после пак да се изкушиш  Twisted Evil който иска нещо да пита може на ЛС или лично ,но днес мога само в района/Лазур/ ако е хубаво времето,че съм с малкия.

Снежи,
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233332.200

# 183
ами давайте за срещичка в 5ч за обсъждане на ла редута, въпреки че само съм ги чувала, не ми пречи да изхарча някой лев. хайде който иска 17ч на ултра3, ама пишете тук че да вися пак сама там, на галхен пиша на лични

# 184
17.00часа на Ултрата - и аз ще съм там  Peace

mousy , хайде с нас да докладваш  Laughing

# 185
и Галхен ще дойде, ставаме три. още желаещи няма ли. пиша и на джи на лични

# 186
запис

Последна редакция: сб, 27 окт 2007, 14:54 от bubi4ko

# 187
Да почерпим , че Деница днес става на 5 месеца!

# 188
Ей, всички на избори отишли и следят как протичат май  newsm78
Никой няма тук  Rolling Eyes

Честито на малката Дени   bouquet
Да е жива и здрава и много да радва мама и тати

# 189
Честита пета месечинка на адашката.
Аз още не съм отишла да гласувам, но после Дени като стане ще отида с нея.
Снощи пък в 1ч посред нощ един се раззвънял на домофините на входа и Деница от кошарата се обажда "Дааааааааа, Алоооооооо". Направо да се смейш ли да плачиш ли. Все едно нея търсят госпожицата.

# 190
  • там нейде .............
Здравейте момичета,
Извинявам се, че нахълтвам така в темата ви, но ми трябва помощ  bouquet една позната ще учи задочно в ХТИ-то и и трябва квартира за три седмици - от 04.11 до 25.11, та ви моля някой ако знае за квартира на сносни цени и по възможност в Славейков или Изгрев (това не е задължително) да ми прати телефон и адрес на ЛС.
Предварително Ви благодаря  bouquet  bouquet

# 191
много скучно тука бе  smile3507

# 192
аз утре заминавам за София за среща с ресорният министър и нали трябва да изглеждам ок днес си купих цял костюм - с пола!!! за 39лв, но за парите си страхотен. Влизам в Маркам и си харесвам аз костюма, ама гледам пола 34лв и сако 69лв и викам само полата - хареса ми модела, обаче като ми казаха актуалната цена и като видях как ми стои и се издокарах набързо, направо не мога да повярвам още на каква цена. че и намаление 5% ми дадаха за следващи покупки. Бил от старата колекция, ама на мен какво ми пука, нали ми седи страхотно, кой го е дерт от коя колекция е.

# 193
Честито ви 5 месечинки, Краси!   bouquet

Да растете здрави и щастливи!

Моми4ета издирвам една майка от Изгрев, чийто детенце се казва Георги и е родено на 8.03.2005г. Само толкова знам. Някой познава ли я случайно за да ми даде координати, плийс!
Или имате ли идея как по тези данни да я открия!?

Диде, смяна на ципове на чанти ми препоръчаха на едно място което се намира на Христо Ботев. Като тръгнеш от спирката на Операта нагоре по посока на магазините и след няколко метра вляво -6ива6ко ателие- мисля 4е Кера Желева пишеше!

# 194
  • Бургас
Честито за костюмчето. Искаме снимкииииии  newsm18 newsm18 newsm18 А това в кой маркам на Александровска или на Левски, в този на Левски колкото пъти вляза имам  чувството че влизам във вехтошарски магазин  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт