Самолет номер 5 давай газ за Бургас - 37

• 23 631
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
на мен пък туй Маркам нищо не ми говори  newsm78
къде е на Левски и къде на Александровска има такива

# 196
  • България
И аз отдавна се каня да попитам за едно момиче от Бургас, но имам много малко инфо за нея. Казва се Севда ( поне името е специфично) Мисля , че е 77-ми набор. През 2001/2 завърши магистратура по социални дейности (ако не се лъжа) в СУ и бяхме за кратко съквартирантки, но    тогава не съм и предполагала , че ще живея в Бургас и й нямам адреса, а нямамхме и телефони все още.

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 12:52 от Reny27

# 197
  • Бургас
Ками на Левски се намира след Астрата втория магазин в посока френската, а на Александровска откриха наскоро - има един магазин на две нива долното е със сувенири и икони а горното беше с дънкита и блузки, е това горното е сега Маркам (пада се в района срещу Валентината ама май по-отгоре)  Абе на витрините като сложат нещо все ми харесва а като вляза вътре  ooooh! ми не си харесвам... и едни ценииииииии  Whistling (това в магазина на левски)

# 198
ааааааа сетих се, ама да си призная не съм влизала нито в единия нито в другия

# 199
здравейте!аз от около 11 години не живея в Бургас,но от време-навреме се подвизавам там при мама,татко и батко Laughing.това смятаме да направя и идната седмица,та ме интересуваше къде в Б-с има детски магазин с по-голям избор на пюрета-Семпер,Нестле,Алете,Хип.живея зад Вардар и съм ходила на този до Военна болница,но там има само Хип.предварително ви благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 200
  • там нейде .............
Здравейте момичета,
Извинявам се, че нахълтвам така в темата ви, но ми трябва помощ  bouquet една позната ще учи задочно в ХТИ-то и и трябва квартира за три седмици - от 04.11 до 25.11, та ви моля някой ако знае за квартира на сносни цени и по възможност в Славейков или Изгрев (това не е задължително) да ми прати телефон и адрес на ЛС.
Предварително Ви благодаря  bouquet  bouquet
Здравейте извинявамсе , че пак нахълтвам в темата ви  bouquet
Никой ли няма познати които дават квартири на задочници??? Моля някой ако има координати на такъв хазяин да ми ги прати на ЛС. Пак Благодаря предварително  bouquet  bouquet  bouquet

# 201
Аз съм си, честно казано нямам такива познати, дори за първи път чувам да се дават квартири за толкова кратък срок Thinking. Има апартаменти с наем на вечер, но струват доста.

# 202
  • там нейде .............
Аз съм си, честно казано нямам такива познати, дори за първи път чувам да се дават квартири за толкова кратък срок Thinking. Има апартаменти с наем на вечер, но струват доста.
бе докато0 бях студенттка и живеех в общежитието в блоковете около ХТИ-то имаше баби дето даваха стаи само на задочници.
 А тези апартаменти къде се намират и на какви цени горе долу излизат на нощувка??

# 203
  • Бургас
здравейте!аз от около 11 години не живея в Бургас,но от време-навреме се подвизавам там при мама,татко и батко Laughing.това смятаме да направя и идната седмица,та ме интересуваше къде в Б-с има детски магазин с по-голям избор на пюрета-Семпер,Нестле,Алете,Хип.живея зад Вардар и съм ходила на този до Военна болница,но там има само Хип.предварително ви благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
Ние още се кърмим ама това за което се сещам са Била, Пикадили и най вече Штъркел

# 204
Честит празник, Вери, честит юбилей!
С пожелание за много здраве и късмет за теб и близките ти хора!
Нека новата тройка в годините ти, да бъде наистина щастливо число за теб!
Весел празник и настроение!

# 205
  • Бургас
Верче,честит празник nbirthday ! Бъди жива и здрава и все така лъчезарна ! Много щастие и късмет в новото ви начало!

# 206

[/quote]
Ние още се кърмим ама това за което се сещам са Била, Пикадили и най вече Штъркел
[/quote]штъркел в пряката на Богориди ли newsm78

# 207
  • Бургас
да ама така на изуст не помня коя пряка беше

И честит празник на Вери

# 208
киша, Щъркела е на Антим I - това е пресечката по Богориди след библиотеката и преди часовникарския магазин на ъгъла
Избор на пюрета има и в Темата /на Македония/, а също така и в склада на Новата поща /щом живееш на Вардар ще ти е най-близо Wink
Къде зад Военна болница живееш?  newsm78 ще се окажем познати май  Laughing

# 209
Ехей, приятно ме изненадате тук! Мерси за пожеланията!  Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт