дързост и красота

• 35 533
  • 581
  •   1
Отговори
# 45
Я някой да каже как все пак ще се завърне Тейлър.

# 46
  • с/у ОколоМръсТното

мда... слушам ви...

# 47

Преди 3 г гледах сериала в Щатите...Брук и Ридж бяха заедно и си бяха бабка и дедко! Не го следях редовно и не си спомням много...но Тейлър я нямаше!  Wink

# 48
  • Между гори и планини
Началото на тази година гледах малко по американски канал, Тейлър беше там.
Обаче актрисата много се е загразила - много слаба, ужасен силикон на устните, къса филирана коса на кичури. Брук беше по-красива от нея, Рич с прошарена коса....
Помня, че Тейлър и Рич се караха, защото той открил, че тя е спала с Уоруик ( как се изписва това име  Crazy ). Тя пък се сърдеше, че при всяка криза, той тича при Брук.

# 49
Тейлър била изпаднала в кома,а Ридж напуснал болницата,мислейки я за мъртва.Тейлър я прибрал онзи шейх и я излекувал.Рич,на една сватба ,му се привидя жена с воал,която приличаше на Тейлър.Отиде и разрови гроба, видя вътре гумена кукла.Тогава Тейлър се появи.

# 50
  • с/у ОколоМръсТното
Тейлър била изпаднала в кома,а Ридж напуснал болницата.Тейлър я прибрал онзи шейх и я излекувал.Рич,на една сватба ,му се привидя жена с воал,която приличаше на Тейлър.Отиде и разрови гроба, видя вътре гумена кукла.Тогава Тейлър се появи.

ей, тез Хамериканци. Много елементарно бре... Не можаха ли нищо свястно да измислят.

# 51
Случи се, че гледах последните 5-6 серии. Според мен доста неща се случиха за кратко време Simple Smile

Ридж нали съвсем в началото имаше друга съпруга, която почина от някаква болест.

Бях чела някъде, че бебето на Брук и синът й Рик са й деца в живота извън филма.
А нали Стефани и Брук винаги са били в лоши отношения, сега виждам че са дости приятелски настроени една към друга? newsm78

# 52
 ooooh!  ooooh!  ooooh!
Баси одисеята! Ама ги гледам редовно!  Blush
Тейлър била изпаднала в кома,а Ридж напуснал болницата,мислейки я за мъртва.Тейлър я прибрал онзи шейх и я излекувал.Рич,на една сватба ,му се привидя жена с воал,която приличаше на Тейлър.Отиде и разрови гроба, видя вътре гумена кукла.Тогава Тейлър се появи.

Това не се ли случи преди няколко години?!  newsm78 Пак ли същото ще ни пробутат?!  Rolling Eyes

# 53
Сопранов, изтърва Хънтър. Беше в BG.  Whistling

# 54
Еееее олекна ми  Laughing Laughing.  Тейлър е най-яката мацка във филма, трудно ми е да си я представя грозна. А за децата на Брук и аз бях чела, че истинските и деца играят във филма, но не знаех кои са, сегашните Рик и бебе ли  са?

# 55
  • София
Жени се за Брук, но Брук мърда пак.
Стефани я ненавижда. Появява се и
един Доминик. Може би това е Торн.
Все пак тук са 20 000 серии в бъдещето.

Тоя Доминик да не е Jack Wagner, дето го чакам от години .. ?  Laughing
Да, той е  Grinning

Въпросният Доминик или Ник(както му викат) се жени за Брук, за дъщеря и Бриджит и накрая за Тейлър, от която чака дете сега. Но детето не се знае дали е от незнаен донор или от Брук  #Crazy Заченато е инвитро и нещо докторите объркаха надписите с имената на донорите  ooooh!

# 56
Значи доста време ще си го гледкам, нали?  Laughing

# 57
  • София
А Брук още няколко пъти се жени и развежда с Рич и с полубрат му Ник  Crazy Сега, последно, вече за никой не е омъжена.

# 58
  • Между гори и планини
хахахахах.....
Големи фантазии, голямо нещо...ама си изсмукват истории от пръстите тези сценаристи  Joy
Тейлър се накрая се оказва жената - котка - с повече от 9 живота.

# 59
Оле,оле,как го гледате?Аз прекъснах да го гледам преди години-баба  ми му е фенка върла Party

Общи условия

Активация на акаунт