Пловдив- 12

• 16 261
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Каспър, ще сравня програмите и ще ти пиша. Аз още тогава им хвърлих един бърз поглед в колата и си спомням, че имаше някаква приказка-игра с Даниела. Сигурно за тази аниматорка става въпрос Simple Smile?

Искам да те питам нещо, което не е много по тази тема. В коя детска градина ходи синът ти и дали си доволна? Може и на лични да ми пишеш, ако ти е по-удобно...

# 151
Каспър, ще сравня програмите и ще ти пиша. Аз още тогава им хвърлих един бърз поглед в колата и си спомням, че имаше някаква приказка-игра с Даниела. Сигурно за тази аниматорка става въпрос Simple Smile?

Искам да те питам нещо, което не е много по тази тема. В коя детска градина ходи синът ти и дали си доволна? Може и на лични да ми пишеш, ако ти е по-удобно...
Точно за това става въпросТ. Значи не са я сменили... Laughing Поне от кумова срама да бяха писали някой от техния екип. Това е моят най-слаб сценарий, в смисъл най-малко зрелищен и рядко поръчван, в момента хит са сценариите тип Сървайвър, игри, състезания, битки. Приказката е за меланхолични и с фантазия деца, тоест от най-трудните. Което ми говори колко точно разбират от анимация въпросните колеги.
Моето дете е в градина Осми Март, по причина учителките на конкретната група, които ми бяха много похвалени от няколко места. Засега не мога да дам категорично мнение, искам да мине още малко време. Обещавам че ще ти пиша, но искам да мине малко време, да имам наистина пълни впечатления.

# 152
И този центьр ни е далеч.Абе няма ли да направят нещо по-наблизо Crossing Arms
Внимавай какво си пожелаваш.  Laughing

Я сподели. Да не откривате филиал? Hug
И аз чакам с нетърпение нещо близичко до нас да се направи Hug

# 153
         Аз също отправям една молба: децата от Тракия също се нуждаят от вас. Един детски център с ранга  на вашия ще е голямо преимущество за нашия район. Това ще вдигне реномето на квартала и самучувствието на майките. А също така ще ни улесни с предвижването до центъра. Знаете какъв стана трафика напоследък. БЛагодарности!!!!!!!!! Помомгнахте ми много по време на стачката.

# 154
    Аз знам за три, но не съм доволна от инто един от тях ниска квалификация и заинтересованост на персонала.

# 155
         Аз също отправям една молба: децата от Тракия също се нуждаят от вас. Един детски център с ранга  на вашия ще е голямо преимущество за нашия район. Това ще вдигне реномето на квартала и самучувствието на майките. А също така ще ни улесни с предвижването до центъра. Знаете какъв стана трафика напоследък. БЛагодарности!!!!!!!!! Помомгнахте ми много по време на стачката.
Много си любезна, поласкана съм наистина!  Simple Smile
Но много ме е страх от Тракия, сърбала съм й попарата шест години с Бродуей /заведението до бл.100/, много труден квартал  е и засега се въздържам. Иначе да, наистина има много дечица там и ще е хубаво да има наистина качествен център. Пожелавам ви го!

# 156
момичета да ви питам какви ваксини сложихте на мъниците,тези първит три дето са против тетанос,дифтерия и коклюш....Имахте ли реакция?Какво ще кажете за Пентаксима.?Знаете ли къде го има в града ни?
На моята бебка също слагат обикновени ваксини,мисля,че Пентаксима е само излишни пари,иначе масово го рекламират педиатрите,защото им плащат за всяка продадена ваксина.Относно реакцията някои бебета вдигат температура,други не,но Пентаксима не гарантира,че няма да вдигне.Ние вдигнахме вторият път малко температура,но с Панадола падна и не сме имали проблеми.

Ние сложихме Пентаксим за сега само едната, но го направих, защото е по-пречистен от старата ваксина, понася се по-добре, по-безболезнен е от старата(докато му го поставяха, Вики се смееше на сестрата) , има включена ваксина срещу менингит, която липсва при другата ваксина. Може да ви звучи странно, но на мен тези причини ми стигат, за да поставя точно тази ваксина на детето си.
А самата ваксина си я купуваме от аптека, не я продават педиатрите. Може някой да я е взел, за да улесни пациентите си, но по правило се поръчва в аптека и си я купуват родителите. Така че тази причина, която си изтъкнала, звучи несериозно. Мисля, че го "рекламират", просто защото е по-добрият вариант. Ако човек може да си позволи, мисля че няма място за колебание.  Peace

# 157
Е,много гадно с тия ваксини #Cussing out Само защото не мога да си я позволя на детето ми слагат по-кофти така ли да разбирам???Защото питах насам -натам за пентаксима и с какво е по-добър от държавните ваксини и много малко отговори получих Rolling Eyes Педито каза за него ,че много валко родители си го купуват ,а тук във форумите много майки се пентаксим купуват newsm78 Питам се докога в тая държава ще се поддържа мнението ,че за да отглеждаш едно дете трябва да си заможен??? И още нещо как се живее със 118лв майчинство + детски на месец #Cussing out newsm78

# 158
момичета да ви питам какви ваксини сложихте на мъниците,тези първит три дето са против тетанос,дифтерия и коклюш....Имахте ли реакция?Какво ще кажете за Пентаксима.?Знаете ли къде го има в града ни?
На моята бебка също слагат обикновени ваксини,мисля,че Пентаксима е само излишни пари,иначе масово го рекламират педиатрите,защото им плащат за всяка продадена ваксина.Относно реакцията някои бебета вдигат температура,други не,но Пентаксима не гарантира,че няма да вдигне.Ние вдигнахме вторият път малко температура,но с Панадола падна и не сме имали проблеми.

Ние сложихме Пентаксим за сега само едната, но го направих, защото е по-пречистен от старата ваксина, понася се по-добре, по-безболезнен е от старата(докато му го поставяха, Вики се смееше на сестрата) , има включена ваксина срещу менингит, която липсва при другата ваксина. Може да ви звучи странно, но на мен тези причини ми стигат, за да поставя точно тази ваксина на детето си.
А самата ваксина си я купуваме от аптека, не я продават педиатрите. Може някой да я е взел, за да улесни пациентите си, но по правило се поръчва в аптека и си я купуват родителите. Така че тази причина, която си изтъкнала, звучи несериозно. Мисля, че го "рекламират", просто защото е по-добрият вариант. Ако човек може да си позволи, мисля че няма място за колебание.  Peace
Педиатърката ми дава обикновена рецепта за Пентаксима,на която си е сложила печата,от който е видно името,съветва ме да ида в аптеката на самата поликлиника,защото цената била най-ниска директно от вносителя,без да минава през складове лекарството.А тъй като във въпросната аптека работи леля ми,всеки месец по рецептите виждат кой педиатър колко ваксини е "продал" и информацията се дава на фирмата доставяща ваксината.И такива практики съществуват не само за ваксината,а и за много други лекарства,доктори получават ремонт на кабинети,компютри,кафемашини и какви ли не още подаръци,както и екскурзии до Франция, за да изписват определени лекарства.Имам достатъчно роднини доктори,мед.сестри,аптекари, това е един голям бизнес и то от години и си продължава.Това е част от работата им да те убедят,че това"е най-доброто".

# 159
Амфибия,благодаря по-спокойна съм вече Grinning  bouquet

# 160
Само защото не мога да си я позволя на детето ми слагат по-кофти така ли да разбирам???

Какво означава по-кофти?! Това не е сьвсем вярно. КОгато ни дойде време за ваксините доста се поразтьрсих и четох-попитах и почти всички познати и с педи говорих. Ами плюсовете не бяха повече от 30 процента. Пентаксим е излишна . Тя сьщо дава отрицателни реакции. От отчетната ни тема доста майки я сложиха и сьщо се оплакаха . НА моето дете сложих нормални ваксини ,при все ,че мога да си позволя Пентаксим. Температура е имал само пьрвия пьт,не е плакал никога,смее се сьс сестрата,не се е подувало мястото. Моето мнение е ,че това за Пентаским из форума си е чисто изхвьрляне в повечето случаи. Ако четеш по-внимателно ще разбереш ,че всикчи майки тук са сложили Пентаским,че всички возят бебетата в Куини,че ходят на почивки в Хаваите и пият само Дом Периньон.

# 161
Интересно, виж като не съм в час вече и дори не знам какво е Пентаксим. Преди като нямаше такива работи /за нас/, по-сладко беше да си  я поръчаш от Гърция и да я платиш още по-солено.  Simple Smile И после да я полееш с Дом Периньон.  Laughing
Да пази Господ с ваксините, само това казвам!
Хич не се учудвам, че получават процент от всяко изписано лекарство, това не е тайна за никого.

# 162
amfibia на нас не ни дадоха рецепта, както и на много мои познати майки. Просто ни казаха, че съществува такава ваксина и ако искаме можем да си я купим и да ни сложат нея, ако пък не, ще ни поставят от другата.
Не знам защо решението на един родител, който е решил , че това е по-доброто за детето му трябва да се омаловажава така и да се изкарва едва ли не, че се превъзнася. Аз не возя детето си в Куини, нито в друга скъпа количка и доходите ми не са големи в никакъв случай, но сложих Пентаксим и пак бих го направила, щом има и малка вероятност това да е по-доброто решение за детето ми.

# 163
Здравейте, мами!Преди 2 месеца подадохме молба за Детска ясла №19/срещу Каменица.Номерът ни е 187, та се чудя има ли някакъв шанс да ни приемат от септември 2008?Благодаря предварително!  bouquet

# 164
Здравейте и от мен  GrinningДосега не съм се включвала във вашите темички ,но сега надявам да иам местенце и за мен  HugМоят син се казва Борис и е роден на 10.09.2007Искам да ви попитам нещо и по точно мамите, които живеят в района на ресторант "Стадиона" посока гребната (тъй като и аз живот и здраве ще живея там ,но за момента се подвизавам в Тракия  ) къде там има детска кухня, доволни ли са от нея и кога трябва да се запиша?Благодаря ви предварително   bouquet

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 15:48 от ky ky

Общи условия

Активация на акаунт