Пловдив- 12

• 16 204
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
Привет на всички мами и малки фъстъчета.Казвам се Славка и съм от Раковски / на 20 мин. път от Пловдив/ и съм мама на малка сладурана Симона-родена е на 10.11.2006г в Пловдив.Следя с голям интерес вашите теми и ще се радвам някой път да дойда на някоя ваша сбирка.
Лека вечер и целувки на бебоците Hug

# 76
Да, бе, мами, няма ли да направим някоя среща? mamma

# 77
За ФМ - Даскалов в Медикус Алфа прави с много добър ехограф. Преди 1 год. аз ходих в София при Димитрова в МЦ Фемима" (по негова препоръка), защото тогава нямаше апаратура. Иначе във ВМИ има 4D, но както някой беше писал не е само до апарата - важен е и опита.

# 78
Здравейте мами!Включвам се и аз.Имам две слънца Александър- 14.11.2000 г и Никол -16.03.2005 г.Имаше запитване от мами за детски градини и ясли,моят съвет е колкото по-рано и на повече места подадете документи имате по-голям шанс.В dir.bg има регистър на всички училища и детски градини в България.Има и адреси и телефони.За ясли не мога да кажа зная само в Тракия "Слънчев рай" и тази в ОДЗ"Д-р Едгар Бороу".За втората е много трудно,аз живея до нея и от септември дъщеря ми е там ,но си подадох документи когато тя беше на няколко месеца.

# 79
Здравейте, момичета!

Ренци, мина ли срещата, за която говориш?
Ако не, знаеш, че съм винаги на линия. Сега сутрин съм свободна от 9.30 до 11.30, защото фъстъчко тръгна на ясла.

Някой питаше за д-р Роман Кунчев - за него знам само хубави неща, но не лично, от приятелки. С голям опит е.

# 80
Здравейте момичета, иска ми се да помоля за телефона на д-р Малинова.
Благодаря предварително   bouquet

# 81
ехо, пловдивските мами! Май нямамаме много време за писане? Peace

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 15:22 от tanzen

# 82
ехо, пловдивските мами! Май нямамаме много време за писане? Peace
Като родиш, тогава ще те видя колко често ще пишеш-дано да случиш на спящо дете и да има кой да ти помага,в най-добрия случай остава време за малко прочит и това е. #Crazy А и времето е хубаво за разходки 1stroller

# 83
Здравейте, да се запиша
В пета г.с. съм и живея до Църквата се. Георги

# 84
Виви кьде е тази цьрква? Embarassed

# 85
Не че въпроса е отправен към мен, но да си кажа  Laughing - май беше близо до моста на Герджика 

# 86
Здравейте Пловдивските мами  Stop
Да се запиша и аз при вас  Crazy аз съм мама на Дани 09.08.2000 и Никола 04.02.2006 от тракия -скобелева майка
Тъпсих завидения- ресторанти с детски кът и попаднах само на СЕНТЪР ПАРК преди Смирненски там се заплаща не по часове а на дете по 4 лева! Та интересува ме дали сте споделили някъде и да ми посочите точно къде точно има такива завидения че идва зимата и там ще ми е спасението да се налудуват и изморят а ние да починем на маса!
Също се сетих за тракия в градинката до ясла Слънчев рай има завидениейце кафе но имало детски кът вътре!

Последна редакция: сб, 27 окт 2007, 12:24 от neonkaa

# 87
  • Пловдив
Креми,
видяхте ли се днес с другите ...

то в тва скапано време ...

# 88
Ники ,не успяхме,точно изкарах МАрти пред входа и заваля,та Поли идваха с Беси удома. И Златето ми е звьняла,ама точно като бяхме отвьн. Да се организираме за др седмица?

# 89
  • Пловдив
Мами може би въпроса ми не е за тази тема,но сестра ми ще се омъжва и искам да ви питам били ли сте скоро на сватба в Пловдив и можете ли да ми препоръчате ресторант?моята преди две години беше в Парк хотел Империал,но ние тогава не търсихме много,още като го видях там ресторанта и ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт