Пловдив- 12

• 16 233
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
Пепи, можеш да запишеш и нас в списъка. Мама Диди и звездичката на мама, Стела - 01. юли 2006.
По въпроса за детската кухня до Каменица, моето дете никак-ама никак не я харесва. Понеже за 4 месеца, Стела яде от кухненските манджи 5 или 6 пъти, обмислям да се откажа. Този месец, не съм взимала храна изобщо и ако някоя мама иска мога да и дам купоните до края на месеца. Живея зад Макдоналдс, но всеки ден сме в градинката на Каменица.
Здравей аз искам купоните,защото нашия ред не се знае кога ще дойде!Моля те пиши ми лично да се разберем да ги взема,ако си съгласна естественно

# 226
  • Пловдив
Пепи, можеш да запишеш и нас в списъка. Мама Диди и звездичката на мама, Стела - 01. юли 2006.
По въпроса за детската кухня до Каменица, моето дете никак-ама никак не я харесва. Понеже за 4 месеца, Стела яде от кухненските манджи 5 или 6 пъти, обмислям да се откажа. Този месец, не съм взимала храна изобщо и ако някоя мама иска мога да и дам купоните до края на месеца. Живея зад Макдоналдс, но всеки ден сме в градинката на Каменица.

Ще те запиша мила, а ти вземи да ми пуснеш снимки от последната ЛЛЛ среща Wink

# 227
  • Пловдив
Благодарности за поздравите от името на Белослава! Да ви се връщат прекрасните пожелания!

# 228

Здравей аз искам купоните,защото нашия ред не се знае кога ще дойде!Моля те пиши ми лично да се разберем да ги взема,ако си съгласна естественно
[/quote]
Съгласна съм естествено. Пиши на лични къде живееш и какъв ви е дневния режим, за да се разберем кога и къде да се видим.

# 229

Ще те запиша мила, а ти вземи да ми пуснеш снимки от последната ЛЛЛ среща Wink
Пепи, както ти казах още на срещата, нямаш нито една снимка на фокус  Laughing. Има само една ,която пак не е на фокус, но се разбира за какво става дума. Иначе, аз след срещата снимах децата как вилнеят и са големи сладури. Но това е всичко от срещата. Питай Янтра, дали на нейния фотоапрат няма читави снимки  Wink

# 230

Съгласна съм естествено. Пиши на лични къде живееш и какъв ви е дневния режим, за да се разберем кога и къде да се видим.

Кутията ти е пълна и не мога да ти пратя съобщение

# 231
kremena а коя ясла сега посещавате в кой квартал?

Яслата в градинката срещу Каменица.

# 232
  • Пловдив
Здравейте,ще прибавите ли и нас в списъка от ТРАКИЯ  bouquet
Малкия Гошко е роден на 05.11.2006г.

# 233
  bouquet newsm78знам,че не в тази тема трябва да пиша... #Crazyно се надявам някоя от вас да знае къде мога да намеря пюрета на бебевита,но с по-голям асортимент от кауфланд.Дано някоя от мамите да знае,вече луднах от търсене...Може и да знаете за по-голям избор и на различни марки пюрета хубави Simple SmileБлагодаря предварително.Извинете ме още веднъж.

# 234
  bouquet newsm78знам,че не в тази тема трябва да пиша... #Crazyно се надявам някоя от вас да знае къде мога да намеря пюрета на бебевита,но с по-голям асортимент от кауфланд.Дано някоя от мамите да знае,вече луднах от търсене...Може и да знаете за по-голям избор и на различни марки пюрета хубави Simple SmileБлагодаря предварително.Извинете ме още веднъж.

В детските магазини определено е по-богат избора. Потърси например в "Бейби ленд" на Петко д. Петков, за пюретата на Хип в метро са -най евтини-поне от последната седмица като търсих и аз пюрета, в Санито също има пюрета /това на центъра в Гранда/, в магазин Штъркел, във Вис Виталис също. Абе разгледай из тези и си прецени, аз не знам за коя марка точно се интересуваш.
Ох, видях на бебевита-ами за тях ще те заблудя. Я наистина някое друго майче да каже за тях.

# 235
Ей, майки от Кючюка!

Що не се похвалихте, че прелеза на Сточна гара вече е направен идеално за детски колички?
Вчера минах оттам, не бях ходила нататък доста време.
Няма помен от старите траверси. Направени са специални рампи, по-равно е даже от главната.

Ха да ви е честита новата придобивка!  Laughing
И  на всички.

# 236
 #Crazy Simple Smileоффффффф  Евинка ми отказа някои на хип и сега сме с няколко марки Joyядем предимно бебивита,хаме и овко и фрутек,ама са само плодови иначе са страхотни.С намирането обаче виждам много зор Thinking Naughtyпак моля ако някой знае да ми пише.

# 237
 ooooh! Simple SmileОРХИДЕЯ,а знаеш ли в санито какви марки се предлагат?

# 238
ooooh! Simple SmileОРХИДЕЯ,а знаеш ли в санито какви марки се предлагат?

Аз като купувам все на Хип и въобще не съм обърнала внимание на другите марки. Sad

# 239
моля за  ПОМОЩ всички мамчета от пловдив. живеем на квартира и хазяиньт ни вчера ни сюрпризира , че щял да продава апартаментьт ( а ние се нанесахме преди 8 месеца уж за дьлгосрочно ползване  ooooh! ). сега спешно трябва да се изнасяме.

МОЛБАТА ми е , ако знаете или имате познати , които да дават жилище - поне с три стаи и разумен наем, да ми пише на ЛС. БЛАГОДРЯ предварително за сьдействието ви    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт